D.Y.K έγραψε:Κάνεις λάθος και σε παραπέμπω να διαβάσεις την τελευταία προκήρυξη. Υπάρχουν αρκετές ειδικότητες στα σώματα που ζητάνε απολυτήριο λυκείου.
Κατέβασε σε.pdf την προκήρυξη στο παρακάτω λινκ για του λόγου το αληθές
τον αριθμο θεσεων που ζητανε για τις ειδικοτητες ποιος τις βγαζει;
Το απολυτήριο γυμνασίου ξέχασέ το πλέον. Το minimum είναι απολυτήριο λυκείου.
Κατά τα άλλα, τα επιτελεία υποβάλουν αναφορά σχετικά με τα κενά τους και από εκεί και πέρα η πολιτεία καθορίζει τις θέσεις, με βάση τα οικονομικά δεδομένα της χρονικής περιόδου.
τον αριθμο θεσεων που ζητανε για τις ειδικοτητες ποιος τις βγαζει;
Το απολυτήριο γυμνασίου ξέχασέ το πλέον. Το minimum είναι απολυτήριο λυκείου.
Κατά τα άλλα, τα επιτελεία υποβάλουν αναφορά σχετικά με τα κενά τους και από εκεί και πέρα η πολιτεία καθορίζει τις θέσεις, με βάση τα οικονομικά δεδομένα της χρονικής περιόδου.
καλα εννοειται οτι ουτε σε μια ειδικοτητα δεν θα ζηταει απολυτηριο γυμνασιου
οταν λες η πολιτεια;
οι μοναδες δεν κανουν απογραφη με τις ειδκοτητες που χρειαζονται;
σιγουρα αν βγει προκυρηξη θα θελει περισσοτερους τεθωρακισμενους, πυροβολικο, ειδικες δυναμεις
Ξανά διάβασε το μήνυμά μου. Το ίδιο λέμε. Τα επιτελεία λένε στο κράτος πόσες θέσεις απαιτούνται για την κάλυψη των κενών ανά ειδικότητα και το κράτος αποφασίζει με βάση τα οικονομικά του το πόσες θέσεις θα προκηρυχθούν. Με συγχωρείς, αλλά δε μπορώ να στο γράψω πιο απλά.
Ξανά διάβασε το μήνυμά μου. Το ίδιο λέμε. Τα επιτελεία λένε στο κράτος πόσες θέσεις απαιτούνται για την κάλυψη των κενών ανά ειδικότητα και το κράτος αποφασίζει με βάση τα οικονομικά του το πόσες θέσεις θα προκηρυχθούν. Με συγχωρείς, αλλά δε μπορώ να στο γράψω πιο απλά.
τωρα το καταλαβα οκ
να σου πω την αληθεια εμενα θα μου αρεσε να παω τεθωρας στα leopard οδηγος, αλλα και ειδικες δυναμεις
πολυ εκαναν και το εξης επρνουσαν την ειδκοτητα με περισσοτερες θεσεις και δηλωναν αδυναμια και επελεγαν με τις λιγοτερες ωστε να μην την επελεγαν στην αρχη και δεν περνουσαν
Παιδιά καλησπέραιγο άκυρο αυτό που θα ρωτήσω μιας και μιλάτε για στρατιωτικά θέματα αλλά μήπως γνωρίζει κανείς αν θα ξαναβγεί καμία προκήρυξη για Δίας το '21;
Σχετικά με τν προκήρυξη του 09 ηλικιακά μιλώντας ελεγε οτι πρεπει ν ειναι μεχρι 28 χρονών οι ενδιαφερομενοι αλλα δν κανει αναφορα σε ειδικές δυνάμεις οπως η αντιστοιχη προκυρηξη γ τους ΟΒΑ δλδ στα 25. Το οριο λοιπων μ βαση τα κριτηρια τ 09 για ΕΔ ειναι το 28ο ετος της ηλικιας;
Με βάση την προκήρυξη του στρατού ξηράς (2009), το όριο ηλικίας είναι τα 28 για όλους.
Το link με την προκήρυξη το έχω δώσει στο πρώτο μου μήνυμα σε αυτή την σελίδα. Μπορείτε να πατήσετε πάνω στο link και να το κατεβάσετε μέσω pdf για να την διαβάσετε.