μακαρι αλλα ξερεις καμια φορα. Σε τρωνε τα βυσματαΜάριος έγραψε:Και εσυ αν και με τοσα μορια δεν νομιζω οτι την χρειαζεσαι
Μόρια ανά ειδικότητα ΕΠΟΠ (2009);
Φιλε μου αν με τοσα μορια που εχεις και εσυ αλλα και εγω μεινουμε απ'εξω δηλαδη τι να πω.
σαυτο εχεις δικιο. Εαν γινουν ολα αξιοκρατικα οπως ειπε ο βενιζελος και με την αφαιρεση της συνεντευξης και δωσουν βαση μονο στα μορια εχει καλως. Το τι αλο θα παιχτει δεν το ξερουμε. Εδω θα μαστε ομως και θα τα πουμεΜάριος έγραψε:Φιλε μου αν με τοσα μορια που εχεις και εσυ αλλα και εγω μεινουμε απ'εξω δηλαδη τι να πω.
Το προβλημα μου ομως δεν στο ειπα. Στην ειδηκοτητα μου ζητανε μονο 2 θεσεις
Ρε παιδιά δεν παίζουν μόνο τα μόρια στα άλλα εισται οκ;
Με 990 μορια και παλι δεν θα φοβομουν φιλε μου. Ποσα παραπανω μπορει να εχει ενας ανθρωπος χωρις την συνεντευξη δηλαδη; Μην αγχωνεσαι, εδω θα μαστε οπως λες και εσυ και θα το δουμε
OOO έγραψε:Ρε παιδιά δεν παίζουν μόνο τα μόρια στα άλλα εισται οκ;
Εγω προσωπικα περασα ολες τις επιτροπες (αθλητικες και υγειονομικες) επιτυχως
αν εννοεις τα αθλητικα εγω προσωπικα δεν εχασα κανενα αθλημα. Σε ολα ημουν μεσα στους χρονους. Οπως και στις αλλες εξετασεις πριν τα θλητικα ημουν υγειεστατος. Φοβαμαι τα βυσματα. Τπτ αλλοOOO έγραψε:Ρε παιδιά δεν παίζουν μόνο τα μόρια στα άλλα εισται οκ;
Ρε φιλε μαριε, εσυ με τοσες γνωσεις γιατι δεν κυνηγας κατι εξω; Εχεις ολα τα χαρτια για να διεκδηκισεις και εξω μια αρκετα καλη θεση;
Τι ΑΕΙ εβγαλες;
Τι ΑΕΙ εβγαλες;
Φιλε μου στον ιδιωτικο τομεα εχει φαει τρελο σκατο και συγνωμη για την εκφραση για πενταροδεκαρες ! Δυστυχως δεν βγαινει κατι εξω ! Ολα σαπια και μηδεν απορροφηση ! Εχω τελειωσει Ψυχολογια στην Παντειο και διεκδικω και εγω μια θεση στις Ενδοξες Ενοπλες Δυναμεις μας
Πιστευα οτι τελειωσες κατι με φυσικο αεριο η κατι αναλογο με την ειδηκοτητα που δηλωσες.
Επειδη εγω τελειωσα τεχνικος φυσικου αεριου και δουλευω εξω βιωνω αυτα που λες, αλλα οσο πιο καλα γνωριζεις την δουλεια σου και οσο πιο γρηγορα προσαρμοζεσε στην τωρινη κατασταση που επικρατη στον ιδιοτικο τομεα τοσο πιο γρηγορα μπορεις να βγλεις πολλα λευτα... Τεσπα! Μακαρι να μπεις γιατι σηγουρα το αξιζεις!
Επειδη εγω τελειωσα τεχνικος φυσικου αεριου και δουλευω εξω βιωνω αυτα που λες, αλλα οσο πιο καλα γνωριζεις την δουλεια σου και οσο πιο γρηγορα προσαρμοζεσε στην τωρινη κατασταση που επικρατη στον ιδιοτικο τομεα τοσο πιο γρηγορα μπορεις να βγλεις πολλα λευτα... Τεσπα! Μακαρι να μπεις γιατι σηγουρα το αξιζεις!
Να σαι καλα φιλε μου ! Και σε σενα ευχομαι τα καλυτερα και παντα επιτυχιες σε οτι επιλεξεις να κανεις !
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 47
Χαχαχαχα, εσεις εχετε το αβανταζ της θητειας
Εμεις οι γυναικες δυστυχως οχι
450 πτυχιο κ 80 αγγλικα. Βασιζομουν αποκλειστικα κ μονο στα μορια της συνεντευξης! Οποτε τηβ λεπω την Ειδικοτητα με τα κυαλιαααααααααααααααα, χαχαχαχαχα

By the way, γιατι δεν γινεσαι μελος;

Dum spiro spero
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης