Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Σ.

Δημοσίευση από Σ. »

REDMAN316 έγραψε:
Σ. έγραψε:Μια ερώτηση ρε παίδες ίσως ειμαι εκτός θέματος αλλα γνωρίζει κάποιος ασ μου απαντήσει γιατι δε μπορώ να βγάλω άκρη. Στα χαρτιά που καταθέσαμε εγω βρίσκομαι σε πίνακα επικουριας εχω αδεια εξάσκησης επαγγέλματος αλλα οχι του ιεκ. Εβαλα μέσα στα χαρτια το χαρτί που μας δίνει το αστυνομικό τμήμα αλλα δεν θυμάμαι αν έβαλα το χαρτί της πιστοποίησης του εοππεπ. Αν δεν το εχω βάλει τα χχαρτιά μου είναι άκυρα; σας ρωτάω γιατί κάποιος μου είπε ότι μετράει ο βαθμός της πιστοποίησης του εοππεπ και οχι το απολυτήριο Λυκείου... αν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει... σας Ευχαριστώ ρε κομαντα.

Κομάντο αυτό με το βαθμό που λες ισχύει για τα διπλώματα των ΙΕΚ, εσύ θέλεις μόνο την άδεια εργασίας για να αποδείξεις την εμπειρία σου αν έχεις ως φύλακας και αν τελικά ισχύει η εμπειρία ως φύλακας στην β επικουρία οπότε μην ανησυχείς. Το αναφέρει καθαρά στην προκήρυξη για βεβαίωση του ΕΟΠΠΕΠ στο σημείο που αναφέρει τα διπλώματα ΙΕΚ.

Αρχικά να σε ευχαριστήσω για την απάντηση. Εύχομαι να είναι ετσι οπως το λες. Απλα ισως μπερδεύτηκα λιγο διότι σε ενα νοσοκομείο δε θα πω ποιο για ευνοητους λόγους, πρόσφατα που εγινε ενας Διαγωνισμός έγιναν περίπου 100 αιτήσεις δεν βρέθηκε κάποιος με ιεκ και πηραν απο επικουρικό , εκει βαθμολογησαν τη βεβαιωση του εοππεπ που αναφέρω εγω. Βέβαια ισως είναι διαφορετική προκήρυξη. Το έψαξα γιατί δουλεύω και εγω στο νοσοκομείο αυτο και όντως βαθμολογησαν ως τιτλο σπουδών τη βεβαίωση, ανήκουστο αλλα πραγματικό. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση αυτο. Να σε ευχαριστήσω και παλι...

REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 183

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Σ. έγραψε:
REDMAN316 έγραψε:
Σ. έγραψε:Μια ερώτηση ρε παίδες ίσως ειμαι εκτός θέματος αλλα γνωρίζει κάποιος ασ μου απαντήσει γιατι δε μπορώ να βγάλω άκρη. Στα χαρτιά που καταθέσαμε εγω βρίσκομαι σε πίνακα επικουριας εχω αδεια εξάσκησης επαγγέλματος αλλα οχι του ιεκ. Εβαλα μέσα στα χαρτια το χαρτί που μας δίνει το αστυνομικό τμήμα αλλα δεν θυμάμαι αν έβαλα το χαρτί της πιστοποίησης του εοππεπ. Αν δεν το εχω βάλει τα χχαρτιά μου είναι άκυρα; σας ρωτάω γιατί κάποιος μου είπε ότι μετράει ο βαθμός της πιστοποίησης του εοππεπ και οχι το απολυτήριο Λυκείου... αν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει... σας Ευχαριστώ ρε κομαντα.

Κομάντο αυτό με το βαθμό που λες ισχύει για τα διπλώματα των ΙΕΚ, εσύ θέλεις μόνο την άδεια εργασίας για να αποδείξεις την εμπειρία σου αν έχεις ως φύλακας και αν τελικά ισχύει η εμπειρία ως φύλακας στην β επικουρία οπότε μην ανησυχείς. Το αναφέρει καθαρά στην προκήρυξη για βεβαίωση του ΕΟΠΠΕΠ στο σημείο που αναφέρει τα διπλώματα ΙΕΚ.

Αρχικά να σε ευχαριστήσω για την απάντηση. Εύχομαι να είναι ετσι οπως το λες. Απλα ισως μπερδεύτηκα λιγο διότι σε ενα νοσοκομείο δε θα πω ποιο για ευνοητους λόγους, πρόσφατα που εγινε ενας Διαγωνισμός έγιναν περίπου 100 αιτήσεις δεν βρέθηκε κάποιος με ιεκ και πηραν απο επικουρικό , εκει βαθμολογησαν τη βεβαιωση του εοππεπ που αναφέρω εγω. Βέβαια ισως είναι διαφορετική προκήρυξη. Το έψαξα γιατί δουλεύω και εγω στο νοσοκομείο αυτο και όντως βαθμολογησαν ως τιτλο σπουδών τη βεβαίωση, ανήκουστο αλλα πραγματικό. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση αυτο. Να σε ευχαριστήσω και παλι...

Έχει λογική να βαθμολογήσουν τον τίτλο ΕΟΠΠΕΠ από το απολυτήριο λυκείου που προφανώς καταθέσατε γιατί είναι εξειδικευμένη θέση εργασίας. Τώρα για την 6Κ η προκήρυξη αναφέρει επακριβώς με πίνακα μορίων τον τρόπο μοριοδοτησης και αναφέρει τον βαθμό του απολυτηρίου για β επικουρία. Θα ην έχω εκτυπωμένη αν βρω χρόνο αργότερα θα σου στείλω την σελίδα σε φωτό.

fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

Σ. έγραψε: Αρχικά να σε ευχαριστήσω για την απάντηση. Εύχομαι να είναι ετσι οπως το λες. Απλα ισως μπερδεύτηκα λιγο διότι σε ενα νοσοκομείο δε θα πω ποιο για ευνοητους λόγους, πρόσφατα που εγινε ενας Διαγωνισμός έγιναν περίπου 100 αιτήσεις δεν βρέθηκε κάποιος με ιεκ και πηραν απο επικουρικό, εκει βαθμολογησαν τη βεβαιωση του εοππεπ που αναφέρω εγω. Βέβαια ισως είναι διαφορετική προκήρυξη. Το έψαξα γιατί δουλεύω και εγω στο νοσοκομείο αυτο και όντως βαθμολογησαν ως τιτλο σπουδών τη βεβαίωση, ανήκουστο αλλα πραγματικό. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση αυτο. Να σε ευχαριστήσω και παλι...

Μην λες μπαρούφες... Πουθενά δεν παίρνει μόρια η βεβαίωση του ΕΟΠΠΕΠ.

Στέλλα

Δημοσίευση από Στέλλα »

Παίδες κανένα νέο για προσωρινά?; Έχετε ακούσει κάτι?; Πήρε κανείς στον ΑΣΕΠ?
Σ.

Δημοσίευση από Σ. »

fsafa έγραψε:
Σ. έγραψε: Αρχικά να σε ευχαριστήσω για την απάντηση. Εύχομαι να είναι ετσι οπως το λες. Απλα ισως μπερδεύτηκα λιγο διότι σε ενα νοσοκομείο δε θα πω ποιο για ευνοητους λόγους, πρόσφατα που εγινε ενας Διαγωνισμός έγιναν περίπου 100 αιτήσεις δεν βρέθηκε κάποιος με ιεκ και πηραν απο επικουρικό, εκει βαθμολογησαν τη βεβαιωση του εοππεπ που αναφέρω εγω. Βέβαια ισως είναι διαφορετική προκήρυξη. Το έψαξα γιατί δουλεύω και εγω στο νοσοκομείο αυτο και όντως βαθμολογησαν ως τιτλο σπουδών τη βεβαίωση, ανήκουστο αλλα πραγματικό. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση αυτο. Να σε ευχαριστήσω και παλι...

Μην λες μπαρούφες... Πουθενά δεν παίρνει μόρια η βεβαίωση του ΕΟΠΠΕΠ.

Αρχικά να μιλάς πιο ευγενικά . Δεύτερον ελα Προσωπικά και όχι δημόσια να σου πω το νοσοκομείο που έγινε αυτο να σου δείξω και τη λίστα με τους επιτυχόντες.

dsadas

Δημοσίευση από dsadas »

Σ. έγραψε:Αρχικά να μιλάς πιο ευγενικά. Δεύτερον ελα Προσωπικά και όχι δημόσια να σου πω το νοσοκομείο που έγινε αυτο να σου δείξω και τη λίστα με τους επιτυχόντες.

Το μπαρούφες σε πείραξε; Δηλαδή άμα το έλεγα παπάτζα θα άλλαζε κάτι; Είμαι σε νοσοκομείο με διαγωνισμό και δεν έγινε αυτό όπως και σε άλλα 2 νοσοκομεία που έκαναν συνάδελφοι για να έχουνε επιλογή σε περίπτωση που επιτύχουν και στα τρία. Σε κανένα από τα 3 δεν ισχύει αυτό που λες... Και τα 3 είναι μεγάλα νοσοκομεία της Αθήνας.

spiros

Δημοσίευση από spiros »

Στέλλα έγραψε:Παίδες κανένα νέο για προσωρινά; Έχετε ακούσει κάτι; Πήρε κανείς στον ΑΣΕΠ;
Eγω όσες φορές έχω πάρει μου λένε μη τα περιμένεις σύντομα παντως
Άβαταρ μέλους
MIXALHS GLOCK
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 123

Δημοσίευση από MIXALHS GLOCK »

dsadas έγραψε:
Σ. έγραψε:Αρχικά να μιλάς πιο ευγενικά. Δεύτερον ελα Προσωπικά και όχι δημόσια να σου πω το νοσοκομείο που έγινε αυτο να σου δείξω και τη λίστα με τους επιτυχόντες.

Το μπαρούφες σε πείραξε; Δηλαδή άμα το έλεγα παπάτζα θα άλλαζε κάτι; Είμαι σε νοσοκομείο με διαγωνισμό και δεν έγινε αυτό όπως και σε άλλα 2 νοσοκομεία που έκαναν συνάδελφοι για να έχουνε επιλογή σε περίπτωση που επιτύχουν και στα τρία. Σε κανένα από τα 3 δεν ισχύει αυτό που λες... Και τα 3 είναι μεγάλα νοσοκομεία της Αθήνας.

Με πτυχίο απο ΙΕΚ μπηκες;

Σ.

Δημοσίευση από Σ. »

MIXALHS GLOCK έγραψε:
dsadas έγραψε:

Με πτυχίο απο ΙΕΚ μπηκες;

Λοιπόν για να μη το κουραζουμε αλλο είναι νοσοκομείο της Πάτρας τα αποτελέσματα βγήκαν πριν 4 μερες. Αν θέλετε το ψάχνετε δεν εχω λογο να λέω παπατζες αδερφέ. Απόρησα και εγω γι αυτο απευθύνθηκα εδώ. Αλλα Αυτό που σας λεω ισχύει 10000% .

Σ.

Δημοσίευση από Σ. »

Για τον κύριο Fsafa πήγαινε η πιο πανω ανάρτηση -απάντηση μου. Έγιναν περίπου 100 αιτήσεις κανένα ιεκ.7 θέσεις ήταν. Όποιος έχει απορία ασ έρθει στο τσατ στο φμπ που εχουν δημιουργήσει κάποιος απο εδώ μέσα να του στείλω ολα τα στοιχεία και τους πινακες επιτυχόντων καθως και τι μοριοδοτηθηκε.
panos

Δημοσίευση από panos »

spiros έγραψε:
Στέλλα έγραψε:Παίδες κανένα νέο για προσωρινά; Έχετε ακούσει κάτι; Πήρε κανείς στον ΑΣΕΠ;
Eγω όσες φορές έχω πάρει μου λένε μη τα περιμένεις σύντομα παντως
πριν ποσο καιρο Πηρες?
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Στο β΄επικουρικό συμμετέχεις με οποιοδήποτε Πτυχίο ή Απολυτήριο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.Η πιστοποίηση ''Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας'' είναι επιπέδου 1 (https://proson.eoppep.gr/el/QualificationTypes), ενώ στην προκήρυξη έγραφε ξεκάθαρα επιπέδου 4 (ΛΥΚΕΙΟ) ή 5 (ΙΕΚ).

Δεν μοριοδοτείται το SECURITY.

Τα ένσημα μετράνε, μόνο αν είσαι απόφοιτος του σχετικού ΙΕΚ.

#Η προκήρυξη αφορά Σωφ

spiros

Δημοσίευση από spiros »

panos έγραψε:πριν ποσο καιρο Πηρες;
Την Παρασκευή πήρα.
Στελλα

Δημοσίευση από Στελλα »

spiros έγραψε:
panos έγραψε:πριν ποσο καιρο Πηρες;
Την Παρασκευή πήρα.

Τι θα γίνει ρε παιδιά μας 3χ3ι βγ3ι η ψυχη. Κανένα χρονοδιάγραμμα για το πότε περίπου θα βγουν. Μας δουλεύουν αυτοι

fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

Σ. έγραψε: Για τον κύριο Fsafa πήγαινε η πιο πανω ανάρτηση -απάντηση μου. Έγιναν περίπου 100 αιτήσεις κανένα ιεκ.7 θέσεις ήταν. Όποιος έχει απορία ας έρθει στο τσατ στο φμπ που εχουν δημιουργήσει κάποιος απο εδώ μέσα να του στείλω ολα τα στοιχεία και τους πινακες επιτυχόντων καθως και τι μοριοδοτηθηκε.

Μπαίνω στην ιστοσελίδα του ΠΓΝΠ αλλά δεν τα βλέπω. Μπορείς να μου στείλεις ακριβώς που είναι το αρχείο;

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Zwgrafiotis13 και 5 επισκέπτες