Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
Στην μεσσηνια 150 ενημερωσει παλι απο εφημεριδα περυσι δεν ξερω ποσοι ηταν
Πφφ. Γιατι εχετε φαει τετοιο τρελο κολιμα με της ετισεις; Μπορει ναι εγιναν και 32856793287494564 Αν οι περισοτερες ειναι με 1900 και 2000 μοροια τ σας νοιαζει. Αφηστε λιγο το θεμα τν αιτισεων υσιχω δλδ ενταξη ελεος... Ξυπνατε κοιμαστε με αυτη την σκεψη. Οτι ειναι ν γινει θ γινει... Δν αλλαζει τπτ ειτε μαθουμε ειτε οχι ποσες ειναι η ετησις γιατι κ ν μαθεις δν ξερεις τ μοροια ειναι η καθε ετιση... Μηπος θελετε ν μαθετε κ τ Μ. Ο τον μοροιον π ποιανουν οι συνολικες αιτισης?
Ρε μεγάλε κ ποιος ο Λόγος Του φορουμ αν δεν Γράψουμε Κ Κάτι Αν Ενοχλείστε Μην τα διαβάζεται μια πληροφορία έδωσα την πέρνω πίσω πωπωπωπω κομπλεξική
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 274
'Οσο ασχολείστε με θέματα που δεν έχουνε καμία σχέση με την προκήρυξη τα μηνύματα θα διαγράφονται ευχαριστώ 

οκ. ΣορρυGreek_Army έγραψε:'Οσο ασχολείστε με θέματα που δεν έχουνε καμία σχέση με την προκήρυξη τα μηνύματα θα διαγράφονται ευχαριστώ
Ναι οντος στον νομο λαρισας εγιναν 500 αιτησης πηγα σημερα στο ατ λαρισας και ρωτησα εναν αξιωματικο σχετικα με την προκηρυξη ειχε μια κατασταση με τα ατομα του νομου μου την εδειξε και εχουν αρκετα ατομα 2800 + μορια β κατηγορια παντως οι βασεις θα ειναι και φετος αρκετα υψηλες σιγουρα
Παιδες ειλικρινα με τετοια μυαλα θα μπουμε στην Αστυνομια; Ουτε ο υπουργος παιδειας δεν ξερει ποσες αιτησεις γινανε... Πως γινεται να ξερει για τις βασεις αφου καθοριζονται απο τις αιτησεις; Δηλαδη καποιοι εδω μεσα τωρα ευχομαι να ειναι λογο ανχγος και οχι κατι φυσικο γιατι τετοια μυαλα δεν θα πρεπει να μπουν... Ειπαμε... Οι αιτησεις τωρα θα σταλουν κατω... Ημαρτον Ημαρτον δεν θελει πολυ μυαλο. Λογικα πραγματα παιδες μην ανχωνεστε εδω δεν ξερουν ποσες αιτησεις ειναι οι βασεις θα ξερουμε; Εχω 4 φιλαρακια και ξερω δοιηκητη τις αστυνομιας π μ λεει εχεις μια χαρα μορια θα μπεις αλλα με τα λεει για να με καθησυχασει. Πως γινεται να ξερει εαν μπω απλως περιμενουμε παιδια... Εγω ενα θα πω να μπουμε αξιοκρατικα και οχι να μπουνε ατομα με την πισω πορτα.
Σαββας έγραψε:Παιδες ειλικρινα με τετοια μυαλα θα μπουμε στην Αστυνομια; Ουτε ο υπουργος παιδειας δεν ξερει ποσες αιτησεις γινανε... Πως γινεται να ξερει για τις βασεις αφου καθοριζονται απο τις αιτησεις; Δηλαδη καποιοι εδω μεσα τωρα ευχομαι να ειναι λογο ανχγος και οχι κατι φυσικο γιατι τετοια μυαλα δεν θα πρεπει να μπουν... Ειπαμε... Οι αιτησεις τωρα θα σταλουν κατω... Ημαρτον Ημαρτον δεν θελει πολυ μυαλο. Λογικα πραγματα παιδες μην ανχωνεστε εδω δεν ξερουν ποσες αιτησεις ειναι οι βασεις θα ξερουμε; Εχω 4 φιλαρακια και ξερω δοιηκητη τις αστυνομιας π μ λεει εχεις μια χαρα μορια θα μπεις αλλα με τα λεει για να με καθησυχασει. Πως γινεται να ξερει εαν μπω απλως περιμενουμε παιδια... Εγω ενα θα πω να μπουμε αξιοκρατικα και οχι να μπουνε ατομα με την πισω πορτα.
Ο υπουργός παιδείας σίγουρα δεν ξέρει! Μήπως εννοείς τον υπουργό προστασίας του πολίτη φίλε μου;

Εγώ παιδιά λέω να πάρουμε όλοι μαζί 50 μπας και ξεχαστούμε λιγάκι με τις βάσεις και τα μόρια.
Εγω λεω να ριξουμε κανα τρεξιματακι και ας αφησουμε το τσιμπινγκ... Δεν ειδα λαο στο καυτατζογλειο σημερα...
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 41
- Επικοινωνία:
Με λιγη προπονηση βγαινουν τα αθληματα παιδια. Εγω δεν εβγαζα καν το 1000αρι τν πρωτη φορα και σε 10 μερες το κανω κατω απο 4.20. Οσο για αυτο που ειπε καποιος για 2800+ στην β'. Μας ενδιαφερει η α'. Με 2510 ας μπω και 960ος. Και στην β' οσοι μπουν με το καλο.
Έφεδρος Ανθυπολοχαγός
Φιλε η βλακεια ειναι στο καφτατζογλιο οτι δεν σε αφινουν να τρεχεις στη 1 λοριδα (σορρη για το οφ τοπικ)
Ποιος το λεει αυτο; Στη μεσα λοριδα εννοεις; Κανονικοτατα ετρεξα σημερα... Και οσον αφορα αυτο το 2800+ για β κατηγορια... Δηλαδη ας μου πει καποιος... Στην τελευταια προκ.100 ατομα η βαση ηταν λιγο πανω απο 2800 τωρα με 240 παλι τα ιδια; Ας σοβαρευτουμε λιγο...
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 2
Καλή επιτυχία σε όλους, άντε σας περιμένουμε Αθήνα να πήξουμε όλοι μαζί. 

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης