PetG έγραψε:Θα τα βγάλω μωρέ τα αθλήματα... Δεν είναι κάτι... Απλά να προσαρμοστώ θέλω και να βρω τον Ρυθμό μου ξανά... Όταν είχα πάθει αυτό που έπαθα το έβγαζα στα 5 λεπτά περίπου και με 1 πακέτο τσιγάρα να φανταστείς... Απλά με ξέσκισε η μαλακια αυτήν παχυνα κιόλας λόγο των χαπιών που έπαιρνα όποτε θέλω λίγο χρόνο
Έχεις χρόνο μέχρι το καλοκαίρι που θα γίνουν, βέβαια ποτέ δε ξέρεις ίσως γίνουν τα αθλήματα πέρα το Σεπτέμβρη-οκτωβριο και να έχεις περισσότερο καιρό
loupinogr έγραψε:Θέλω να κάνω μια ερώτηση και να απαντήσει όποιος ξέρει με σιγουριά. Διάβαζα σε ένα άλλο τοπική ότι οι εσωτερικοί παίρνουν προαγωγές κανονικά σε αντίθεση με τους εξωτερικούς. Αυτό σημαίνει ότι ανεβαίνουν και μισθολογικά; Μια αν ναι γνωρίζει κάποιος Πόσο;
Ναι μπορείς να ανέβεις βαθμό σε υπαρχιφυλακας και αρχιφυλακας. Ανεβαινεις μισθολογικα αλλά έχεις περισσότερες ευθύνες και μεγαλύτερη επικινδυνοτητα με ότι αυτό συνεπάγεται.
Sam_wise έγραψε:Ναι μπορείς να ανέβεις βαθμό σε υπαρχιφυλακας και αρχιφυλακας. Ανεβαινεις μισθολογικα αλλά έχεις περισσότερες ευθύνες και μεγαλύτερη επικινδυνοτητα με ότι αυτό συνεπάγεται.
Ναι απλά πόσο ανεβαίνεις μισθολογικά; Γιατί σαν υεφκκ μετά από κάποια χρόνια. Αντε να πας 1000-1100. Οι σωφρονιστικοί μετά από καμιά 10αρια χρόνια πάνε παραπάνω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Νοέμ 21, 2021 5:53 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει αλλά σε αυτήν την προκήρυξη μπορούν να κάνουν αιτηση και οι "νόμιμα απαλλαγμένοι απο την στράτευση" δηλαδή και οι Ι5 εφόσον κριθούν ικανοί όπως ισχύει για ολους μας απο την επιτροπή υγειονομικών... Πως το Σχολιάζεται αυτό;
Andy88 έγραψε:Δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει αλλά σε αυτήν την προκήρυξη μπορούν να κάνουν αιτηση και οι "νόμιμα απαλλαγμένοι απο την στράτευση" δηλαδή και οι Ι5 εφόσον κριθούν ικανοί όπως ισχύει για ολους μας απο την επιτροπή υγειονομικών... Πως το Σχολιάζεται αυτό;
Όπως το σχολίαζαν και το 2018 που βγήκε η προηγούμενη με τα ιδια κριτήρια.
Player7 έγραψε:Ειμαστε μεσα, αλλα μπορει οχι στην πολη μας.Ενω αν ειχε τσιπακι μπορει να κοβοταν αυτος που μας τρωει τη 1η επιλογη μας.
Τετοιο μακελειο εγινε στην 6κ και βρεθηκαν υποψηφιοι απλα με β επικουρια να μπαινουν Κορυδαλλο!
Από τα προσωρινά υπήρχαν άτομα από β επικουρία στον Κορυδαλλό. Μέσα είσαι για Κορυδαλλό player με κύριο προσόν μην αγχώνεσαι καθόλου. Αν έχεις και προϋπηρεσία ακόμη καλύτερα.
geomp έγραψε:Βγαίνουν με προπόνηση, προσωπικά το κάνω σε 3:55 και είμαι 92 κιλά, αλλά δε θα έχει τσιπακι όπως είπαμε πράγμα που σημαίνει ότι θα ναι ελαστικοί, τώρα δε νομίζω να περάσουν τον άλλον που θα το βγάλει σε 5 λεπτά θεωρώ άντε να δώσουν 10-15 δεύτερα παραπάνω.
Συμφωνώ μαζί σου. Άντε να δίνουν 10 δευτερόλεπτα το ανώτερο. Το πιο ασφαλές είναι να έχετε πάει στα αθλήματα έχοντας προπονηθεί και βγάζοντας τους χρόνους γιατί είναι κρίμα να φτάσεις εκεί υπολογίζοντας στην ανοχή και στο τέλος να σε κόψουν.
Παιδιά καλησπερα καλη επιτυχία σε ολους μας και καλη προπόνηση στα αθλήματα ευχομαι. Μια ερώτηση θεκω να κανω Επειδή ειδα κατι... Έγραφε οτι μαζι με την αίτηση θελει χαρτι απο τον ορθοπεδικό για την βεβαίωση ύψους! Ισχυει κατι τετοιο; Ξέρει κάποιος?
geomp έγραψε:Βγαίνουν με προπόνηση, προσωπικά το κάνω σε 3:55 και είμαι 92 κιλά, αλλά δε θα έχει τσιπακι όπως είπαμε πράγμα που σημαίνει ότι θα ναι ελαστικοί, τώρα δε νομίζω να περάσουν τον άλλον που θα το βγάλει σε 5 λεπτά θεωρώ άντε να δώσουν 10-15 δεύτερα παραπάνω.
Συμφωνώ μαζί σου. Άντε να δίνουν 10 δευτερόλεπτα το ανώτερο. Το πιο ασφαλές είναι να έχετε πάει στα αθλήματα έχοντας προπονηθεί και βγάζοντας τους χρόνους γιατί είναι κρίμα να φτάσεις εκεί υπολογίζοντας στην ανοχή και στο τέλος να σε κόψουν.
Εγώ πάντως γενικά κάνω γυμναστική και μέχρι να δώσω θα προσπαθήσω για κάτι παραπάνω στους χρόνους η έστω να τους διατηρήσω αλλά εκείνη τη στιγμή όταν θα δώσουμε πιστεύω θα πάμε τρένο θα ναι η στιγμή θα ναι η αδρεναλίνη όλα αυτά μαζί, τώρα εφόσον δε θα έχει κ τσιπ θα κλείσει κ πιο γρήγορα η προκήρυξη.
Δηλαδή με λίγη ανοχή να περάσουν απευθειας τα πρώτα 416 άτομα η στη χειρότερη να κόψουν ελαζιστους που δε θα τα ολοκληρώσουν.