Πόσα μόρια συγκεντρώνουμε για την προκήρυξη της Πυροσβεστικής (ΕΜΟΔΕ - 2023)
Re: Πόσα μόρια συγκεντρώνουμε για την προκήρυξη της Πυροσβεστικής (ΕΜΟΔΕ - 2023)
Σταματησε τις παπατζες ρε τελειωμενοι, εχετε καταντησει αηδια, δεν υπαρχουν εγκατασεις ουτε στην τριπολη ουτε στα βιλια για να γινει η εκπαιδευση σε 650 ατομα ταυτοχρονα, σοβαρευτειτε επιτελους ζωα
Re: Πόσα μόρια συγκεντρώνουμε για την προκήρυξη της Πυροσβεστικής (ΕΜΟΔΕ - 2023)
Βλακα. Ειπαμε. Η Εκπαίδευση θα γίνει Τρίπολη. Όπως επίσης θα γίνει και Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Σε αυτες τις 3 πόλεις για 2 μηνες Κατσε σε μια γωνίτσα και μάθε που θα μας πεις και ζωα. Βλακα
Καλησπέρα παιδιά,
Προσωπικά το έγγραφο που διάβασα αναφέρει για 2 μήνες Τρίπολη.
Υπάρχει κάτι άλλο για Αθήνα - Θεσσαλονίκη που δεν έχει υποπέσει στην αντίληψη μου;
Προσωπικά το έγγραφο που διάβασα αναφέρει για 2 μήνες Τρίπολη.
Υπάρχει κάτι άλλο για Αθήνα - Θεσσαλονίκη που δεν έχει υποπέσει στην αντίληψη μου;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 17
Εγώ που μίλησα με τον διοικητή της εμοδέ θεσσαλονίκη μου είπε οτι σχεδον οι μισοί θα κάνουν εκπαίδευση θεσσαλονίκη και η άλλοι κάτω…
-
Επίσης γνωρίζω δεν νομίζω να αλλάξει 20-30 άτομα θα πάρει θεσσαλονίκη και 40 αλεξανδρούπολη εμένα αυτές με ενδιαφέρουν γιαυτό και έμαθα
Εντάξει βλάκα τώρα; Το ειδες το έγγραφο; Έμαθες εσυ και που έχει εγκαταστάσεις το ΠΣ βλακαααα. Πες μας ζώα πάλι τωρα. Βλακααααα γίδι.
Το μονο σιγουρο ειναι οτι δε θα κανουν και οι 650 εκποδευση στο ιδιο μερος τοσα ατομα μονο στρατοπεδο μπορει να τα στεγασει, το που θα κανουν και πως δε το ξερω οσοι εχουν εγκυρες πληροφοριες ας μας πουν, ΕΓΚΥΡΕΣ ομως και οχι απ το μυαλο τους
Δεν ξέρω αν είσαι τόσο χαζός η τρικ! Πραγματικα απορώ ! Δεν είναι ότι βρίζεις κλπ ! Ειναι πως σήμερα ανακοινώθηκε και από το αρχηγείο πως ένα απο τα μέρη που θα γίνει η εκπαίδευση θα είναι η Τρίπολη! Εβγαλε δήλωση ενδιαφέροντος ΕΠΙΣΗΜΑ για εκπαιδευτές ΕΜΟΔΕ στην Τρίπολη !
Αλλο το «ενα απο τα μερη που θα γινει εκπαιδευση» θα ειναι η Τριπολη και αλλο το «η εκπαιδευση για ολους θα γινει στην Τριπολη» εχει τεραστια διαφορα το ενα με το αλλο
Η μια περιοχή που θα γίνει η εκπαίδευση είναι τα Βίλια και η άλλη μάλλον Θεσσαλονίκη μην λέτε ότι σας κατέβει και μην βρίζεται το φόρουμ δημιουργήθηκε για κάποιον λόγο όχι να λέτε ότι σας κατέβει και ότι ακούτε από δεξιά και αριστερά το ότι πήγε να δει τις εγκατάστασης στην Τρίπολη δεν σημαίνει ότι θα γίνει και εκεί εκπαίδευση συμμορφωθείτε λίγο
Στον Κώστα απευθύνονταν το μήνυμα! Αρτα τι λες ; Ανακοινώθηκε με επίσημο έγγραφο !
Ρε άνθρωπε βγήκε διαταγή λέμε που ζητάει εκπαιδευτές για τριπολη για την ΕΜΟΔΕ. Ρε γιαπωνέζικα μιλάμε πια τι δεν καταλαβαίνετε; Τι πήγε να δει τη περιοχή γράφετε; ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΤΑΓΗΗΗΗΗΗ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕArta έγραψε: Παρ Ιαν 12, 2024 8:18 pm Η μια περιοχή που θα γίνει η εκπαίδευση είναι τα Βίλια και η άλλη μάλλον Θεσσαλονίκη μην λέτε ότι σας κατέβει και μην βρίζεται το φόρουμ δημιουργήθηκε για κάποιον λόγο όχι να λέτε ότι σας κατέβει και ότι ακούτε από δεξιά και αριστερά το ότι πήγε να δει τις εγκατάστασης στην Τρίπολη δεν σημαίνει ότι θα γίνει και εκεί εκπαίδευση συμμορφωθείτε λίγο
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 15
IQ ροδακιου.
:lol::lol:

-
Οκ ρε θα πανε 650 τριπολη θα παμε για 2-3 μηνες σε δοσεις …. Αφου ζητησαν μονο για τριπολη…ηδη απο σερρες μιλησαν για εκπαιδευτη αν θελει κανεις για θεσσαλονικη να το κανω εγω ουζμπεκιστιανά …Emenanaakous έγραψε: Παρ Ιαν 12, 2024 9:02 pmΡε άνθρωπε βγήκε διαταγή λέμε που ζητάει εκπαιδευτές για τριπολη για την ΕΜΟΔΕ. Ρε γιαπωνέζικα μιλάμε πια τι δεν καταλαβαίνετε; Τι πήγε να δει τη περιοχή γράφετε; ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΤΑΓΗΗΗΗΗΗ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕArta έγραψε: Παρ Ιαν 12, 2024 8:18 pm Η μια περιοχή που θα γίνει η εκπαίδευση είναι τα Βίλια και η άλλη μάλλον Θεσσαλονίκη μην λέτε ότι σας κατέβει και μην βρίζεται το φόρουμ δημιουργήθηκε για κάποιον λόγο όχι να λέτε ότι σας κατέβει και ότι ακούτε από δεξιά και αριστερά το ότι πήγε να δει τις εγκατάστασης στην Τρίπολη δεν σημαίνει ότι θα γίνει και εκεί εκπαίδευση συμμορφωθείτε λίγο
Δεν ειναι σαν την προιγούμενη που πηγαιναν για 2-3 βδομαδες σε γκρουπ τωρα ειναι 2-3 μήνες το φελεκι μου μεσα δλδ είναι απλή γαμ…νη λογική
Οι διαταγες αλλαζουν κ τροποποιουνται ανα πασα ωρα κ στιγμη στο ΠΣ. Μην ψαρωνετε…
Ακομα δεν βγηκαν τα πρωτα αποτελεσματα δεν εγιναν οι ΠΚΕ και εσεις τσακωνεστε που θα γινει η εκπαιδευση.
Ακομα δεν βγηκαν τα πρωτα αποτελεσματα δεν εγιναν οι ΠΚΕ και εσεις τσακωνεστε που θα γινει η εκπαιδευση.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης