Προκήρυξη σπουδαστών ΑΣΕΙ - ΑΣΣΥ (2011)
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Οσων αφορα τα αθληματα, εφοσον δεν εχεις ασχοληθει ξανα με τον αθλητισμο, σου προτεινω να ξεκινησεις προπονησεις συντομα αλλιως θα τα βρεις σκουρα αργοτερα. Επισης απο οτι ειδα εγω περσι που εδωσα πκε θελουν φυσιολογικες κοπελες και οι γονεις σου μαλλον στο λενε αυτο για να σε αποθαρρυνουν και να μην πας
ο ΔΜΣ σου ειναι 19,9 και εισαι μεσα στα ορια (συμφωνα με την περσινη προκυρηξη) αρα εισαι οκ και με τα κιλα σου και μην ανησυχεις

Ούτε με το ύψος θα έχεις πρόβλημα anna.
Καλή επιτυχία στον (δύσκολο) στόχο που έχεις θέσει ώς βάση γιατί όπως κατάλαβα θέλεις να εισαχθείς στα ΣΣΑΣ!

Καλή επιτυχία στον (δύσκολο) στόχο που έχεις θέσει ώς βάση γιατί όπως κατάλαβα θέλεις να εισαχθείς στα ΣΣΑΣ!

- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Πανευκολα ειναι τα αθληματα... Ολο και με κατι θα εχεις ασχοληθει... !
Τόσο για τον δείκτη μάζας σώματος (ΔΜΣ) όσο και για τα αθλήματα υπάρχουν ξεχωριστά, αναλυτικά θέματα. Ομοίως και για τα όρια ύψους...
Όταν λες ότι η αίτηση του Φλεβάρη γίνεται μόνο για στατιστικούς λόγους, τι έννοεις; Δηλάδη εγώ που στην αίτηση του Φλεβάρη δε δήλωσα στρατό, μπορώ όταν βγουν οι προκηρύξεις να δηλώσω αν το έχω μετανοιώσει;
- roverr24
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 2
- Ενδιαφέροντα: λογοτεχνία
- Επάγγελμα: Naval engineering officer
Greek_Army έγραψε:karabill και τις θέσεις θα μπορούν να διεκδικήσουν µόνο απόφοιτοι ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Β'). έγραψε:[quote=karabill και τις θέσεις θα μπορούν να διεκδικήσουν µόνο απόφοιτοι ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Β')." θα ισχύει Μόνο Γι Αυτούς Που θέλουν ΣΣΝΣ; Δηλαδή μόνο αυτή η στρατιωτική σχολή θα παίρνει από ΓΕΛ και ΕΠΑΛ
αυτό καταλαβαίνω και εγώ. Μιλάει μόνο για ΣΣΝΣ
Στη ΣΣΝΣ σπουδαζουν νομικη, δε νομιζω πως μπορει καποιος απο ΕΠΑΛ να πεσει τοσο αποτομα στα δυσκολα
spartan_warrior έγραψε:Όταν λες ότι η αίτηση του Φλεβάρη γίνεται μόνο για στατιστικούς λόγους, τι έννοεις; Δηλάδη εγώ που στην αίτηση του Φλεβάρη δε δήλωσα στρατό, μπορώ όταν βγουν οι προκηρύξεις να δηλώσω αν το έχω μετανοιώσει;
ναι, αν κάνεις τότε αίτηση εισαι καλυμμένος... Η αίτηση που έπεται της προκήρυξης λαμβάνεται υπόψη από το Γεεθα.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 26
panosgrk7 έγραψε:Παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση, οταν ερθει η ωρα και μπουμε στη σχολη, τι θα πρεπει απαραιτητα να εχουμε μαζι μας;
ρωταω γιατι θελω σαν τρελος να μπω σ' αυτη τη σχολη και θελω να μαθω ολες τις λεπτομεριες.
Kατάταξη σε στρατιωτικές σχολές (2011)
Επειδή βλέπω να έχεις πολλές απορίες και μέχρι να μπεις στην σχολή έχεις καιρό. Ρίξε πρώτα μια ματιά στα θέματα του φόρουμ και είμαι σίγουρος ότι θα σε καλύψουνε
Greek_Army έγραψε:
Kατάταξη σε στρατιωτικές σχολές (2011)
Επειδή βλέπω να έχεις πολλές απορίες και μέχρι να μπεις στην σχολή έχεις καιρό. Ρίξε πρώτα μια ματιά στα θέματα του φόρουμ και είμαι σίγουρος ότι θα σε καλύψουνε
Σ' ευχαριστω, ηδη ψαχνω ολα τα σχετικα που με αφορουν!:)
Ξερει κανεις σας να μου πει ποτε θα βγει η προκυρυξη για τη στυα και για τη σμυν?
Παπαγαλος η προκήρυξη είναι μία για όλες τις στρατιωτικές σχολές και αναφέρει τα πάντα για κάθε μια ξεχωριστά. Τέλη Μαΐου Και αρχές Απριλίου ν Αρχίσεις Να κοιτάς τα site των στρατιωτικών σχολών όπου θα την αναρτήσουν.
~ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ ΑΡΧΕΙΝ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ~ "Αν μάθεις να διοικείσαι θα γνωρίζεις να διοικείς"
Παιδιά υπάρχει κανένα νέο σχετικά με το αν έχει βγει η εγκύκλιος για τις Στρατιωτικές σχολές?
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Κανενα νεο για την εγκυκλιο;
ΛΟΚατζης στο βουνο χωρις φαϊ χωρις νερο μονο ΑΙΜΑ!!! Και τι αιμα; -ΤΟΥΡ-ΚΙ-ΚΟ -Και τι αλλο; -ΣΚΟ-ΠΙΑ-ΝΟ ΑΙΜΑ να'νε κ'οτι να'νε Μ16 να βαρανε χηρες και ορφανα να κλαινε και τα σπιτια τους να καιμε!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 26
salonika91 έγραψε:
Κανενα νεο για την εγκυκλιο;
H περσινή βγήκε 12 Απριλίου. Μην βιάζεσαι
Ειμαι καινουρια στο φορουμ και εχω μερικες ερωτησεις ! Εγω θελω να περασω σσας ιατρικο αλλα ακουω συνεχεια οτι ειναι πολυ σκληρος ο στρατος για τις γυναικες ! Επισης θα ηθελα να μου πειτε για τα ψυχολογικα τεστ !
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης