Προκαταρκτικές Εξετάσεις (ΠΚΕ) 2010
Ποτε δν στην ζητανε. Το μονο που χρειαζεσαι ειναι η ταυτοτητα σου και η ταυτοτητα απο τις πανελληνιες
Αχ αληθεια; Οκ ευχαριστω πολυ.

Στο προγραμμα των πκε λεει την μια ημερα υγειονομικη εξεταση κ την επομενη ελεγχος απο Ασυε. Δλδ τη δευτερη ημερα τι ακριβως θα μας κανουν;
Θα πατε παλι στο νοσοκομειο θα σας χωρισουν σε ομαδες αναλογα με το ποσα ατομα ειστε θα περιμενετε αρκετη ωρα θα σας φωναξουν θα πατε σε μια αιθουσα οπου θα ειναι η επιτροπη δλδ καποιος ανωτατος αξιωματικος μαζι με καποιους γιατρους και θα ανακοινουν τα αποτελεσματα σε καθεναν
Α δλδ τη μια ημερα θα μας εξετασουν κ την επομενη απλα θα μας ανακοινωσουν τα αποτελεσματα;
Εκτος αμα χρειαζεσαι καποια επανεξεταση στο λενε αυτοι εαν χρειαζεται
Οκ σευχαριστω πολυ.

Δεν εχω το φωτοαντιγραφο της αιτησης τι κανω ρε παιδια;
Και εγω μια απτα ιδια... 

Αχ σε νιωθω... Κ εγω σε μια εβδομαδα. Αντε καλη σου επιτυχεια. Ε δν νομιζω... Διαβασε παραπανω τι μου απαντησαν στην ιδια ερωτηση.
Να σαι καλα σε ευχαριστω... Κ εσυ καλη επιτυχια... Στν ευελπιδων δινεισ; Ναι το ειδα μακαρι να γινει ετσι
Ναι σσε. Εγω παντως Καλου κακου Θα συμπληρωσω προχειρα την αιτηση χωρις σφραγιδες κτλ και θα την εχω μαζι μου για καθε ενδεχομενο. Κανε και εσυ το ιδιο, ποτε δεν ξερεις.

Μια χαρη μονο! Πλιζ μολις τελειωσεις με τις πκε ασε ενα μνμ για να ξερω κ εγω πως να κινηθω.

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης