Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
tasos vopis
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από tasos vopis »

Να ζητατε απο το τμημα τον ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ετσι ωστε αν γινει και χαθουν τα χαρτια σας να υπαρχει επανω σας καποιο αποδειχτικο στοιχειο.

δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Εγω που ρωτησα εχθες εαν δινετε ο αριθμος πρωτοκολλου μου ειπαν βισμα εισαι κ το θελεις?
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 156

Δημοσίευση από Hyper »

δημητρης25 έγραψε:Εγω που ρωτησα εχθες εαν δινετε ο αριθμος πρωτοκολλου μου ειπαν βισμα εισαι κ το θελεις;
Γιατι στο ειπαν αυτο?
Δημητρης Μ.

Δημοσίευση από Δημητρης Μ. »

Παιδια καλησπερα. Πηγα καταθεσα σημερα τα χαρτια μου στο ατ. Πατησιων. Ολα καλα. Η διαδικασια διηρκησε περιπου 25 λεπτα. Ειχα ολα τα χαρτια επανω μου. Η αστυνομικος που ηταν υπευθυνη για την προκυρηξη ηταν ευχαριστη και με βοηθησε να γραψω την δηλωση συμμετοχς βηβα βημα μαζι, οπως πρεπει αλλωστε. Επισεις μου μετρησε το υψος.
καλη επιτυχια σε ολους και με την νικη
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δεν μπορω να καταλαβω! Θελεις ακομη ενα παραδειγμα για να δεις οτι επεσα σε περιπτοσαρα ανθρωπου; Μενω επαρχια σε σχετικα μικρη πολη κοντα στην αθηνα τον ρωταω 'πως το βλεπετε θα υπαρχει κινηση απο αιτισεις εδω στον νομο, ηρθαν κ αλλοι να παρουν την προκηρυξη"; Μου πεταει ενα βλεμα λες κ τον εβρισα κ μου λεει κατσε ρε μεγαλε ο θεος ειμαι για να ξερω, μην ρωτας πολλα κ να κοιτας την δουλεια σου. Ο διαλογος ειναι 100% αληθινος κ εξελιχθηκε εχθες το πρωι.
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

δημητρης25 έγραψε:Δεν μπορω να καταλαβω! Θελεις ακομη ενα παραδειγμα για να δεις οτι επεσα σε περιπτοσαρα ανθρωπου; Μενω επαρχια σε σχετικα μικρη πολη κοντα στην αθηνα τον ρωταω 'πως το βλεπετε θα υπαρχει κινηση απο αιτισεις εδω στον νομο, ηρθαν κ αλλοι να παρουν την προκηρυξη"; Μου πεταει ενα βλεμα λες κ τον εβρισα κ μου λεει κατσε ρε μεγαλε ο θεος ειμαι για να ξερω, μην ρωτας πολλα κ να κοιτας την δουλεια σου. Ο διαλογος ειναι 100% αληθινος κ εξελιχθηκε εχθες το πρωι.
Α καλα ωραια συμπεριφορα και αντιμετωπιση... Κ μαλιστα κ σε μελλοντικο συναδελφο... Τραγικος ο τυπος
maraki

Δημοσίευση από maraki »

Γεια σας, ενδιαφερομαι να κανω τα χαρτια μου για Ε. Φ.
ποσα μορια πρεπει να εχεις για να εχεις πιθανοτητες να μπεις; Πρεπει να εχεις οπωσδηποτε διπλωμα μηχανης;
οι κοπελες εχουν τα ιδια καθηκοντα με τους ανδρες; Αν πχ στα 2 χρονια αποφασισω να φυγω τι γινεται;
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

maraki έγραψε:Γεια σας, ενδιαφερομαι να κανω τα χαρτια μου για Ε. Φ.
ποσα μορια πρεπει να εχεις για να εχεις πιθανοτητες να μπεις; Πρεπει να εχεις οπωσδηποτε διπλωμα μηχανης;
οι κοπελες εχουν τα ιδια καθηκοντα με τους ανδρες; Αν πχ στα 2 χρονια αποφασισω να φυγω τι γινεται;
Αν εχεις απολυτηριο λυκειου εισαι στην κατηγορια Α και πρεπει να εχεις περιπου πανω απο 2100 μορια για να εχεις βασιμες ελπιδες, το διπλωμα της μηχανης δεν ειναι απαραιτητο απλως δινει πολλα μορια. Στα 2 χρονια δεν μπορεις να φυγεις, το λιγοτερο στα 5. Οι κοπελες δεν χριζουν ιδιαιτερης μεταχειρησης γιαυτο κ μπορουν να παρουν μερος στην προκηρυξη οπως οι αντρες.
geokikfamily
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από geokikfamily »

Hyper έγραψε:
maraki έγραψε:Γεια σας, ενδιαφερομαι να κανω τα χαρτια μου για Ε. Φ.
Αν εχεις απολυτηριο λυκειου εισαι στην κατηγορια Α και πρεπει να εχεις περιπου πανω απο 2100 μορια για να εχεις βασιμες ελπιδες, το διπλωμα της μηχανης δεν ειναι απαραιτητο απλως δινει πολλα μορια. Στα 2 χρονια δεν μπορεις να φυγεις, το λιγοτερο στα 5. Οι κοπελες δεν χριζουν ιδιαιτερης μεταχειρησης γιαυτο κ μπορουν να παρουν μερος στην προκηρυξη οπως οι αντρες.
φιλε μου Hyper εδω να σε διορθωσω. Μπορεις να φυγεις οποτε θελεις απ το σωμα. Λοιπον αν φυγεις πριν τη διετια, στην οποια ακομη θεωρεισαι 'δοκιμος' εχεις χρηματικες κυρωσεις και επισης δεν μπορεις να μπεις ξανα σε σωματα ασφαλειας. Μετα την διετια δεν εχεις καποια κυρωση απλα πρεπει να δικαιολογησεις εγγραφως την παραιτηση σου πχ. Αν η θεση κωλυει ή εμποδιζει τελοσπαντων την καριερα σου αλλου κ κατι τετοια. Μπορει νατο επιβεβαιωσει καποιος που ξερει αυτο...

φιλικα παντα

Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

Πρεπει να αποδειξεις ομως τους λογους αποχωρεις διαφορετικα αυτο που σε υποχρεωνουν για να μην εχεις κυρωσεις ειναι 5 ετη

maraki

Δημοσίευση από maraki »

Σας ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες και την αμεση απαντηση, εχω 2100 μορια και κυριως θα ηθελα να μπω ειδικος φρουρος με απωτερο σκοπο να μπορεσω καποια στιγμη να δουλεψω σαν εγκληματολογος (εχω τελειωσει κοινωνιολογια-κατευθυνση εγκληματολογιας). Ξερετε κατα ποσο ειναι αυτο εφικτο;
Ρωτησα αν μπορεις να φυγεις νωριτερα σε περιπτωση που επιτυχω σε καποιον ασεπ σαν εκπαιδευτικος.
geokikfamily
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από geokikfamily »

Ναι κατι τετοιο παιζει φιλε αλλα νομιζω ειναι σχετικα ευκολο... Μπορεις να ισχυριστεις και ψυχολογικους λογους αλλα και πρακτικους ή οικονομικους πχ. Αν εισαι μακρια απ την πολη σου και εισαι και παντρεμενος και δεν σε μεταθετουν και τετοια. Παντως ξερω οτι τα 2 χρονια ειναι υποχρεωτικα. Μετα δεν εχεις κυρωσεις. Το ξερω Σιγουρα, το ρωτησα κιολας στο σωματειο. Απλα ειναι μια διαδικασια που κανεις και κατι χαρτια με τη βοηθεια δικηγορου. Ενταξει παντως αν ειναι καποιος να φυγει πιστευω θα την κανει απ τη σχολη οπου και μπορει. Τωρα ειναι λιγο δυσκολο να φας ολο το λουκι τα πρωτα 2 χρονια, να βαρεσεις τα σκοπετα σου κλπ. Και να φυγεις μετα που θα εισαι ΄παλιος΄και κατα πασα πιθανοτητα θα εισαι στην πολη σου και το πολυ πολυ να κανεις περιπολικο με τους αρχιφυλακες που βγηκαν απ τη σχολη.Εικόνα
G-PAP
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από G-PAP »

Εκανα σημερα και εγω τα χαρτια μου ολα καλα μου μετρησαν και το υψος τα κατεθεσα και ζητησα εναν αριθμο πρωτοκολου η κατι που να εχς στα χερια μου σαν αποδικτικο οτι εκανα τα χαρτια. και μου ειπαν πως δε δυνουμε αριθμο πρωτοκολου και να παω αυριο απο εκει που θα εχουν υπογραφει και σφραγιστει τα χαρτια μου απο τον αρμοδιο του τμηματος και απλα να μ δωσουν ενα φοτο αντιγραφο της αιτησης μου!
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Λογικα θα το γραφει επανω! Παιδια μετα απο τα δυο χρονια εχεις δικαιωμα μεταθεσεις κ μετα απο τα 3 να δηλωσεις παραιτηση! Περνας απο επιτροπη. Δεν ειναι ευκολο να τα παρατησεις!
lunadark
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από lunadark »

Μετα απο 2 χρονια δηλαδη μπορεις να γυρισεις στην πολη σου; Καλοοοοοοο:) η πολυ καλο για να ειναι αληθινο?
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης