Lefteris 2αμαλ έγραψε:Τοτε αυτος που στα ειπε αυτα δεν ξερει τι του γινεται ή απλουστατα. Δεν ξερει να διαβαζει !Τα πτυχια πανε καθαρα στις θεσεις που ζηταει πτυχια. Οι θεσεις που ζητανε « Απολ. Λυκειου» βαζεις μονο το απολ.+ γλωσσα + θητεια+ μορια ειδικοτητας αν ειναι ιδια.
Αν δηλωσεις εσυ το πτυχιο σου εκει, αυτοματα η δηλωση σου παει στα σκουπιδια κα χανεις την ευκαιρια να μπεις στο Στρατευμα. Μη παραπληροφορεις τα παιδια εδω και κανουν καποιο λαθος με τα χαρτια τους. Μεχρι στιγμης αυτα ειναι τα δεδομενα, εκτος αν βγει η προκυρηξη και τα αλλαξει, πραγμα απιθανο!
Αφού δεν τα ξέρεις τα πράγματα πως είναι γτ πετάς κοτσανες; Ο αδελφός μου σε μια ειδικότητα της αεροπορίας που ήθελε απολυτήριο, έστειλε κα πτυχίο ΑΕΙ άσχετο, μια χαρά τον πήραν! Αν έχεις ελλεποι δικαιολογητικά σε πάνε σκουπίδια. Σταματήστε την παραπληροφόρηση!
Θα αλλάξουν πολλά πράγματα! Αρκετά δεν γίνεται να δίνει 250 σε ΙΕΚ σπουδαστές και 359 ΑΕΙ ΤΕΙ φοιτητές, χωρίς να υπάρχει ειδικοτητητα Που δεν μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν... Θα τους έβαζε 0 από την αρχή ! Περιμένετε να βγεί η προκήρυξη να δούμε τι θα ισχύσει! Πιστοποίηση ξε πιστοποίηση ΙΕΚ φοιτητές λέγονται! Μη λέτε ένα κάρο χαζαμαρες αν ήταν αυτό που λέτε θα το έλεγε στις γραμματικές γνώσεις! Βγάζετε συμπεράσματα από μόνοι σας! Έχουν περάσει 11 χρόνια από την προηγούμενη... Ομποο
eidikes dunameis έγραψε:Καλησπερα ειμαι οβα 4 χρονια σχεδον. εχω πτυχιο lower, ειμαι ειδικες δυναμεις και προκειται να κανω χαρτια για ιδια ειδικοτητα. εχω απολυτηριο λυκειου, και εχω τελειωσει κ ιεκ πανω στην ιδια ειδικοτητα. εχω πιθανοτητες να μπω η επειδη δεν εχω υψηλο απολυτηριο να με φανε γιωταδες που δεν ξερουν να κραταν οπλο και δεν εχουν καθολου εμπειρια, επειδη εχουν τει και απολυτηριο μεγαλυτερο; οι ποες θα μας δικαιωσει οπως το εχει κανει πολλες φορες
Άκου αδερφέ γιατί είσαι άσχετος κανονικά δεν έπρεπε να δικαιούσαι τίποτα, και θα στο εξηγήσω , υπηρέτησα ως ΔΕΑ (ΠΖ) απολύθηκα το 2015 και από τότε έχω κάνει σχεδόν σε όλες τις προκηρύξεις ΟΒΑ χαρτιά και σε καμία δεν με δέχτηκαν ενώ έχω όλα τα τυπικά προσόντα που απαιτούνται (ειδικότητα, φυσική κατάσταση) και επίσης έχω κάνει μια θητεία καλύτερη από το Μ. Ο των ΣΤΡ, και παρόλα αυτά δεν μπορώ να κάνω χαρτιά επομενος οι κατηγορία των ΟΒΑ είναι μη αξιοκρατική καθώς δεν δίνει ίσες ευκαιρίες σε όλους του άρρενες και αυτά που σας δίνουν είναι αρκετά, επίσης εσύ είπες έχεις (4 χρόνια ΟΒΑ, αγγλικά Β2, απολυτήριο λυκείου ΙΕΚ) εσένα ποιος σε κάνει να πιστεύεις ότι αν μπορούσαν να δηλώσουν πχ ΔΕΑ η άτομα που απολυθήκαν πιο πολλά χρόνια από τα 5 η τα 3 του ορίου των ΟΒΑ δεν θα υπήρχαν άτομα με ΑΕΙ αγγλικά C2 και πολύ καλυτέρα προσόντα από εσένα΄
ΥΓ Ενημερωτικά η ΠΟΕΣ και η κάθε ένωση πραγματικά βοηθάει μόνο όταν έχουν εκλογές στα προεδρία τους και όταν έχουμε εθνικές εκλογές
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Τετ Δεκ 09, 2020 4:02 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιατι αν πας ΟΒΑ για 600 ευρω αξιζει και να εισαι κ μακρια απ το σπιτι σου; Επισης φευγεις στην 5ετια εγω ακουω οτι δεν συμπληρωνονται οι θεσεις εδω κ τοσα χρονια.
Lefteris 2αμαλ έγραψε:Τοτε αυτος που στα ειπε αυτα δεν ξερει τι του γινεται ή απλουστατα. Δεν ξερει να διαβαζει !Τα πτυχια πανε καθαρα στις θεσεις που ζηταει πτυχια. Οι θεσεις που ζητανε « Απολ. Λυκειου» βαζεις μονο το απολ.+ γλωσσα + θητεια+ μορια ειδικοτητας αν ειναι ιδια.
Αν δηλωσεις εσυ το πτυχιο σου εκει, αυτοματα η δηλωση σου παει στα σκουπιδια κα χανεις την ευκαιρια να μπεις στο Στρατευμα. Μη παραπληροφορεις τα παιδια εδω και κανουν καποιο λαθος με τα χαρτια τους. Μεχρι στιγμης αυτα ειναι τα δεδομενα, εκτος αν βγει η προκυρηξη και τα αλλαξει, πραγμα απιθανο!
Αφού δεν τα ξέρεις τα πράγματα πως είναι γτ πετάς κοτσανες; Ο αδελφός μου σε μια ειδικότητα της αεροπορίας που ήθελε απολυτήριο, έστειλε κα πτυχίο ΑΕΙ άσχετο, μια χαρά τον πήραν! Αν έχεις ελλεποι δικαιολογητικά σε πάνε σκουπίδια. Σταματήστε την παραπληροφόρηση!
Μαλλον δεν ξερεις τι εστειλε ο αδερφος σου, διοτι αν του μετρησαν το πτυχιο τοτε μπορει να κανει καποιος ενσταση διοτι πηρε μορια που δεν επρεπε.
Για το αν ξερω ή οχι τα πραγματα ασε να το κρινω εγω.
Υ. Γ Αν παλι εστειλε ο αδερφος σου το πτυχιο σε ειδικοτητα που ζηταει καθαρα μονο απολ. Λυκειου, τοτε υπαρχει προβλημα αναγνωσης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Τετ Δεκ 09, 2020 4:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γραφει τει λογιστικης χρηματοοικονομικης αλλα δεχεται και ισοτιμο πτυχιο αντιστοιχης ειδικοτητας οποτε λογικα ναι γιατι τα ΤΕΙ και AEI τα βαθμολογει με τα ιδια μορια αρα ειναι ισοτιμα