Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)
Μεγάλε testpasword είναι όντως τόσο θετική αυτή η πληροφορία όσο ακούγεται; Δηλαδή απ΄οτι κατάλαβα φτάσαμε στο τελικό σημείο και έχει μείνει μόνο η διαδικασία του ΦΕΚ; Να είστε καλά ρε παιδιά για τις τόσο σημαντικές πληροφορίες που μας δίνετε!
Φιλε εχουμε ακομα πολυ δρομο μεχρι το τελικο σταδιο. πρεπει να πιεσουμε να φυγει απο το εσωτερικων γρηγορα
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 280
Υπομονή, ότι γίνει, θα γίνει μέσα στο Μάρτιο ελπίζω. Δεν είμαστε στο τελικό στάδιο για ΦΕΚ, αλλά είμαστε αρκετά κοντά. Συγκρατημένη αισιοδοξία, γιατί με δ'αύτους πολλά έχουν δει τα μάτια μου.
-
Ξεκινήσαν τα τηλέφωνα. Αναμένουμε.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 223
Όντως πηραν τηλεφωνο
-
Παίρνουν τηλέφωνο όσους είμαστε στους 151 ιδιώτες, και μας ζητάνε Α. Φ. Μ. Ή ότι άλλα στοιχεία τους λείπουν.
Φίλοι μου ευχάριστα νέα. Αρχές Μαρτίου πιθανόν και από 1/3 Σχολή στα Βίλλια.
Αυτο σημαινει οτι θα μας παρουν ολους τηλεφωνο ή μονο απο αυτους που τους λειπουν στοιχεια; Δεν ξερω αν γνωριζεις για να απαντησεις.. Παντως αυτο ειναι πολυ ευχαριστο ετσι; Ισως να αρχισουμε να εφησυχαζομαστε σιγα σιγα παλικαρια
-
Τα τηλέφωνα είχαν ξεκινήσει από τις 17/02, από προχτές δηλαδή. Σε όσα παιδιά τα στοιχεία είναι πλήρεις, ενδέχεται να μην τους πάρουν τηλέφωνο. Δεν είναι λόγος όμως ανησυχίας αυτός. Πιθανόν τέλη Φλεβάρη, σχεδόν σίγουρα μέχρι 10-15 Μάρτη πιστεύω θα είμαστε μέσα. Προσωπική εκτίμηση παιδιά, τίποτα δεν είναι σίγουρο.
Καλησπερα παιδια. Ειμαι ιδιοτης 5της. Καλη δυναμη και ειμαι σιγουρος οτι θα σας παρουν. Υπομονη. Ειμαι παραλληλα και επιλαχον απο τους 725 (40+κενά) . Ξέρω οτι τις προιγουμενες μερες ελεγχαν τα χαρτιά μας.
*έχετε κάποιο νέο;(π. Χ) να γινει ιδια σχολη...
*αν μπορείτε να βοηθησετε με καποια άλλη πληροφορία Η καποιο τηλεφωνο
testpasword έγραψε:Τα τηλέφωνα είχαν ξεκινήσει από τις 17/02, από προχτές δηλαδή. Σε όσα παιδιά τα στοιχεία είναι πλήρεις, ενδέχεται να μην τους πάρουν τηλέφωνο. Δεν είναι λόγος όμως ανησυχίας αυτός. Πιθανόν τέλη Φλεβάρη, σχεδόν σίγουρα μέχρι 10-15 Μάρτη πιστεύω θα είμαστε μέσα. Προσωπική εκτίμηση παιδιά, τίποτα δεν είναι σίγουρο.
Όσοι είναι από το το τελευταίο γκρούπ μην περιμένουν τηλ γιατί δεν θα τους πάρουν, έχουν τα πλήρη στοιχεία τους. Α. Φ. Μ. Κ. Λ. Π. ΄Εγκυρη ενημέρωση για την ημερομηνία της Σχολής από το Αρχηγείο... Πέφτει η τελευταία υπογραφή. Από τ Υπουργείο και μετά άμεσα ΦΕΚ. Στόχος το άνοιγμα της Σχολής την ημερομηνία που είπα. Είναι όλα έτοιμα για τα Βίλια...
Υπαρχει περίπτωση να είναι ίδια σχολη με αυτη που περιμένουν επιλαχοντες απο τους 725 (50 περιπου ατομα) μπορει να μάθει καποιος?
Πριν μέρες, κάποιος από το Αρχηγείο μου είπε ότι στη Σχολή με μας τους ιδιώτες θα μπουν κι άλλοι γι΄αυτό δεν θα γίνει στην Κηφισιά αλλά στα Βίλλια που χωράει πολλούς. Δεν με ενδιέφερε και δεν ρώτησα περαιτέρω. Πάρε τηλ. Στο 2132157915 Αρχηγείο (αρμόδιο Τμήμα) και ρώτα.giannis86 έγραψε:Καλησπερα παιδια. Ειμαι ιδιοτης 5της. Καλη δυναμη και ειμαι σιγουρος οτι θα σας παρουν. Υπομονη. Ειμαι παραλληλα και επιλαχον απο τους 725 (40+κενά) . Ξέρω οτι τις προιγουμενες μερες ελεγχαν τα χαρτιά μας.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες