Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 14
Και γω φιλε Δημητρη με 2120 δεν παω πουθενα αν οντως ειναι εκει η βαση. Μπορει να ελπιζουμε σε τατοο, Δ. Μ. Σ. Αθληματα, ιατρικα. Αλλα κ παλι αν ειναι 2400, τοτε ουτε τελευταιο επιλαχων δε με βλεπω... Τι να πω; Παμε να χτυπισουμε ενα proficiency και τα λεμε του χρονου με 2320...
Μαγκες ριλαξ.2420 γιατι ρε παρεα. Ειναι παρα πολλα. Προσωπικη μου αποψη 200 χαμηλωτερα αλλα κ αυτο που μολις ειπα επειρεασα ορισμενους οποτε ας το να παει στο καλο μα ερχονται αμμεσα τα αποτελεσματα.
KOSTAS έγραψε:Παιδια αποτι φαινεται τα μορια θα ειναι οντως υψηλα, δυστηχως βρεθηκαμε στην περιοδο που οι θεσεις που προκηρυχτηκαν ειναι πολυ λιγες και ο ανταγωνισμος ηταν αναμενομενο να ειναι τοσο υψηλος. Τα ερωτηματα ομως που γεννιουνται ειναι πολλα: Ποσο αξιοπιστη τελικα ειναι η επιτροπη επεξεργασιας των Αιτησεων με την εννοια οτι ο καθενας που εχει καποιον γνωστο μπορει να μαθει τα μορια του; Με ποια αρμοδιοτητα ο κ. Ντουμας που ειναι ο εκπροσωπος των ΕΦ και χωρις να εχει καμια εξουσιοδοτηση βγαινει μεσω του φεισμπουκ και προβαινει σε τετοιες ενημερωσεις; Ποσες περιπτωσεις παιδιων θα υπαρχουν που απλα κανανε τα χαρτια τους αλλα δεν ξερουν ποιες ειναι οι πραγματικες συνθηκες εργασιας; Ακομη και μεσα απο αυτο το φορουν που βλεπουμε την μικρογραφια της κοινωνιας μας! Αν εχεις μπαρμπα στην Κορωνη... Διαβαινε!
τα ερωτηματα ειναι και αλλα πολλα... Που ξερεις αν εγω εχω οντως 2300 η 2500 μορια; Προκειτε να ερ8εις να σου δειξω τα δικαιολογητικα μου; Ειναι κ αλλα πολλα αλλα δεν μπορω να τα πω γιατι θα μου διαγραφουν παλι τα μνμ... Μην σχολιασεις κατι σωστο αμεσως λογοκρισια
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 46
aris έγραψε:2400 η βαση τελος τωρα το εμαθα κ εγω
ακριβως; Μη μου πεις... Ουτε μοριο παραπανω; ...

electrolisa έγραψε:Και γω φιλε Δημητρη με 2120 δεν παω πουθενα αν οντως ειναι εκει η βαση. Μπορει να ελπιζουμε σε τατοο, Δ. Μ. Σ. Αθληματα, ιατρικα. Αλλα κ παλι αν ειναι 2400, τοτε ουτε τελευταιο επιλαχων δε με βλεπω... Τι να πω; Παμε να χτυπισουμε ενα proficiency και τα λεμε του χρονου με 2320...
ειδικα στα τατοο να ελπιζεις... Εδω λενε οτι ειναι αντισυνταγματικο... Θα σκασει μυτη ο νεος με κανενα τραιμπαλ και δεν θα του κανουν τπτ
οσο αξιοπιστη ηταν παντα... ΠΟΛΥ! Και οσο αναφορα για τον Κ. Ντουμα εγω προσωπικα τον ευχαριστω που ενημερωνει οσο μπορει! Τωρα οσους δεν συμφερουν αυτα που λεει και ειναι χαμηλα απο μορια τους πειραζει που δεν ακουνε αυτο που θελουν! Βγαινει και λεει αυτα που γνωριζει οπως κανει και ο καθενας... Αν ειναι αληθεια θα δειξει ο χρονος!KOSTAS έγραψε: Παιδια αποτι φαινεται τα μορια θα ειναι οντως υψηλα, δυστηχως βρεθηκαμε στην περιοδο που οι θεσεις που προκηρυχτηκαν ειναι πολυ λιγες και ο ανταγωνισμος ηταν αναμενομενο να ειναι τοσο υψηλος. Τα ερωτηματα ομως που γεννιουνται ειναι πολλα: Ποσο αξιοπιστη τελικα ειναι η επιτροπη επεξεργασιας των Αιτησεων με την εννοια οτι ο καθενας που εχει καποιον γνωστο μπορει να μαθει τα μορια του; Με ποια αρμοδιοτητα ο κ. Ντουμας που ειναι ο εκπροσωπος των ΕΦ και χωρις να εχει καμια εξουσιοδοτηση βγαινει μεσω του φεισμπουκ και προβαινει σε τετοιες ενημερωσεις; Ποσες περιπτωσεις παιδιων θα υπαρχουν που απλα κανανε τα χαρτια τους αλλα δεν ξερουν ποιες ειναι οι πραγματικες συνθηκες εργασιας; Ακομη και μεσα απο αυτο το φορουν που βλεπουμε την μικρογραφια της κοινωνιας μας! Αν εχεις μπαρμπα στην Κορωνη... Διαβαινε!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 273
Ξαφνικά φέτος βγαίνουνε όλοι με έγκυρες πηγές και δημοσιεύουνε τα πάντα. Σε προηγούμενες προκηρύξεις που ήτανε; Πουθενά. Και ο λόγος είναι το facebook
αυτο κανει ολη την δουλεια (ζημια). Κανεις ομως δεν πιεζει κανεναν να πιστεψει η οχι τα λεγομενα του καθενα... Ας κανουμε υπομονη και να τα δουμε επισημα και εγκυροτατα!Greek_Army έγραψε:Ξαφνικά φέτος βγαίνουνε όλοι με έγκυρες πηγές και δημοσιεύουνε τα πάντα. Σε προηγούμενες προκηρύξεις που ήτανε; Πουθενά. Και ο λόγος είναι το facebook
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 273
sta8hsss έγραψε:αυτο κανει ολη την δουλεια (ζημια). Κανεις ομως δεν πιεζει κανεναν να πιστεψει η οχι τα λεγομενα του καθενα... Ας κανουμε υπομονη και να τα δουμε επισημα και εγκυροτατα!Greek_Army έγραψε:Ξαφνικά φέτος βγαίνουνε όλοι με έγκυρες πηγές και δημοσιεύουνε τα πάντα. Σε προηγούμενες προκηρύξεις που ήτανε; Πουθενά. Και ο λόγος είναι το facebook
φυσικά και κανείς δεν πιέζει κανέναν.
Το κακο ειναι οτι ο καθενας ξερει τα τριπλασια απ'αυτα που πραγματικα γνωριζει και λεει τα πενταπλασια απ'αυτα που ειναι πραγματικοτητα
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 136
με 2470 εσυ και με 2490 εγω δεν το βλεπω και τοσο ασφαλη αλλες χρονιες ισως τωρα ομως οχι...PETRAN έγραψε:Εκ του ασφαλους με 2470; Χι... Ποτε δεν ξερεις φιλε μιχαλη! ... Αν μπεις σε αυτη με 3 παιδια θα βγαζεις 800 ευρω! Σου φτανουν;
Ρε μεγαλε λες να ειχα καυ λες μεσημεριατικα κ να θελω να σας δουλεψω 2900 εχς εγω ενημερωσει ηθελα να σας κανω καταλαβενω ποσο δυσκολο ειναι να το πιστεψεται
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 256
Ρε μαγκες 2 ημερες δεν μπηκα κ πηρε το φωτια το forum. Ποτε εγιναν ολα αυτα ρε?
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες