Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Ιουλιος
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Ιουλιος »

Καλά σήμερα όλοι την έχουν δει για ε. Φ και με τέτοια ανεργία που υπάρχει δεν του νοιάζει σε κανέναν Πόσο δύσκολο επάγγελμα είναι και τι εγκληματικότητα υπάρχει εκεί έξω... Για ένα κομμάτι ψωμί ακόμα και ένας αναρχικός αγάπησε ξαφνικά την αστυνομία και έκανε τα χαρτιά τουΕικόνα... Πάλι καλά που είχαν τα στοιχεία του και δεν τον άφησαν. Θα δούμε τις βάσεις και θα τρίβουμε τα μάτια μας...
Προτιμώ να πεθάνω για την Πατρίδα μου παρά να ζήσω για να την υποδουλώσω
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 425

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Τι εννοεις θα τρόβουμε τα μάτια μας;
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Έμαθες κάτι;
Άβαταρ μέλους
battle3
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από battle3 »

ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Έμαθες κάτι;
Από που να μάθει ρε συ ΣΙΜΕΩΝ, εδώ δεν έχουν συγκεντρώσει τις αιτήσεις ακόμα... Μην πετάτε ότι να ναι και τρομοκρατείτε τον κόσμο... Σιγά μην έκανε και ο al capone αίτηση για ε. Φ...

ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Δηλαδη ο Αυγουστος έκανε εκτήμηση;
Άβαταρ μέλους
battle3
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από battle3 »

Ο ιούλιος εννοείς; Εικόνα Ε πιθανόν... Όπως πετάει καθένας το δικό του εδώ μέσα... Πώς είναι δυνατόν να ξέρει πόσοι έκαναν κ τι μόρια έχουν; Μέχρι Παρασκευή μαζέυανε Τα συμπληρωματικά χαρτιά... Πως να ξέρει κάποιος πόσες είναι οι αιτήσεις... ; Και επειδή έκανε αναρχικός και τον σταμάτησαν. Κ τι είναι κ τον σταμάτησαν τρένο; Αν δεν έχει ποινικό μητρώο "λερωμένο" καταδίκες κτλ πώς τον σταμάτησαν; Μην λέτε ότι να ναι ρε...
Άβαταρ μέλους
Ιουλιος
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από Ιουλιος »

Δεν μπορώ να μάθω κάτι γιατί κανείς δεν ξέρει και μην ακούς κανέναν... Απλώς σου λέω σε αυτή την κατάσταση που είναι η χώρα οι περισσότεροι κάνουν τα χαρτιά τους μόνο και μόνο για τον μισθό και την μονιμότητα... Δεν γίνεται πτυχιούχοι γνωστοί μου με τρελά πτυχία και μεταπτυχιακά να κάνουν τα χαρτιά τους Επειδή φοβούνται ότι δεν θα βρουν δουλειά σε αυτό που έχουν σπουδάσει. Βλέπουν ταινίες CSI και FBI και νομίζουν ότι είναι το ίδιο, οι αιτήσεις σίγουρα θα είναι πάρα πολλές και παιδιά που είχαν κάποια χρήματα στην άκρη τα έδωσαν όλα για να μαζέψουν μόρια για τις προκηρύξεις, σε σχέση με παλιά ψάχνονται πολύ περισσότερο
Άβαταρ μέλους
battle3
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από battle3 »

Εντάξει αυτό που λες ισχύει, η ανεργία είναι σοβαρός παράγοντας αλλά η αστυνομία δεν είναι απλό δημόσιο. Και μην ξεχνάς ότι τα πτυχία δεν μοριοδοτούνται... Και ξέρω πτυχιούχους με απολυτήριο 10-12-14. Πόσα μόρια να μαζέψουν πια; !
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Εγραψες φιλε σε παραδεχομαι. Σημερα βρεθηκα με εναν γνωστο και μου είπε οτι έκανε τα χαρτιά του, τον ρώτησα τι έχει και μοθ είπε απολυτηριο τεε 15,4, ε. Δ και διπλωμα αυτοκινήτου. Τον λέω οτι είναι λίγα και μου είπε οτι ' και πολλα είναι μονο ειδικες δυναμεις φτανουν '. Αυτος δεν ήξερα καν τα μόρια και εκανε τα χαρτια του... Ποσοι ακόμα σαν κι αυτον τα έχουν κανει...
Άβαταρ μέλους
Ιουλιος
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από Ιουλιος »

Ποτέ δεν είπα οτι ξέρω πόσες αιτήσεις είναι και πόσο θα είναι η βάση... Τι να κάνω δεν είμαι μέντιουμ σαν τους περισσότερους εδώ μέσα... Όσον αφορά τον αναρχικό ένας φίλος μου το είπε που ο κολλητός του είναι ε. Φ αλλά μπορεί να το είπε ειρωνικά εννοώντας ότι ο κάθε τυχαίος κάνει τα χαρτιά του
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Οχι φιλε το έδειξε στις ειδήσεις αυτο αλλα δεν ήταν αναρχικός απλα είχε κάνει κλοπες στο παρελθον
Άβαταρ μέλους
Ιουλιος
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από Ιουλιος »

battle3 έγραψε:Εντάξει αυτό που λες ισχύει, η ανεργία είναι σοβαρός παράγοντας αλλά η αστυνομία δεν είναι απλό δημόσιο. Και μην ξεχνάς ότι τα πτυχία δεν μοριοδοτούνται... Και ξέρω πτυχιούχους με απολυτήριο 10-12-14. Πόσα μόρια να μαζέψουν πια;

φιλέ μου δεν εννοούσα Οτι θα πάρουν επιπλέον μόρια απλά οτι μια ζωή διάβαζαν και έδωσαν τόσα χρήματα για να τα καταφέρουν (και το μεταπτυχιακό που κοστίζει πολύ) για να βρούν μια καλή δουλειά και αντί γι αυτο θα καταλήξουν να προσεύχονται κάθε μέρα για τη ζωή τους...

Άβαταρ μέλους
battle3
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από battle3 »

Εδώ εγώ άκουσα "είμαι δόκιμος ε. Δ. Άρα μπαίνω. "Μπαίνεις και που πας; Τι μόρια βγάζεις; ! Η βάση δεν ξέρω που θα πάει, πραγματικά δεν μπορώ να ξέρω αλλά μου φαίνεται περίεργο να θέλουν όλοι μπουν αστυνομία, όταν τρέχουν και Προκηρύξεις για ποιο "light" σώματα. Η λογική λέει ότι ενδιαφέρθηκε πολύς "λαός" αλλά μπορεί ο "λαός" να μην έχει μόρια. Σύντομα θα ξέρουμε και αριθμό αιτήσεων... Και το απρόβλεπτο είναι πάντα στο παιχνίδι... Θα δούμε.Εικόνα
Άβαταρ μέλους
battle3
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από battle3 »

Ιουλιος έγραψε:
battle3 έγραψε:Εντάξει αυτό που λες ισχύει, η ανεργία είναι σοβαρός παράγοντας αλλά η αστυνομία δεν είναι απλό δημόσιο. Και μην ξεχνάς ότι τα πτυχία δεν μοριοδοτούνται... Και ξέρω πτυχιούχους με απολυτήριο 10-12-14. Πόσα μόρια να μαζέψουν πια;

φιλέ μου δεν εννοούσα Οτι θα πάρουν επιπλέον μόρια απλά οτι μια ζωή διάβαζαν και έδωσαν τόσα χρήματα για να τα καταφέρουν (και το μεταπτυχιακό που κοστίζει πολύ) για να βρούν μια καλή δουλειά και αντί γι αυτο θα καταλήξουν να προσεύχονται κάθε μέρα για τη ζωή τους...

Καλά τώρα εδώ ανοίγεις μεγάλο κ πονεμένο θέμα... Πάντως πιστεύω πως ότι και να έχει κάνει ο καθένας στη ζωή του, αν το γουστάρει να μπει ας μπει... Το θέμα είναι τι θέλει κανείς τελικά... Τώρα όσο για την Επικινδυνότητα σίγουρα υφίσταται, αλλά μην τα κάνουμε κ τραγικά τα πράγματα.

Άβαταρ μέλους
Ιουλιος
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από Ιουλιος »

Όποιος το γουστάρει και το θέλει καιρό να μπει ναι και δεν θα είναι τραγικά τα πράγματα όπως λες. Αλλά ένας που είχε άλλο μέλλον για τη ζωή του και σκόπευε κάπου αλλού δεν θα τα καταφέρει αυτό είναι σίγουρο
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες