εγω να δεις ποσα καταλαβα για σενα. Καθενας καλυτερα τα κοιτα τα του οικου του. Ενας σωστος διαλογος Απο ανθρωπους με σκεψη δομημενη καλο ειναι να μην στοχοποιει τον αλλον. Αλλα μιας και μιλησα για στοχο θα σου θυμισω τι ειχε πει ο καποτε υπουργος στο υπουργειο σας τοτε. " πρωτος στοχος της αστυνομιας παντα ας μην ξεχναμε ειναι ο ανθρωπος" αλλα δεν μας εξηγησε ομως τι ειδους στοχος. Τα συμπερασματα ποικιλοτροπως δικα σουpoliceman έγραψε:cristi απο αυτό που γράφεις και μόνο καταλαβαίνω πολλά για σενα. Βλέπεις είμαστε πολέμαρχοι στα Σώματα Ασφαλείας, όχι νιούφρηδες.
Συμπεριφορά ανωτέρων προς ΕΠΟΠ
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 4
illy έγραψε:Εγω παντως δεν εχω ακουσει ενα μπραβο, εναν επαινο για τους εποπ απο τα ανωτερα στελεχη που ξερετε πολυ καλα πως ολη τη δουλεια, το χαμαλικι τη βγαζουν οι εποπ, αυτοι θα ειναι αυριο μεθαυριο που θα σας ξελασπωσουν διοτι αυτοι ειναι οι μαχιμοι... Δεν εχετε τιποτα παραπανω απο ολους τους αλλους, μονο τον παραπανω βαθμο... Ολοι εχετε τον ιδιο σκοπο, την υπερασπιση του ελλαδικου χωροι κ παγματικα ειναι λυπηρο που ακομη κ τωρα δεν τους θεωρειτε συναδερφους Ξεροντας οτι οι εποπ βγαζουν ολη τη δουλεια
Με την Ανωνυμια Πισω απο το πληκτρολόγιο πολλά μπορεις να πεις.
Αύριο πρωι Πες τον προϊστάμενό σου να κάνει τη δική σου δουλειά και συ κάτσε στο γραφείο του. Έτσι για ποικιλία. Και όπως κάθεσαι στο γραφείο ρίξε μια ματιά στα διατάγματα περί ΕΠΟΠ
Και μιλάω μόνο για τον τομέα δουλειάς και όχι Της συμπεριφοράς Που είναι καθαρά θέμα παιδείας του καθενός ανθρώπου, είτε είναι ανώτερος στον βαθμό είτε είναι επιστάτης στον ιδιωτικό τομέα.
Αυτο περι διαταγματων εποπ δεν το καταλαβα χρηστο. Τι εννοεις δηλ; Απλα δεν καταλαβα το σκεπτικο σου
-
cristi έγραψε:Αυτο περι διαταγματων εποπ δεν το καταλαβα χρηστο. Τι εννοεις δηλ; Απλα δεν καταλαβα το σκεπτικο σου
Εννοώ να διαβάσουν καλά τους κανονισμούς που προβλέπουν τα καθήκοντα Για τα οποία έχουν προσληφθεί.
Ο κάθε στρατιωτικός ανάλογα με τον βαθμό του έχει και αντίστοιχα καθήκοντα
Δεν μπορεί να τα κάνουν όλοι όλα
''Κομου/νισμός'' στον στρατό δεν υπάρχει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος XristosK την Τετ Απρ 28, 2010 2:32 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παντως ο φιλος μου που υπηρετη λιμνο μια χαρα τους φερονται
το κακο ειναι οτι αυτα τα μαθαινουν μετα. Τα Περι κανονισμων. Και μονο αυτοι που ενδιαφερονται δηλ να τα μαθουν. Καθως υπαρχουν και εποπ οι οποιοι δεν δινουν σημασια σε πδ και γενικες διαταγες για να δουν τι ισχυει. Πριν να μπουν στο στρατο εχουν μια σφαιρικη εικονα και μονο. Πως ειναι εκπση ποτε θα ορκιστουν κλπ και λογικο ειναι να ξερουν μονο αυτα για αρχη. Ο χορος ξεκινα μετα. Οταν τοποθετηθουν σε μοναδεςXristosK έγραψε:cristi έγραψε:Αυτο περι διαταγματων εποπ δεν το καταλαβα χρηστο. Τι εννοεις δηλ; Απλα δεν καταλαβα το σκεπτικο σου
Εννοώ να διαβάσουν καλά τους κανονισμούς που προβλέπουν τα καθήκοντα Για τα οποία έχουν προσληφθεί.
Ο κάθε στρατιωτικός ανάλογα με τον βαθμό του έχει και αντίστοιχα καθήκοντα
Δεν μπορεί να τα κάνουν όλοι όλα
''Κομου/νισμός'' στον στρατό δεν υπάρχει.
το να συμπεριφερονται καλα σε εποπ νικη εξαρταται απο πολλα. Δεν ειναι παντου το ιδιο. Παιζει ρολο η μοναδα ο δκτης υπδκτης λγοι. Αναλογα που θα πεσεις. Μπορει η συγκεκριμενη μοναδα του φιλου σου να ειναι χαλαρη και να εχει καλη διοικησηNIKH.21 έγραψε:Παντως ο φιλος μου που υπηρετη λιμνο μια χαρα τους φερονται
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 13
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
Μπορει και η συγκεκριμενη μοναδα να ετυχε να εχει καλη παστα εποπ οποτε να μην υπαρχει λογος να τους συμπεριφερονται καπως.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Su-35 την Τετ Απρ 28, 2010 1:30 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παιζει ρολο και η αποστολη της μοναδας σε μερικες ειναι πιο χαλαρα. Αλλα και οι απαιτησεις του προισταμενου κλιμακιου. Αρα ξεκιναει απο στρατηγο και φτανει ως λγο. Ειναι ενα κραμα παραμετρων. Ολα μαζι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cristi την Τετ Απρ 28, 2010 1:35 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
cristi έγραψε:το να συμπεριφερονται καλα σε εποπ νικη εξαρταται απο πολλα. Δεν ειναι παντου το ιδιο. Παιζει ρολο η μοναδα ο δκτης υπδκτης λγοι. Αναλογα που θα πεσεις. Μπορει η συγκεκριμενη μοναδα του φιλου σου να ειναι χαλαρη και να εχει καλη διοικησηNIKH.21 έγραψε:Παντως ο φιλος μου που υπηρετη λιμνο μια χαρα τους φερονται
ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ. ΑΠΛΩΣ ΛΕΩ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΔΙΝΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΠΟΠ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΑΤ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΜΥΤΗΛΗΝΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ.
-
Οι ΕΠΟΠ δεν είναι όλοι ίδιοι.
Γνωρισα πολυ καλα παιδια και είχα άριστη συνεργασία και συνεννόηση μαζί τους, αλλά έτυχε να συνεργαστώ και με κάτι τύπους, απαράδεκτους, κυρίως σαν χαρακτήρες.(ευτυχώς λιγους)
Ε. Δεν μπορεί να συμπεριφέρεσαι και στις δυο κατηγορίες το ίδιο... Είναι άδικο για τους πρώτους.
Και θα πω ένα παράδειγμα:
Αν ένας συνοδός στρατιωτικού σκύλου κατά την υπηρεσία του βρεθεί επανειλημμένως να κοιμάται με μαξιλάρι τον σκύλο του, με αποτέλεσμα να αχρηστεύσει και τον σκύλο του, τι θα εκανε οποιοδήποτε προϊστάμενός;
Θα τον κρατούσε στην δουλειά Η θα τον έστελνε από κει που ήρθε, για να μπει και κανένα παιδάκι που έχει πραγματική ανάγκη και όρεξη για δουλειά;
Το παράδειγμα είναι αληθινό.
Γνωρισα πολυ καλα παιδια και είχα άριστη συνεργασία και συνεννόηση μαζί τους, αλλά έτυχε να συνεργαστώ και με κάτι τύπους, απαράδεκτους, κυρίως σαν χαρακτήρες.(ευτυχώς λιγους)
Ε. Δεν μπορεί να συμπεριφέρεσαι και στις δυο κατηγορίες το ίδιο... Είναι άδικο για τους πρώτους.
Αν ένας συνοδός στρατιωτικού σκύλου κατά την υπηρεσία του βρεθεί επανειλημμένως να κοιμάται με μαξιλάρι τον σκύλο του, με αποτέλεσμα να αχρηστεύσει και τον σκύλο του, τι θα εκανε οποιοδήποτε προϊστάμενός;
Θα τον κρατούσε στην δουλειά Η θα τον έστελνε από κει που ήρθε, για να μπει και κανένα παιδάκι που έχει πραγματική ανάγκη και όρεξη για δουλειά;
XristosK έγραψε:Οι ΕΠΟΠ δεν είναι όλοι ίδιοι.
σωστο και αυτο
εγω δεν μιλησα για το καθηκοντολογιο των εποπ, εγω μιλησα για το πως συμπεριφορονται οι ανωτεροι στος εποπ... Κ μη ξεχναμε οτι εχουν τη δυνατοτητα να μπουν κ στη σμυ δινοτας εξετασεις οποτε ισως τοτε να τους θεωρειτε συναδερφους... Κ οπως ξαναεγραψα στρατιωτικος=ξερω να πολεμαω, να ειμαι μαχιμοςXristosK έγραψε:illy έγραψε:Εγω παντως δεν εχω ακουσει ενα μπραβο, εναν επαινο για τους εποπ απο τα ανωτερα στελεχη που ξερετε πολυ καλα πως ολη τη δουλεια, το χαμαλικι τη βγαζουν οι εποπ, αυτοι θα ειναι αυριο μεθαυριο που θα σας ξελασπωσουν διοτι αυτοι ειναι οι μαχιμοι... Δεν εχετε τιποτα παραπανω απο ολους τους αλλους, μονο τον παραπανω βαθμο... Ολοι εχετε τον ιδιο σκοπο, την υπερασπιση του ελλαδικου χωροι κ παγματικα ειναι λυπηρο που ακομη κ τωρα δεν τους θεωρειτε συναδερφους Ξεροντας οτι οι εποπ βγαζουν ολη τη δουλεια
Με την Ανωνυμια Πισω απο το πληκτρολόγιο πολλά μπορεις να πεις.
Αύριο πρωι Πες τον προϊστάμενό σου να κάνει τη δική σου δουλειά και συ κάτσε στο γραφείο του. Έτσι για ποικιλία. Και όπως κάθεσαι στο γραφείο ρίξε μια ματιά στα διατάγματα περί ΕΠΟΠ
Και μιλάω μόνο για τον τομέα δουλειάς και όχι Της συμπεριφοράς Που είναι καθαρά θέμα παιδείας του καθενός ανθρώπου, είτε είναι ανώτερος στον βαθμό είτε είναι επιστάτης στον ιδιωτικό τομέα.
-
Μίλησες και για δουλειά που σημαίνει καθήκοντα (ασχέτως αν εσύ το θεωρείς χαμαλίκι).
Προσωπικά, αν είσαι η δεν είσαι από Σχολή ποσώς μ' ενδιαφέρει.
Αν είσαι σωστή επαγγελματίας θα είμαι μαζί σου.
Έχω γνωρίσει ΕΠΟΠ που βάζανε κάτω 10 από Σχολή...
Βασικά θα έλεγα να μη είσαι απόλυτη.
Προσωπικά, αν είσαι η δεν είσαι από Σχολή ποσώς μ' ενδιαφέρει.
Αν είσαι σωστή επαγγελματίας θα είμαι μαζί σου.
Έχω γνωρίσει ΕΠΟΠ που βάζανε κάτω 10 από Σχολή...
Βασικά θα έλεγα να μη είσαι απόλυτη.
Απλα ενας παρεξηγημενος θεσμος απο τη γεννηση του. Οι "καλοι" εποπ δεν μπορουν να κανουν την ανατροπη του θεσμου. Δυστυχως.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης