Βία στα γήπεδα

Απάντηση

Πως αντιμετωπίζετε τον αθλητισμό;

Το δημοψήφισμα λήγει την Παρ Μαρ 06, 2015 5:41 pm

Εϊμαι οργανωμένος και ρίχνω ξύλο όποτε μπορώ
120
62%
Οργανωμένος για τα φτηνά εισιτήρια
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Οπαδός αλλά φανατικός
25
13%
Απλός φίλαθλος
16
8%
Απλός φίλαθλος και πάω ελάχιστα στο γήπεδο
24
12%
Τι είναι το ποδόσφαιρο;
10
5%

Σύνολο ψήφων: 195

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
TOPOL-M
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Επικοινωνία:

Βία στα γήπεδα

Δημοσίευση από TOPOL-M »

Βασικά για το προχθεσινό όσοι γνωρίζουν ήξεραν τι πρόκειτο να συμβεί. Να μην κοροϊδευόμαστε.

Ουτε οι Ματατζήδες έφταιγαν προχθές ούτε ο έλεγχος στα 300 μέτρα.

Οπως επίσης ξέραμε τι θα γίνει στη Λαμία στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ μια βδομάδα πριν.

Είναι κάποιοι αγώνες που είναι η κατάλληλη αφορμή για επεισόδια.

alexissak
Λοχαγός
Λοχαγός
Επικοινωνία:

Βία στα γήπεδα

Δημοσίευση από alexissak »

Στο οακα και το γηπεδο μπασκετ εχει περιφραξη-συρματοπλεγμα. σου εξηγησα τον λογο της καθυστερισης! ο ελεγχος για να ειναι ασφαλες πρεπει να γινεται μακρια απο τις θυρες! δυστυχως στο σεφ μπορεις να πλησιασεις απο παντου! που θα ανακοψει η αστυνομια την προσελευση για να τους ελενξει κ πως; ενω αν ειχε συρματοπλεγμα θα ειχε ορισμενες εισοδους οπου σε περιπτωση ντου θα μπορουσαν ευλολα να τις αποκλεισουν με 2-3 διμοιριες ! δεν μπορει σε γηπεδο 15000 θεσεων να μπαινουν 20000! οχι λογο των εισητιριων-εισπραξεων αλλα για λογους ασφαλειας! βλεπε θυρα 7 το 1981...
τα μετρα ταξης σε ενα γηπεδο δεν ειναι οσο ευκολα νομιζεις για να ληφθουν! θελει οργανωση-σχεδιο κ πολυ δυναμη !
ολους τους χαζοδημοσιογραφουσ-παντιγνωστες μαζι να εβαζες να τα σχεδιασουν φωτια θα εβαζαν! θα καιγοταν το σεφ κ το καραισκακι μαζι παραλληλα με το οακα! ολα μαζι !
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Βία στα γήπεδα

Δημοσίευση από Su-35 »

Greek_Army έγραψε:Εσάς τι σας κόφτει τόσο πολύ για τον αν ο άλλος γουστάρει και πλακώνεται; Ο καθένας κάνει ότι θέλει στην ζωή του. Τις επιλογές του τις καθορίζει αυτός

Ε δεν τρελαινομαι κιολας αλλα με "κοφτει" ως φορολογουμενο πολιτη που θελω την επιβολη της εννομης ταξης. Οχι, δεν μπορει να κανει οτι θελει στην ζωη του ουτε να καθοριζει τις επιλογες του αν οι επιλογες του ειναι να πλακωνεται. Ειναι παρανομο.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Βία στα γήπεδα

Δημοσίευση από Greek_Army »

Για τα παράνομα πράγματα υπάρχουνε κυρώσεις οπότε ρίξε το μπαλάκι στους υπεύθυνους
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Βία στα γήπεδα

Δημοσίευση από Rafale »

Greek_Army έγραψε:Εσάς τι σας κόφτει τόσο πολύ για τον αν ο άλλος γουστάρει και πλακώνεται; Ο καθένας κάνει ότι θέλει στην ζωή του. Τις επιλογές του τις καθορίζει αυτός και κρίστι άσε τους χαρακτηρισμούς

Υ. Γ τώρα είδα που βάλατε και βιντεάκι από τον αγώνα επειδή είχα πάει στον αγώνα την βία την δημιουργούνε και οι ματατζίδες. Όταν σε έχουνε στην αναμονή 2 ώρες για να μπείς μέσα στο γήπεδο. Που αυτό γίνεται μόνο στο Σ. Ε. Φ και πετάνε δακρυγόνα μέσα σε τόσο κόσμο που υπάρχουνε άνθρωποι με προβλήματα υγείας και γυναίκες που είναι σε εγκυμοσύνη. Πως περιμένετε να αντιδράσει ο κόσμος; Μην κρίνεται μόνο από αυτά που δείχνει και παρουσιάζει η τηλεόραση. Φιλικά
δεν ειναι θεμα greek army τι μας κοφτει εμας αν ο αλλος γουσταρει να πλακωνεται.. Λαθος το τοποθετεις. Ο καθενας μπορει να κανει οτι θελει στη ζωη του οχι βεβαια με το τροπο που το εννοεις εσυ. Οχι πλακωνοντας στο ξυλο το διπλανο του Στελνοντας τον στο νοσκοκομειο σε κωματωδη κατασταση η σκοτωνοντας τον επι τοπου με σιδερολοστους κλπ. Η Με ριψη καπνογονων Τυφλωνοντας τον η αφηνοντας τον αναπηρο. Ετσι λοιπον δεν μπορει να καθοριζει τις επιλογες του και να κανει οτι γουσταρει. Εσυ δηλ συμφωνεις με το ξυλο και τα επακολουθα του; Και δεν νομιζω να χαρακτηρισα καποιον εκτος αν εννοεις τη ζωωδεις πραγματικοτητα που ανεφερα ως σαν χαρακτηρισμο. Που δεν εχει καμια σχεση βεβαια. Δηλ greek army η 2ωρη αναμονη Για σενα ειναι λογος και αιτια Επεισοδιων; Δηλ ξαφνικα οι ανδρες των ματ πεταξαν τα δακρυγονα; Οπως ειπε και ο srek h εγκυος δεν ηταν απαραιτητο να παει στο γηπεδο αφου ξερει οτι θα υπαρχουν ανεγκεφαλοι που θα προκαλεσουν επεισοδια σοβαρα. Ετσι προαγουμε το πνευμα του Αθλητισμου Και της ευγενους αμιλλας;

alexissak
Λοχαγός
Λοχαγός
Επικοινωνία:

Βία στα γήπεδα

Οι κυρωσεις ειναι βαρυτατες! Συμφωνα με τον νεο (2009) νομο ''ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ'' ο κατηγορουμενος (α) δεν θα εχει αναστολη της ποινης κ (β) η εφεση δεν θα εχει ανασταλτικο χαρακτηρα!
τι σημαινει αυτο; Απλα οποιος συλληφθει για επισοδεια στο γηπεδο η' που σχετιζονται με τον αθλητισμο ασχετα με το ποινικο του μητρωο θα φαει ποινη την οποια θα εκτιση αμεσα με φυλακιση (χωρις αναστολη) χωρις να ειναι ελευθερος μεχρι να γινει το εφετειο οπως ισχυει στα υπολοιπα αδικηματα (ανασταλτικος χαρακτηρας εφεσησ)
αναμενουμε για την εφαρμογη του στους συλληφθεντες μηπως κ βαλουν μυαλο!
η' σπιτι σας η΄ στην φυλακη!
ΤΕΛΟΣ!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Βία στα γήπεδα

Για μένα ήτανε λόγος ναι όταν ο άλλος είναι 50 και 60 χρονών και τον έχουνε όρθιο δύο ώρες Και τον βαράει η ζέστη στο κεφάλι λογικό είναι και να βρίσει και να φερθεί αναλόγως. Και εσύ κρίστι έχεις δηλώσει ότι δεν πηγαίνεις γήπεδο. Οπότε δεν μπορείς να τοποθετείς την αποψή σου χωρίς να το έχεις ζήσει από κοντά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Τρί Ιουν 08, 2010 9:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Βία στα γήπεδα

Δημοσίευση από Rafale »

Συμφωνω απολυτα srek. Αντε να δουμε θα μπει ενα τελος ετσι ωστε να μην χανονται ζωες στα γηπεδα; Και μενουν αναπηροι πισω; Οψομεθα!
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Βία στα γήπεδα

Δημοσίευση από Rafale »

Greek_Army έγραψε:Για μένα ήτανε λόγος ναι όταν ο άλλος είναι 50 και 60 χρονών και τον έχουνε όρθιο δύο ώρες Και τον βαράει η ζέστη στο κεφάλι λογικό είναι και να βρίσει και να φερθεί αναλόγως. Και εσύ κρίστι έχεις δηλώσει ότι δεν πηγαίνεις γήπεδο. Οπότε δεν μπορείς να τοποθετείς την αποψή σου χωρίς να το έχεις ζήσει από κοντά
ναι γηπεδο δεν πηγαινω αλλα Δεν ζω και σε σπηλια. Ενημερωνομαι. Μη μας κλειδωνεις και την αποψη μας βρε γμακ. Ημαρτον πια. Επειδη δηλ δεν πηγαινω στο γηπεδο δεν μπορω να εχω αποψη; Τελος παντων. Δηλ γι αυτο δημιουργουνται ολα αυτα στα γηπεδα; Γιατι εχουν αναμονη 2ωρη; Και στο γηπεδο δεν πηγαινω γιατι ξερω οτι υπαρχουν και ανεγκεφαλοι που η αναμονη τους τσιτωνει και μπορει να μου κανουν κακο.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Βία στα γήπεδα

Κρίστι για πήγαινε οργανωμένη εκδρομή από αθήνα-θεσσαλονίκη σαν φίλαθλος και δες πως συμπεριφέρονται μερικοί και μετά θα καταλάβεις γιατί υπάρχει βία στα γήπεδα αν δεν ζήσεις κάτι από κοντά δεν μπορείς να έχεις ολοκληρωμένη άποψη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Τρί Ιουν 08, 2010 9:22 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Βία στα γήπεδα

Δημοσίευση από Rafale »

Εγω δεν θα βρω τους λογους που υπαρχει βια στα γηπεδα. Απλα ειμαι κατα της βιας στα γηπεδα και γενικα κατα της βιας. Αυτοι που πανε οργανωμενοι οπως λες φταινε οι οργανωσεις τους που τους φανατιζουν και αυτοι ακολουθουν υπνωτισμενοι. Και για τις οργανωσεις φταινε οι πιο πανω και παει λεγοντας. Αποψη εχω για τη βια μεσα και εξω απο τα γηπεδα. Δεν χρειαζεται να ειναι ολοκληρωμενη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rafale την Τρί Ιουν 08, 2010 9:28 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
alexissak
Λοχαγός
Λοχαγός
Επικοινωνία:

Βία στα γήπεδα

Για αυτο να σταματησουν τωρα οι οργανωμενες μετακινησεις να κλεισουν κ οι συνδεσμοι που δεν ειναι τιποτα περισσοτερο απο γιαφκες για να τελειωνουμε! οργανωμενοι εγληματιες!
εχει τοσα προβληματα η Ελλάδα εχουμε κ τα γηπεδα!
ελεος πια ξεσπαστε καπου αλλου!
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Βία στα γήπεδα

Δημοσίευση από Su-35 »

Greek_Army έγραψε:Για τα παράνομα πράγματα υπάρχουνε κυρώσεις οπότε ρίξε το μπαλάκι στους υπεύθυνους
Ε καλα δεν ειμαι εδω για να πεταξω μπαλακια σε υπευθυνους. Και να σκοτωθουν μεταξυ τους δεν μου καιγεται καρφι. Απλα λεω οτι ειναι παρανομο και δεν ειναι δικαιωμα τους οπως προανεφερες.

Εκτος απο τον κινδυνο που διατρεχει η υγεια τους (αλλα και τριτων οπως η εγκυος που δεν γουσταρουν να πλακονονται) καταστρεφουν τα αθληματα, τις γυρω περιοχες αλλα και τις ομαδες τους με αποκλεισμο εδρας και προστιμα. Οι χουλιγκανς ειναι ατομα χαμηλου πνευματικου επιπεδου που εχουν ομαδοποιηθει και ενεργουν σαν αγελες εχοντας ως στοχο την καταστροφη. Οσο λιγοτερα τετοια περιθωριοποιημενα ατομα τοσο το καλυτερο.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Βία στα γήπεδα

Rafale έγραψε:Εγω δεν θα βρω τους λογους που υπαρχει βια στα γηπεδα. Απλα ειμαι κατα της βιας στα γηπεδα και γενικα κατα της βιας. Αυτοι που πανε οργανωμενοι οπως λες φταινε οι οργανωσεις τους που τους φανατιζουν και αυτοι ακολουθουν υπνωτισμενοι. Και για τις οργανωσεις φταινε οι πιο πανω και παει λεγοντας.

η παραπληροφορία στην αποκορυφωσή της, εγώ είμαι 23 και είμαι οργανωμένος από τα 17 μου έχω γυρίσει όλη την ελλάδα και την ευρώπη και έρχεσαι τώρα εσυ και λες περι υπνωτισμού αυτό που λες δεν ισχύει. Δεν είναι όλοι οι οργανωμένοι φανατισμένοι και παίζουνε ξύλο απλά βρίσκουνε ποιο φτηνά εισιτηρία ποιο φτηνές εκδρομές και δεν χρειάζεται να ψάχνουνε καιρό πριν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Τρί Ιουν 08, 2010 9:30 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Βία στα γήπεδα

Δημοσίευση από Rafale »

Εν κατακλειδι και γιατι; Δεν μπορεις δηλ να πας σε ενα γηπεδο και να παρακολουθησεις ομορφα και ωραια την αγαπημενη σου ομαδα πρεπει να γινεις ανεγκεφαλος και να πλακωνεσαι με τον αλλον της αλλης ομαδας;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες