Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Όλα παίζονται φίλε μου. Ακούγονται χίλια δυο και μόνο το ΦΕΚ θα μας λύσεις τις απορίες
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 315
http://www.opengov.gr/ypepth/?p=5836 Εκεί λέει ποτέ λήγει αλά δεν ξέρω αν μας βοηθάει κάπου αυτό ειδωμεν
Shadow2 με βαση αυτο το οριο ηλικιας θα ειναι 28... Το γραφει καθαρά αρθρο 9 του 2000
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 379
Μπραβο φίλε για πρώτη φωρά μπράβο !Nonamedg4 έγραψε:Λοιπον οι εποπ παντα ειχαν διαφορετικές διαδικασιες στους χρονους έβγαιναν φεξ και μετα απο 3 μηνες ξεκινήσουν οι αιτήσεις και παραπάνω μη μπερδεύεστε. Φλεβάρη θα βγει αυτό ειναι το μονο σίγουρο. Και η εκπαίδευση θα ειναι η βασικη των ειδικών φρουρών 7 με 8 εβδομάδες συν ειδικη εκπαίδευση με βαση ευρωπαϊκά πρωτόκολλα Ασφαλειας που γινονται στα πανεπιστήμια της Ευρώπης. Οποτε η εκπαίδευση θα ειναι σχεδον 3.5 μηνες. Οι κατω του93 ξεκινηστε το παρτυ μεχρι και93 θα παρει. Δυστυχώς για εμας τους πιο μεγαλους. Και επισης η μονη περίπτωση να γίνει καποια αλλαγη ειναι οι προτάσεις της υπουργού παιδειας. Υπομονη στο φεκ ετοιμαστείτε παντως
-
- Συνταγματάρχης
Υπομονή και θα τα μαθουμε όλα σύντομα
Μαγκες θα καταθέσω μια άποψη που ενδέχεται να είναι και λαθος απλα ειναι η γνώμη μου. Από τη στιγμή που η προκυρυξη θα είναι ειδικοι φρουροι γιατί να αλλάξει η μοριοδοτηση και τα έτη.(καταλαβαίνω σαφέστατα και την επιθυμία αυτών που έχουν περάσει το όριο και δν έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν). Θα αλλάξει δλδ η μοριοδοτηση ενός θεσμου που μετράει τωρα τόσα χρονια; Συμπεριλαμβανομένου και οτι ακούγεται ότι μετα θα επιστρέψουν στην Αστυνομια για άλλες υπηρεσίες. Δν υπαρχει λόγος.
Gouleas94 εγω μιλαω με βαση τη λογικη με ενδείξεις η αποδεικεις ειναι το φεκ. Οταν σου λεει αρθρο 9 νομου 2000 ειναι 28 ετων εκτός αν γινει τροποποιητικη στο φεκ. Μπορει εμενα να μη με συμφέρει αλλα η λογικη και η αληθεια αυτο ειναι. Εγω δεν σου ειπα ουτε θεωρεις συνωμοσιας εισαι ο φουρναρης εισαι ο φυλακας εισαι ο θεος. Χθες οταν ελεγες 32 ετων κλπ και επαιζες μαζι μας ηταν καλα επειδη φοβασαι οτι θα μεινεις εξω; Να ήσουν αξιος φιλε να ειχες 3.000 και να μην ζοριζοσουν. Γιατι αν κανουν τροποποίηση και το οριο παει 30 τοτε θα μπεις στη θέση μας που θα ξέρεις οτι εισαι εκτος. Σορρυ που στα λεω χύμα δημοσια αλλα εγω εμαθα ψεμματα να μη λεω στη ζωη μου ουτε να παιζω.
Δέχθηκαν πιεσεις απο το 2019 για την ηλικια τοτε δεν το διόρθωσαν ισως το αλλαξουν τωρα αυτο ειπαμε. Δεν ειναι φιεστα να γινεται όπως συμφερει τον καθένα. Τα προηγούμενα χρονια λοιπον δεν εκανε κουμαντο και το παιδειας τωρα θα κανουν και αυτοι τις προτασεις τους. Το 2011 δε μετρούσε η τριτεκνια αν τα αδερφια σου ηταν ανω των 22 και δεν σπούδαζα το 2019 μετρούσε ακομη και αν τ αδερφια σου ηταν 78 ετων και παντρεμένα. Επισης το 2011 το ιεκ στέλεχος υπηρεσιων ασφαλειας ηθελε πιστοποίηση το 2019 μετρούσε μονο το βεκ. Σταματήστε πια με θεωρίες θα βγει το φεκ.
-
- Συνταγματάρχης
Οπότε θα βγει πρώτα από όλες δλδ
Δεν το πιστεύω ότι θα βγει τόσο νωρίς τώρα τι να πω!
Δυκ γιατί λέει 1000 μόνιμοι; Οι εφ είναι με συμβάση τα πρώτα πέντε χρόνια...
Λέει όμως και 68 άτομα στο εθνικής αμύνης. Οπότε μάλλον άκυρο η πίεση για τα 1500 άτομα
Θα μου απαντήσει κάνεις ρε παιδιά τι διαβούλευση είναι αυτή Που κάνουν και τελειώνει σε 3 μέρες ; Για το θέμα μας είναι δε ξερω τι ακριβώς
Ε ναι ρε φιλε για τι αλλο; Διαβουλευση για το νομοσχεδιο της ΟΠΠΙ ειναι!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Loxagos2k21 και 5 επισκέπτες