ΟΠΠΙ - Ομάδες Προστασίας Πανεπιστημιακού Ιδρύματος
Λεμε οτι τους παιρνει κρυφα επειδη ο κοσμος φωναζει. Γιατι παιρνουν αστυνομικους εν μεσω πανδημιας και οχι γιατρους, νοσηλευτες κλπ! Παιρνει 1000 ατομα ναι μεν για τα αει, αλλα θα τα κανει οτι θελει σε οσο καιρο θελει!
Λεει θα διατιθενται στα αει για 4 χρονια, δε ξερω τι καταλαβενετε εσεις απο αυτο!
Λεει θα διατιθενται στα αει για 4 χρονια, δε ξερω τι καταλαβενετε εσεις απο αυτο!
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 15
Deapz αυτο ακριβως λεω απλα τωρα θα μπει σε αυτη την υπηρεσια μελοντικα παει οπου θελει.
Η μισθοδοσια ειναι απο το Προστασιας του Πολιτη!
. Συστήνονται Ομάδες Προστασίας Πανεπιστημιακού Ιδρύματος (ΟΠΠΙ), οι οποίες θα στελεχώνονται από κατώτερους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας και ειδικούς φρουρούς, με ειδική εκπαίδευση για την αποστολή τους στο χώρο των ΑΕΙ. Αυτοί θα διατίθενται σε ΑΕΙ στα οποία διαπιστώνονται σχετικές ανάγκες, θα υπάγονται στην Ελληνική Αστυνομία,η μισθοδοσία τους θα βαρύνει τον προϋπολογισμό του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, θα συνεργάζονται με τον Πρύτανη ή τον αρμόδιο Αντιπρύτανη του ΑΕΙ και αποστολή τους θα είναι η πρόληψη της παραβατικότητας και η αντιμετώπισή της εντός των χώρων των ΑΕΙ.
...
Το ειδικό προσωπικό φύλαξης θα φτάσει στα πανεπιστήμια άμεσα από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, όπως εκτιμάται. Σε περίπτωση Τα Πανεπιστήμια Δεν εφαρμόσουν το μοντέλο φύλαξης, θα αξιολογούνται Αρνητικά στο θέμα της Τακτικής επιχορήγησής τους.
Για την ΟΠΠΙ, προβλέπονται 1.000 οργανικές θέσεις,που θα κατανέμονται και θα ανακατανέμονται στα ΑΕΙ ανάλογα τις ανάγκες τους. Η πανεπιστημιακή Αστυνομία θα λαμβάνει ειδική εκπαίδευση από την ΕΛ. Ας, Οι άνδρες της ΟΠΠΙ θα φορούν Ειδική γκριζοπράσινη Στολή.
Η ομάδα θα έχει πλήρη αστυνομικά καθήκοντα, αλλά δεν θα φέρει πυροβόλα όπλα, αλλά γκλομπ, σπρέυ πιπεριού και χειροπέδες. Σε περίπτωση αξιόποινων πράξεων θα προχωρούν σε συλλήψεις, δικογραφία ενώ σε περίπτωση μεγάλης επίθεσης σε πανεπιστήμια κατά την οποία απειλούνται ζωές ή κρίσιμες υποδομές θα υπάρχει η δυνατότητα άμεσης ενίσχυσης με εξωτερικές μονάδες της ΕΛ. ΑΣ. όπως είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτης Μιχάλης Χρυσοχοίδης, ο οποίος Θα συνεπικουρεί την υπουργό Παιδείας.
Η ΟΠΠΙ θα ασκεί προανακριτικά καθήκοντα, θα λαμβάνει εντολές και λογοδοτεί στην ΕΛ. ΑΣ, ενώ θα είναι σε άμεση συνεργασία με τον Πρύτανη ή αρμόδιο για θέματα προστασίας.
Θα χωρίζονται σε πέντε βάρδιες και θα διατεθούν στα πέντε πανεπιστήμια με τα σημαντικότερα προβλήματα παραβατικότητας: ΕΚΠΑ, ΑΠΘ, ΕΜΠ, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Πατρών. Οι ομάδες θα τοποθετούνται για τέσσερα χρόνια και θα συνεργάζονται με τις πρυτανικές αρχές, όπως τονίζεται από το υπουργείο Παιδείας.
Πηγή
...
Το ειδικό προσωπικό φύλαξης θα φτάσει στα πανεπιστήμια άμεσα από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, όπως εκτιμάται. Σε περίπτωση Τα Πανεπιστήμια Δεν εφαρμόσουν το μοντέλο φύλαξης, θα αξιολογούνται Αρνητικά στο θέμα της Τακτικής επιχορήγησής τους.
Για την ΟΠΠΙ, προβλέπονται 1.000 οργανικές θέσεις,που θα κατανέμονται και θα ανακατανέμονται στα ΑΕΙ ανάλογα τις ανάγκες τους. Η πανεπιστημιακή Αστυνομία θα λαμβάνει ειδική εκπαίδευση από την ΕΛ. Ας, Οι άνδρες της ΟΠΠΙ θα φορούν Ειδική γκριζοπράσινη Στολή.
Η ομάδα θα έχει πλήρη αστυνομικά καθήκοντα, αλλά δεν θα φέρει πυροβόλα όπλα, αλλά γκλομπ, σπρέυ πιπεριού και χειροπέδες. Σε περίπτωση αξιόποινων πράξεων θα προχωρούν σε συλλήψεις, δικογραφία ενώ σε περίπτωση μεγάλης επίθεσης σε πανεπιστήμια κατά την οποία απειλούνται ζωές ή κρίσιμες υποδομές θα υπάρχει η δυνατότητα άμεσης ενίσχυσης με εξωτερικές μονάδες της ΕΛ. ΑΣ. όπως είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτης Μιχάλης Χρυσοχοίδης, ο οποίος Θα συνεπικουρεί την υπουργό Παιδείας.
Η ΟΠΠΙ θα ασκεί προανακριτικά καθήκοντα, θα λαμβάνει εντολές και λογοδοτεί στην ΕΛ. ΑΣ, ενώ θα είναι σε άμεση συνεργασία με τον Πρύτανη ή αρμόδιο για θέματα προστασίας.
Θα χωρίζονται σε πέντε βάρδιες και θα διατεθούν στα πέντε πανεπιστήμια με τα σημαντικότερα προβλήματα παραβατικότητας: ΕΚΠΑ, ΑΠΘ, ΕΜΠ, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Πατρών. Οι ομάδες θα τοποθετούνται για τέσσερα χρόνια και θα συνεργάζονται με τις πρυτανικές αρχές, όπως τονίζεται από το υπουργείο Παιδείας.
Πηγή
Nomaged μας ΕΦΑΓΕΣ 😭ουτε αιτηση δεν θα κανω. Τουλαχιστον με εσωσες απο το να παω να βγαλω διπλωματα. Παντως βαση κοντα στα 2600 ... Εγω 2250 τσαμπα θα ταλαιπωρηθω
Καμία ταλαιπωρία φίλε μου. Εάν το γουστάρεις Κάνε τα χαρτιά σου κ με 2000 μόρια. Αρκεί να τα κάνεις. Δεν θα σου πω ότι είναι αρκετά αλλά ούτε ότι είναι λίγα. Ποιος είμαι εγώ άλλωστε; Αλλά ΚΑΝΤΑ εάν το γουστάρεις
Ο. Π. Κ. Ε
Δε ξέρουμε ούτε ηλικία ούτε μόρια ούτε πότε θα βγει ούτε τίποτα ! Υπομονή για το ΦΕΚ και μη λεμε τα ίδια όλη την ώρα ρε παιδιά
Nonamedg4 έγραψε:Οι δικες μου πληροφορίες εκ των εσω αναφερουν τελος Γενάρη με το πρωτο 10 ημερο φεβρουαριο φεκ αιτησεις μεσα στο μαρτιο και εως μαιο εισαγωγη στις σχολες οποτε αφηστε τις μπαρουφες. Η θα βγει αμεσα ειπαν η προς καλοκαιρι και ασταθμητος Παράγοντας ειναι ο covid θελουν το καλοκαιρι να ολοκληρωθεί η εκπαίδευση και λογω covid και μειωμενης διασπορας και λογω τοποθετησης απο τον Σεπτέμβρη. Αυτος ηταν ο τριτος ανθρωπος που ρωτησα για το οριο ηλικιας και ειπε οτι δεν ειναι σίγουρο δεχονται πιεσεις για αυξηση. Μοριοδοτηση ακρινως ιδια με ΕΦ. Υπομονη εως το φεκ
Εδώ δεν έχουν γίνει εμβόλια βγήκε και είπε ο πρωθυπουργός ότι τέλη Απριλίου θα έρθουν με αρχές Μαΐου αλλά τόσα εμβόλια και μου λες για προκ μέσα Φλεβάρη; Δεν έχουν ανοίξει σχολές! Πρώτη αρμοδιότητα του είχε πει είναι η προκ των ενόπλων δυνάμεων! Ας είμαστε και λίγο σοβαροί μην ονειροπολούμε για Φλεβάρη είπαμε! Τέλη Μαΐου αρχές Ιούνη ναι αλλά όχι και Φλεβάρη που λες! Εμένα αυτά μου έχουν πει από κει πέρα ο καθένας πιστεύει ότι θέλει!
Fousekis έγραψε:Nomaged μας ΕΦΑΓΕΣ 😭ουτε αιτηση δεν θα κανω. Τουλαχιστον με εσωσες απο το να παω να βγαλω διπλωματα. Παντως βαση κοντα στα 2600 ... Εγω 2250 τσαμπα θα ταλαιπωρηθω
Θα τα κάνεις τα χαρτιά και άμα προλαβαίνεις να πάρεις κανένα δίπλωμα πήγαινε μην το καθυστερείς!
- Wolf93
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 24
Παιδια ισχυει! 32 οριο ηλικιας και εχουν προσθεσει ecdl, μειωσαν τους δεα εδ σε 800 μορια και τριτεκνοι-πολυτεκνοι παιρνουν απο 100! Τα υπολοιπα ιδια
Παιδιά σταματήστε το τρολλ ρε σεις γιατί χάσαμε το νόημα του θέματος. Όντως μη παίζετε με τις αγωνίες κάποιων ανθρώπων
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
Πως γινεται τρίτεκνοι και πολύτεκνοι να παίρνουν ίδια μόρια ;
Καλησπέρα παιδιά να ρωτήσω ο παππούς μου 92 χρονων έχει 3.200 μόρια εχει ελπιδες; 😂😂😂
Ξεκολλατε ρε παιδιά
- Wolf93
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 24
100 μορια θα παιρνει και αδεια σεκιουριτι Α κατηγοριας παιδια. Το προτεινε η Κεραμεως αυτο επειδη δουλευουν πολλοι σεκιουριτι στα αει!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης