Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)
matma τι να πω; Και δεν ξερω αν πρεπει να κανω κατι ή οχι σχετικα με αυτο. ελευθερια ναι και εγω θα χαρω να γνωριστούμε, κατι που θα κανουμε μιας και δινουμε ιδιες μερες.
σας χαιρετω για σημερα πρεπει να παω δουλεια
σας χαιρετω για σημερα πρεπει να παω δουλεια
Κρίστι μου είχα μόνο το ΤΕΙ απολυτήριο 450 μόρια και εγώ είχα δώσει αναλυτική βαθμολογία γιατι και εγώ έκανα c java uml html κτλ κτλ αλλά ούτε εμένα μου τα μέτρησαν γιαυτό μου κάνει εντύπωση η σειρά 2 βρε συ λες να με πάρουν τηλ και να μου πουν κάναμε λάθος είστε εκτός?
οποτε η σειρα δεν ειναι σειρα με τον 1ο Αυτον με τα περισσοτερα μορια και ουτοκαθεξης, οποτε δεν ειναι σιγουρο αν ειμαστε επιτυχωντες ή επιλαχωντεςΕλευθερία έγραψε:Κρίστι μου είχα μόνο το ΤΕΙ απολυτήριο 450 μόρια και εγώ είχα δώσει αναλυτική βαθμολογία γιατι και εγώ έκανα c java uml html κτλ κτλ αλλά ούτε εμένα μου τα μέτρησαν γιαυτό μου κάνει εντύπωση η σειρά 2 βρε συ λες να με πάρουν τηλ και να μου πουν κάναμε λάθος είστε εκτός;
xristi δεν νομίζω η σειρά είναι 1ος 2ος κτλ ίσως δεν είχαν δηλώσει πολύ την συγκεκριμένη ιδικότητα σκεψου τόόόόόσα άτομαι και μμόνο εμεις οι δύο βρεθήκαμε! Που υποτίθετε ότι είμαστε και της πληροφορικής! Είμαστε λίγοι ή έτσι νομίζω!
καλή δουλίτσα!
καλή δουλίτσα!
Γίνεται να ρωτήσει ένας για την σειρά και να μας πει με σιγουριά; Ευχαριστωωωωωωωωω
αν ειναι ετσι δεν επρεπε να εχω υψηλοτερη σειρα απο εσενα με 530;Ελευθερία έγραψε:xristi δεν νομίζω η σειρά είναι 1ος 2ος κτλ ίσως δεν είχαν δηλώσει πολύ την συγκεκριμένη ιδικότητα σκεψου τόόόόόσα άτομαι και μμόνο εμεις οι δύο βρεθήκαμε! Που υποτίθετε ότι είμαστε και της πληροφορικής! Είμαστε λίγοι ή έτσι νομίζω!
καλή δουλίτσα!
Ειπε και καποιος οτι εχει σειρα 1 και δεν συμμετεχει στις ΠΚΕ και αρχιζω να φοβαμαι.
μακαρι να ειναι οπως τα λες και να ειναι η σειρα βαθμολογιας, καταταξης, γιατι τοτε ειμαστε μεσα. Ας μπουμε και ας ειναι σε οποια σειρα να΄ναι. Εγω μπαινω και 15, δεν με νοιαζω αρκει να μπω
φευγω τρεχοντας, αργησα
Παιδια με βγαζει μη συμετεχων και με σειρα βαθμολογιας 1
ξερεις κανεις με σιγουρια τι διευκρινιζει η σερια βαθμολογιας;
εχω 610 και ειμαι μη συμετεχων
οτι ναναι βγαζουν
ξερεις κανεις με σιγουρια τι διευκρινιζει η σερια βαθμολογιας;
εχω 610 και ειμαι μη συμετεχων
οτι ναναι βγαζουν
Πολιτη εχω το ιδιο προβλημα με βγαζει σειρα βαθμολογιας 8 κ λεει μη επιτυχουσα. τι γινεται επιτελουσ?6 τηλ. κ σε κανενα δεν απαντουν! σε παλιοτερες αναρτησεις αποτελεσματων τις πρωτες ωρες υπαρχουν λαθη, λετε να συμβαινει κατι τετοιο κ με εμας; Δεν μπορω να το εξηγησω αλλιωσ... κοντευω να τρελαθω
Το θεμα ειναι οτι εχω και 610 μορια
δηλαδη ο τελευταιος με ποσα μπορει να μπηκε;
οντως βγαζουν οτι ναναι
δηλαδη ο τελευταιος με ποσα μπορει να μπηκε;
οντως βγαζουν οτι ναναι
Παιδια με βγαζει σειρα βαθμολογιας 5 και για πκε να παω 9-3-2010 ομαδα 1010. ζηταει 25 ατομα η ειδικοτητα
τελικα περασα;
απαντηστε σας παρακαλω...
τελικα περασα;
απαντηστε σας παρακαλω...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
Δυστηχως δεν εκατσε... αλλα δεν πιραζει! μπραβο σε ολους οσους περασαν!
Αλεχ αν δεν ειμαι αδιακριτη, τι σειρα ειχες; Απο περιεργια, αν θες απαντασ
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
εκει Που λεει σειρα βαθμολογιας; Γιατι δεν πολυκαταλαβα τι παιζει... Και τι ακριβως ειναι αυτο;ΜΑΡΑΚΙ 23 έγραψε:Αλεχ αν δεν ειμαι αδιακριτη, τι σειρα ειχες; Απο περιεργια, αν θες απαντασ
cristi έγραψε:Ελενη; Τι εγινε; Τωρα ειδα. Πες
Cristi αν αναφέρεσαι σε 'μένα δυστυχώς είμαι στους μη συμμετέχωντες με 238 μόρια!

Την επόμενη φορά...
Ναι ελενη. Αντε ρε συ. Φτου! Οκ ομως εχει και αλλη φουρνια! Υγεια μονο να εχεις και δω θα ειμαστε παλι

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες