οχι αλλο καρβουυνο έγραψε:Παδιά καλησπέρα μην κάνετε το λάθος και πάτε οι ειδικές δυνάμεις και μιλάω πολύ σοβαρά 313 E μοίρα καταδρομών υποτίθεται Η ποιο σκληροπυρηνικοί που υπάρχει! Όσοι κάνετε το λάθος και πάτε απλά ετοιμστιτε για τρομερές αγγαρείες κουβαλήματα μάζεμα τσιγάρων καθαρισμοί τουαλετών σκοπέτα ατέλειωτα και κάνα σινιθιμα για τους τούρκους έτσι για να γελάμε!
Και όσοι είστε αθηναίοι κατά 90% τους τελευταίους μήνες θα μετατεθείτε στο μεγάλο πεύκο όπως και εγώ όπως και όλη Η σειρά (ανάθεμα την ώρα και τι στιγμή) εκεί πραγματικά ετοιμαστείτε για πολύ σκούπισμα πευκοβελόνων, ατέλειωτα σκοπέτα, βαψίματα και λάτζες μέσα στα μαγειρεία ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε έναν που πάει για την ιδέα του λοκατζή και όχι για αυτά τα "κωλομορια" που καταστρέψανε την φάση αφού σχεδόν όλοι πάνε για τα περίφημα μόρια!
Όσο για τα βύσματα ατελειωτα ναι, ναι λογικά αφού τα περισσότερα giotompala πάνε να τσεπώσουνε τα πολυποθετα μόρια και θέλουνε να βγάλουνε την θητεία όσο ποιο αναίμακτα γίνετε! Αποτέλεσμα οι άδειες, αναρρωτικές, καβατζομενες θέσεις, τιμητικές ψεύτικες να πηγαίνουνε στο foul και οποιος δεν έχει βύσμα να σαπίζει στο "σκοπετο" κάτω από 40 βαθμούς μέσα στην βρώμα! Όσοι παρόλα αυτά θέλετε να πάτε ειδικές δυνάμεις οπωσδήποτε, πηγαίντε αλεξίπτωτα να έχετε να θυμάστε και κάτι από την θητεία σας και όχι σκοπιές, αγγαρείες, υπηρεσίες, καθάρισμα τουαλετών!
Άσε που άμα πας αλεξίπτωτα στην περίπτωση που είσαι αθηναίος θα αποφύγεις και το μεγάλο πεύκο που θα σε στειλουνε στο τελος, το οποιο είναι Η μεγαλύτερη κατάντια να στείλουνε έναν λοκατζή όπου εκεί θα είσαι όλη μέρα σκοπια και όταν δεν κανεις σκοπια θα καθαρίζεις χεστρες η πιάτα! Αυτες ειναι οι Ε. Δ παιδια!
Ειμαι στην διαθεση σας να δοσω οποια πληροφορια θελετε!
Φίλε μου δε διαφωνώ στα περισσότερα απο αυτά που λες. Ένα πράμα θα σου πω που έλεγα και στους καταδρομείς μου όταν τους έβλεπα αγανακτισμένους απο τη κατάσταση όπως εσύ.
Οταν έχουμε πόλεμο, πολεμάμε. Τελεία και παύλα. Όταν έχουμε ειρήνη κάνουμε 3 πράματα. Φύλαξη, συντήρηση, εκπαίδευση. Τη σειρά την αφήνω πάνω σου.
Φύλαξη διότι μέσα στα στρατόπαιδα υπάρχει εξοπλισμός που αν γίνει πόλεμος αυτός θα χρησιμοποιηθεί.
Συντήρηση διότι ο εξοπλισμός και οι εγκαταστάσεις πρέπει να συντηρηθουν (οι λεγόμενες αγγαρίες)
Εκπαίδευση γίνεται σε πολλή μεγαλύτερο βαθμό απο ότι γίνεται σε οποιοδήποτε άλλο τμήμα των ενόπλων δυνάμεων και έχει σχεδόν κάθε μέρα εκπαίδευση.
Οι φυγόπονοι βολεψάκιδες δεν πρέπει να επιρεάζουν. Αν χρειαστούν σε καιρό πολέμου ας τα βγάλουν πέρα μόνοι τους. Και για τα μόρια θα τα βάλουν εκεί που ξέρουν γιατί δεν είναι οι μόνοι που τα έχουν και αν τελικά τους φανούν χρήσιμα και πάρουν μια θέση σε κάποιο σώμα ασφαλείας, όπως η αστυνομία, θα ψάχνουν τρόπο να παραιτηθούν γιατί δε θα έχουν τα @@ να ανταποκριθούν.