Όριο ύψους για ΕΠΟΠ (2011)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Greek_Army »

illy έγραψε:Ναι το ακουσα στις ειδησεις... Ειναι ομως για ολους τους διαγωνισμους ή μονο για τις στρατιωτικες σχολες; Ρωταω φυσικα διοτι αλλες διαταξεις ισχυουν για τις στρατιωτικες σχολες κ αλλες πψ για το διαγωνισμο των εποπ... Κ γιατι λες για την ακριβεια 1,57; Το αναφερουν σε μεσα στο νομο; Βασικα πως αλλαξε, με νομο ή με πδ; Εγω απλα το ακουσα, δεν ειδα καποιο αρθρο

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=22402&catid=3 εδώ είναι η απάντηση που ψάχνεις
ΜΑΡΙΑ21
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΑ21 »

Ειχα διαβασει σε μια εφημεριδα που μιλουσε ενας δικηγορος πως ποτε δεν ειχε ψηφιστει το 1.65 για τις γυναικες και γιαυτο και στην προκηρυξη του 2009 υπηρξαν πολλες ενστασεις τωρα λενε θα επικρατησει διαφανεια. αντε να δουμε
ANGELA

Δημοσίευση από ANGELA »

Το γελιο ηταν οτι η νοσηλευτριες τσακωνοντουσαν για το υψος μου κ το αλλο κουφο εχω δυσκολες φλεβες κ τους εδειχνα απο που να μου παρουν αιμα ! κ μου λεει που τα ξερεις ολα αυτα εσυ μου λεει κ της λεω ειμαι νοσηλ (τε) με 4χρονια προυπηρεσια κ με κοιτουσε σα μ----ας ασχετα οτι στο στρατο κατεθεσα το πτυχιο του τεε xa xa xa

NiKoS1
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από NiKoS1 »

Παιδια ειμαι 1.64 πως το κοβεται εχω ελπιδες να περασω... ! Αν γνωριζει καπιος ας μ πει... !
ΜΑΡΙΑ21

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΑ21 »

Αν βαλεις βυσμα κατι θα καταφερεισ
NiKoS1
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από NiKoS1 »

Αμα δν εχω τ γινετε; Να μν το σκεφτομαι καθολοθ τοτε!
ΜΑΡΙΑ21

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΑ21 »

Κοιτα δεν εχεις να χασεις κατι σε αυτη την σειρα τωρα μπηκαν κατι αγορια που ηταν 1.50 με τα χερια αναταση. ε θα τεντωθεις και λιγο κανε και λιγο μονοζυγο
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από yandr »

Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από dimitris mak »

Καλα... Αν ειναι να βαλεις μεσον για να σε περασουν στο υψος τοτε να παμε να αυτοκτονησουμε... Εγω προσωπικα ειμαι 1,77 δεν με νοιαζει αλλα το να βαλεις μεσον για να περασεις στο υψος ειναι λιγο ελεος...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Β έγραψε:Καλα... Αν ειναι να βαλεις μεσον για να σε περασουν στο υψος τοτε να παμε να αυτοκτονησουμε... Εγω προσωπικα ειμαι 1,77 δεν με νοιαζει αλλα το να βαλεις μεσον για να περασεις στο υψος ειναι λιγο ελεος...

Μάλλον κάπου έχεις μπερδευτεί αλλά το αντιλαμβάνομαι γιατί είσαι μικρός ακόμα.
ΌΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ λειτουργούν με μέσο στην Ελλάδα και άν εσύ για παράδειγμα ξέρεις ότι δεν σε παίρνει στο ύψος και θέλεις πολύ να περάσεις έλα μετά και πές μου εγώ δεν βάζω βύσμα κλπ κλπ που ακούμε καθημερινά αλλά τα θεωρούμε παραμύθια της χαλιμάς.
Συγκεκριμένα σας προκαλώ όλους να έρθετε να δείτε κάτι συναδέλφους / ίσσες που έχω εγώ και πραγματικά την αγχώνη δεν την γλιτώνετε!
μινα

Δημοσίευση από μινα »

Ειμαι 1,58 κ κατι εχω ελπιδες να περασω; Μια βοηθεια...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Greek_Army »

μινα έγραψε:Ειμαι 1,58 κ κατι εχω ελπιδες να περασω; Μια βοηθεια...

διάβασε και προηγούμενες σελίδες. Μην ντρέπεσαι
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

εννοειτε ανετοτατα με βισμα ομως. Στην μοναδα μου εχουμε εποπινα σιγουρα κατω απο 1.55.

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από illy »

dn24 έγραψε:
εννοειτε ανετοτατα με βισμα ομως. Στην μοναδα μου εχουμε εποπινα σιγουρα κατω απο 1.55.

Dn ποτε ηρθε αυτη η κοπελα στην μοναδα σου; Ξερεις γιατι ρωταω; Περυσι εγινε σφαγη με το υψος, καμια δεν περασε αν δεν ηταν 1,65, με πολυ ελαχιστες εξαιρεσεις λογω χοντρου βυσματος... Τωρα εγινε αυτο ισως λογω εκλογων κ ηθελαν να εχουν το κεφαλι τους ησυχο κ να μην φανε καμπανες οταν διαπιστωσουν οτι μπηκαν ατομα χωρις να το εχουν το καταλληλο υψος... Αλλα τις προηγουμενες χρονιες οπως ειπες ανετοτατα εστω κ με ενα απλο βυσματακι κ η δουλεια γινοταν
Dum spiro spero
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

illy έγραψε: Dn ποτε ηρθε αυτη η κοπελα στην μοναδα σου; Ξερεις γιατι ρωταω; Περυσι εγινε σφαγη με το υψος, καμια δεν περασε αν δεν ηταν 1,65, με πολυ ελαχιστες εξαιρεσεις λογω χοντρου βυσματος... Τωρα εγινε αυτο ισως λογω εκλογων κ ηθελαν να εχουν το κεφαλι τους ησυχο κ να μην φανε καμπανες οταν διαπιστωσουν οτι μπηκαν ατομα χωρις να το εχουν το καταλληλο υψος... Αλλα τις προηγουμενες χρονιες οπως ειπες ανετοτατα εστω κ με ενα απλο βυσματακι κ η δουλεια γινοταν

ακριβως οπως τα λες ειναι. Εκεινη μπηκε το 2007.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Pao13 και 9 επισκέπτες