Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 188

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Εχθές ήμουν στο υπουργείο και μας έλεγε ο κ. Παναγιωτης για 20-23 ημέρες. Και αυτός αβεβαιος είναι αλλά για να μιλάει για 20-23 ημερες μάλλον τονσεναριο για 4 εβδομάδες τρεχει στο υπουργείο. Επίσης είπε θα λάβουμε μέιλ μετα τις 10 του μήνα και σε 2-3 ημέρες θα πρέπει να πάμε κομοτηνη.
Άβαταρ μέλους
zoupis87
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από zoupis87 »

Παιδιά εσείς που μπήκατε Κορυδαλλό πως πάει το πρόγραμμα εκεί; Έχετε μάθει;
Άβαταρ μέλους
zoupis87
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από zoupis87 »

Καλή αρχή σε εσάς που μπήκατε τώρα
S10_2019
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από S10_2019 »

Αφού υπογραψουμε πως μας ειδοποιούν;email; Τηλέφωνο;
Reddot
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από Reddot »

REDMAN316 έγραψε:Εχθές ήμουν στο υπουργείο και μας έλεγε ο κ. Παναγιωτης για 20-23 ημέρες. Και αυτός αβεβαιος είναι αλλά για να μιλάει για 20-23 ημερες μάλλον τονσεναριο για 4 εβδομάδες τρεχει στο υπουργείο. Επίσης είπε θα λάβουμε μέιλ μετα τις 10 του μήνα και σε 2-3 ημέρες θα πρέπει να πάμε κομοτηνη.
Εντάξει φίλε σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση, αναμένουμε για νεότερα!

Mike

Δημοσίευση από Mike »

REDMAN316 έγραψε:Εχθές ήμουν στο υπουργείο και μας έλεγε ο κ. Παναγιωτης για 20-23 ημέρες. Και αυτός αβεβαιος είναι αλλά για να μιλάει για 20-23 ημερες μάλλον τονσεναριο για 4 εβδομάδες τρεχει στο υπουργείο. Επίσης είπε θα λάβουμε μέιλ μετα τις 10 του μήνα και σε 2-3 ημέρες θα πρέπει να πάμε κομοτηνη.
REDMAN316 μετά της 10 Ιουνίου σας είπε ο κος Παναγιώτης ότι θα λάβουμε μειλ;

Pavlos_90
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από Pavlos_90 »

Thanos888 έγραψε: Το ότι θα πληρωθεί ο πρώτος μισθός χωρίς καθυστέρηση, εφόσον γίνει, είναι εξαίρεση και ειδική μεταχείριση, προφανώς λόγω των ιδιαιτέρων συνθηκών του εν λόγω επαγγελματος, όλες οι Σοχ κανονικά έχουν 2 με 3 μήνες καθυστέρηση το λιγότερο. Δεν είναι παραφιλολογια και το γνωρίζουν όλοι όσοι έχουν εργαστεί με Σοχ στο δημόσιο.
Έλεγα να μην ασχοληθώ πάλι με σένα αλλά συνεχίζεις να λες τα δικά σου. Έφαγες την τάπα σου με την προηγούμενη απάντηση ότι θα πληρωθούμε κανονικά οπότε κάνε μόνο τώρα που μας το παίζεις ότι τα ξέρεις όλα. Σταμάτα να παραπληροφορείς γιατί δεν γουστάρω άλλη αντιπαράθεση μαζί σου. Τα παραμύθια σου και ότι κατεβάζει το μυαλό σου πες τα αλλού. Σας λέω ότι δεν μετράει καμία προϋπηρεσία στο δημοσιο συνάδερφοι. ξεκινάμε όλοι από το ΜΚ1.
ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από ARN »

Υποθέτω πως μετράει εάν έχεις εργαστεί στο δημόσιο η προϋπηρεσία
Pavlos_90
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από Pavlos_90 »

Εργάζομαι 2 χρόνια ως προσωπικό ασφαλείας σε δημόσιο νοσοκομείο με ΣΟΧ και είχα ρωτήσει αυτό το θέμα με την προϋπηρεσία και μου είχαν ξεκαθαρίσει από το γραφείο προσωπικού ότι δεν μετράει η προϋπηρεσία αν κάποια στιγμή γίνω μόνιμος στην ίδια θέση ή ακόμα και σε άλλη προκήρυξη του δημοσίου να μπω μόνιμος. Όλοι ξεκινάμε από το ΜΚ1. Δεν λέω πράγματα που δεν ξέρω. Όταν παίρνω θέση για κάτι το γνωρίζω 100%
Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 298

Δημοσίευση από Thanos888 »

Ρουφα το αυγουλακι σου και γλειψε το αγγουρακι Παυλακη. Στις Σοχ πληρώνουν με μεγάλη καθυστέρηση και αυτό είναι γνωστό σε όλους που έχουν κάνει έστω και μια σε δημόσιο φορέα. Και το έχουν επιβεβαιώσει όλοι όσοι έχουν πραγματικά εργαστεί με τέτοιες συμβάσεις. Το να γίνει εξαίρεση σε αυτό λοιπόν εν προκειμένω είναι ευτύχημα αλλά θα είναι η εξαίρεση εφοσον γίνει.

Τι δε καταλαβαίνεις ή δε θες να καταλάβεις; Είπαμε να εισαι άσχετος και εμπαθης αλλά εσύ έχεις ξεφύγει.

Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Επίσης όταν έχεις προϋπηρεσία (μια, δυο τριετίες κτλ)αναγνωρίζεται κανονικά όταν ξεκινάς μια ΣΟΧ. Το αν θα αναγνωριστεί ή οχι αν ξεκινήσεις ως μόνιμος δε το γνωρίζω, αλλά είναι εντελώς άδικο να μην αναγνωριστεί. Όπως και το επίδομα τέκνων.
Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Ο πρόεδρος της ΠΟΥΕΦ μου ανέφερε μόλις πως κάθε προϋπηρεσία σε δημόσιο αναγνωρίζεται κανονικά εφόσον κλεισει καπιοιος 3ετια. Οπως συμβαίνει και με τις ΣΟΧ το ίδιο και στις μόνιμες θέσεις. Αν κάνει λάθος κι αυτός τραβα να του πεις πως βγάζει πράγματα απ το κεφάλι του. Άντε πίσω στη τρύπα σου τώρα που θες και δημόσιες αντιπαραθέσεις.

charlemagne
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από charlemagne »

thanos888, παρολο που δεν απαντησες στην ερωτηση μου, καταλαβαινω οτι εργαζεσαι σε καταστημα κρατησης, σωστα?
Guardian

Δημοσίευση από Guardian »

Δεν έχω καμία σχέση με τον thnano. το μόνο που μπορώ να σας πω είναι πως έχει δίκιο σε κάποια πράγματα. οι συμβάσεις ορισμένου χρόνου στα πιο πολλά υπουργεία καθηστερουν γύρω στους 2-3 μήνες... τώρα επειδή στο υπουργείο δικαιοσύνης καίγονται να προσλάβουν άτομα πάει να πει ότι το κονδύλι έχει εγκριθεί και τα χρήματα υπάρχουν προκειμένου να γίνουν άμεσα οι πληρωμές.. τώρα για τις τριετίας, έχω έναν αδελφικό φιλο ο οποίος κοντευει να κλεισει 2 τριετείες και επιμένει πως οι τριετείες στο δημόσιο μετράνε κανονικά. για συμβάσεις μιλάω πάντα. κακως γίνονται παρεξηγήσεις καλό είναι να απέχουν οι τόνοι από όλες τις πλευρες. το forum είναι για να μοιραζόμαστε απόψεις και να υπάρχει μια βοήθεια μεταξύ μας. Οντως όλα δείχνουν όμως πως αυτή η σύμβαση δεν είναι ενάντια άλλες γιατί έχουν διαβεβαιώσει απο τα λογιστήρια ότι οι πληρωμές θα γίνουν στην ώρα τους. και μην ξεχνάμε ότι για τους πιο πολλούς αυτή η σύμβαση δεν θα λήξει για τους περισσότερους γιατί πολύ απλά μετά τα οριστικά όσοι είναι οριστικά επυτιχωντες θα συνεχίσουν κανονικά
Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Όταν κάποιος είναι εριστικος, προσβλητικός και άσχετος, και τολμάει να το παίζει ιστορία απέναντί σου χωρίς να γνωρίζει τη τύφλα του και εσένα προσωπικά, το ύφος μου θα ειναι αναλογο. Δυστυχώς όπως είπε και κάποιο αλλο μέλος παλιοτερα, οι κρατούμενοι θα είναι το λιγότερο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσετε. Αξεστοι, κομπλεξικοί και με χαμηλότατο επίπεδο "συνάδελφοι" θα σας κάνουν τη ζωή δύσκολη. Αγνοήστε τους.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες