Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 28
Αμα ακπυτε τον γκλοκ εσεις θα πατε μπροστα...
Δεν ζήτησα κανέναν να με ακούει... Την γνώμη μου κ της πληροφορίες μου λέω. Αλλά κ εσυ δεν βλέπω να πας μπροστά...
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 181
Εχει δικιο οτι προτεραιοτητα ειναι οι ΣΦ αλλα αυτο δε σημαινει οτι δε παρει και ΕΦ καποια στιγμη!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 18
Μάγκες αν δεν έχετε πληροφορίες καλύτερα να μην λέτε αερολογίες γιατί οι περισσότεροι γράφετεοτι ναναι. Αν κάποιος ακούσει κάτι τότε να γράψει γιατί αν αρχίσουμε όλοι να λέμε τα δικά μας καήκαμε.
Σωστός ο ελ Τσαπο... Και επίσης Μην απαντάτε σε κάποιον-ους που μπαίνουν Εδώ για να τρολαρουν...
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Καλησπέρα σας παιδιά :)
Έχετε κανένα νέο για ΕΦ; Ακόμα αναμένουμε
Ευχαριστώ
Έχετε κανένα νέο για ΕΦ; Ακόμα αναμένουμε

Ευχαριστώ
Καλησπέρα... Λογικα το 21' θα βγει. Κατι παραπάνω κανένας δεν ξέρει!
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 42
Αυτο το λογικα που λετε ολοι απο που οφειλεται; Και εγω θελω να μπω και μακαρι να βγει το 21. Αλλα εχει κανεις καμια εγκυρη πηγη οτι θα βγει;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 18
Όχι και γιαυτό όπως είπα πιο πάνω αν δεν έχει κάποιος κάποια έγκυρη πληροφορία να μην γράφειManthos_997 έγραψε:Αυτο το λογικα που λετε ολοι απο που οφειλεται; Και εγω θελω να μπω και μακαρι να βγει το 21. Αλλα εχει κανεις καμια εγκυρη πηγη οτι θα βγει;
για να μην υπάρχουν συγκρούσεις παρεξηγήσεις κτλπα.
Φίλε άλλοι λέγανε ότι είχαν πληροφορίες από πολιτικά γραφεία και μέσα από την γαδα ότι θα βγει το 2020 ... Που πήγαν τώρα;
Μπορει οντως να τους ειχαν πει ετσι, αλλα λογω διαφορων συμβαντων, συγκιριων κλπ να μη βγηκε! Τι φταιει ο αλλος αμα του ειπαν απο Πολιτικο γραφειο οτι θα βγει προκηρυξη;
Ποσες φορες σχεδιαζεται κατι και εν τελη δε γινεται; !
Ποσες φορες σχεδιαζεται κατι και εν τελη δε γινεται; !
Ωραία παίδες αν υπάρχει μέσα στο 21' σκέψη μέσα σε αυτές τις προσλήψεις που ανακοινώθηκαν ότι θα γίνουν. Ας μας πει αν είναι και για Ε. Φ αν έχει κάποια έγκυρη πηγη
Εγω προσωπικα δε φτανω τοσο ψηλα για να μαθω. Οτι εχω μαθει ειναι απο αστυνομικους οπου πολλοι διαφορετικοι μου εχουν πει θα βγει προκηρυξη, αρα οντως συζητιεται και το εχουν σα σκεψη! Τωρα μπορει να βγει σε 3 μηνες, μπορει και σε 1 χρονο και σε 2!Απλα οταν 2 διαφορετικοι αστυνομικοι απο διαφορετικες υπηρεσιες σου λενε τον Ιανουαριο θα βγει προκηρυξη, σημαινει οτι καπου το εμαθαν. Εννοειται οτι μπορει και να μη βγει.
Εγω αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι η προκηρυξη θα ειχε ηδη βγει αν δεν ειχαμε τον κορονοιο, δηλαδη ολο το ζουμι ειναι ο προυπολογισμος!
Εγω αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι η προκηρυξη θα ειχε ηδη βγει αν δεν ειχαμε τον κορονοιο, δηλαδη ολο το ζουμι ειναι ο προυπολογισμος!
Όπως τα λες είναι φίλε μου! Εξάλλου το εχω ξαναγράψει ότι είχε γίνει δήλωση από άτομο της κυβέρνησης για άλλους 1500 το 20', απλά έτυχαν άλλα Δυστυχώς... Οποιος θέλει το ψάχνει στο Γκουγκλ υπάρχει...
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 42
Στειλε το λινκ αν σου ειναι ευκολο να το διαβασουμε!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες