Coast έγραψε:Update:Νέα προκήρυξη ετοιμάζεται... Θα μοιάζει με την προκήρυξη λφ 2016 (ναυτικά επαλ)
Lina91 που είσαι;
Μπαίνω με τη τριτεκνια ευχαριστώ! Ναι όντως έτσι ακούγεται γιατί είχα ρωτησει για νέα προκήρυξη αλλά είπαν ότι θα απορροφήσουν πρώτα και τους επιλαχόντες και μετά θα βγάλουν για κυβερνήτες και μηχανικούς
Coast έγραψε:Update:Νέα προκήρυξη ετοιμάζεται... Θα μοιάζει με την προκήρυξη λφ 2016 (ναυτικά επαλ)
Lina91 που είσαι;
Μπαίνω με τη τριτεκνια ευχαριστώ! Ναι όντως έτσι ακούγεται γιατί είχα ρωτησει για νέα προκήρυξη αλλά είπαν ότι θα απορροφήσουν πρώτα και τους επιλαχόντες και μετά θα βγάλουν για κυβερνήτες και μηχανικούς
Καλή κατάταξη . Όλους δεν θα τους απορροφήσουν, γιατί επιμένω ότι θα βγει προκήρυξη ΛΦ.
Το νήμα εδώ αφορά ΛΦ και όχι Αξιωματικούς.
Κοπήκαν αρκετά παιδιά Ανωτάτων Αξιωματικών στα αθλήματα.
Καλά τα όνειρα συνεχίστε ότι θα του πάρουν όλους μην μιλάτε γτ Στο τέλος θα ξενερώσει ο κοσμάκης... Εδώ η άλλη λέει ειμαι έπιτυχων πριν μπει στους τελικούς Περιμένουμε 1 μήνα να βγουν και μετά λέμε ότι μας κατέβει
Όσο για την νέα προκήρυξη δεν ξέρουν ούτε αυτοί ξυπνάτεεεεεεεεεεεεεε
Το θεμα της συζητήσης Ειμαι αποτελέσματα λφ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Goku την Τρί Οκτ 13, 2020 9:49 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλημέρα, Δουλεύει συμβασιούχος κολλητός μου σε υπουργείο και Έχει κάνει ερωτήσεις.
Σας παραθέτω κάτι που μου έχουν πει. Ο καθένας μπορεί να πιστεύει και να λέει ότι θέλει. Απλα ενημερώνω. Αναμονή για όλους παιδιά. Σιγά σιγά όλα θα βγούνε.
OΤι πληροφορία έχουμε καλη ειναι παιδιά αλλά καθιστε πρώτα να βγουνε τα τελικα αποτελεσματα επιτέλους . Μακαρι να γινει έτσι όπως λετε. Καμία πληροφορία από σήμερα εχουμε;
Εντάξει αφού ξέρει ένας συμβασιούχος τώρα σωθήκαμε. Και του απαντήσαν και τις ερωτήσεις του... Ρε πόσα θέλετε να μας τρελάνετε. Λοιπόν για να μην λέμε ότι να ναι το επικρατέστερο σενάριο είναι απορρόφηση επιλαχόντων είτε τώρα μαζί μας είτε σε νέα σειρά απο γενάρη. Η κατάταξη μέχρι μέσα νοεμβρη και οι πίνακες τέλος του μήνα με αρχή επομένου. Και δεν τα λέει συμβασιούχος αλλά αξιωματικός της διεύθυνσης εκπαίδευσης. Τα σέβη μου σε όλους