billaras έγραψε:Παιδια μην λεμε βλακεις αμα δεν ξερουμε και ταλαιπωρουμε τον κοσμο αδικα επειδη ειχα το ιδιο προβλημα τριτεκνος εισαι μεχρι να πεθανεις που λεει λογος πρωτον τηλεφωνησα στην ΣΣΕ και ρωτησα δευτερον εστειλα το δικαιολογητικο και το δεχτηκαν τριτον το πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης ναι μεν γραφει τις ημ/νιες γεννησης αλλα οχι ηλικιες... Ειναι παντελως αδιαφορο
Αν διαβάσεις προσεκτικά τι λέει η προκύρηξη, τότε θα δεις. Το λέει ξεκάθαρα σύμφωνα με ποιο νόμο θεωρείται κάποιος τρίτεκνος. Δεν σου λέω τι είπαν στην σχολή, ή τελικά αν το πήραν υπ'όψιν τους, αλλά κοίτα πρώτα την προκύρηξη, και μετά μίλα. Επίσης το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης γράφει τις ημερομηνίες. Μην λέμε ότι θέλουμε και μπερδεύουμε τους άλλους
Συνχαρητηρια στους επιτυχοντες αλλα θα πω μια κακια παρατηρει8ειτε το φαιμονεμο πολυτεκνοι να μπαινουν αξιωματικοι με 5 και 6 χιλιαδες εσχως και 8ελουν να δωσουμε εξετασεις; πρεπει να γινει κατι ειναι ντροπη αυτο το πραγμα οι πολυτεκνοι ειναι πολλλοι ευνοιμενοι συγνωμη γιατι την εκρφαση αλλα εμεις μογγολοι ειμαστε δηλαδη οι γονεις μας δεν πληρωνουν σχολεια φροντηστηρια να αλλαξει το συστημα τωρα!111
θα ηθελα να μου πει καποιος γιατι ακουω φημες οτι οι τριτεκνοι δν θα εχουν πλεον την ιδια ειδικη κατηγορια στα μορια με τους πολιτεκνους δηλαδη δν θα δηλωνουμε ειδικη κατηγορια α... Γινετε καποιος να μου πει τη βαση για σσε οπλα και σωματα ειδ κατ, α
θα ηθελα να μου πει καποιος γιατι ακουω φημες οτι οι τριτεκνοι δν θα εχουν πλεον την ιδια ειδικη κατηγορια στα μορια με τους πολιτεκνους δηλαδη δν θα δηλωνουμε ειδικη κατηγορια α...
ευχαριστω
Αυτή η φήμη ακούγεται από πέρυσι αλλά τελικά δεν εφαρμόστηκε κάτι τέτοιο
στελλα έγραψε:Καλησπερα ειμαι ορφανο απο πατερα κ θλεω να μαθω αν ειμαι καποια ειδικη κατηγορια για στρατο και αν ναι σε ποια ανηκω; Δεν ηταν ομως στο στρατο...
Δεν ανήκεις, διάβασε τις προηγούμενες σελίδες και θα δεις ποιοι ανήκουν
Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να μάθω εάν ανήκω σε κάποια ειδική κατηγορία. Ο ένας από τους γονείς μου δε ζει, ενώ ο άλλος πάσχει από κάποια ασθένεια. Επίσης προέρχομαι από πολύτεκνη οικογένεια. Υπάρχει περίπτωση να υπάγομαι σε κάποια ειδ. Κατηγορία;
Ναι. Στην κατήγορια πολυτέκνων... εγώ ειμαι απο τριτεκνοι οικογένεια και θα δώσω το 2015 για σσε οπλα... Ακουσα οτι οι τριτεκνοι δεν Θα ειναι πλεον ειδική κατηγορια ισχύει;