Ορεινοί Καταδρομείς (ΛΟΚ)

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Dea_Lok
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Dea_Lok »

οχι αλλο καρβουυνο έγραψε:Παδιά καλησπέρα μην κάνετε το λάθος και πάτε οι ειδικές δυνάμεις και μιλάω πολύ σοβαρά 313 E μοίρα καταδρομών υποτίθεται Η ποιο σκληροπυρηνικοί που υπάρχει! Όσοι κάνετε το λάθος και πάτε απλά ετοιμστιτε για τρομερές αγγαρείες κουβαλήματα μάζεμα τσιγάρων καθαρισμοί τουαλετών σκοπέτα ατέλειωτα και κάνα σινιθιμα για τους τούρκους έτσι για να γελάμε!

Και όσοι είστε αθηναίοι κατά 90% τους τελευταίους μήνες θα μετατεθείτε στο μεγάλο πεύκο όπως και εγώ όπως και όλη Η σειρά (ανάθεμα την ώρα και τι στιγμή) εκεί πραγματικά ετοιμαστείτε για πολύ σκούπισμα πευκοβελόνων, ατέλειωτα σκοπέτα, βαψίματα και λάτζες μέσα στα μαγειρεία ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε έναν που πάει για την ιδέα του λοκατζή και όχι για αυτά τα "κωλομορια" που καταστρέψανε την φάση αφού σχεδόν όλοι πάνε για τα περίφημα μόρια!

Όσο για τα βύσματα ατελειωτα ναι, ναι λογικά αφού τα περισσότερα giotompala πάνε να τσεπώσουνε τα πολυποθετα μόρια και θέλουνε να βγάλουνε την θητεία όσο ποιο αναίμακτα γίνετε! Αποτέλεσμα οι άδειες, αναρρωτικές, καβατζομενες θέσεις, τιμητικές ψεύτικες να πηγαίνουνε στο foul και οποιος δεν έχει βύσμα να σαπίζει στο "σκοπετο" κάτω από 40 βαθμούς μέσα στην βρώμα! Όσοι παρόλα αυτά θέλετε να πάτε ειδικές δυνάμεις οπωσδήποτε, πηγαίντε αλεξίπτωτα να έχετε να θυμάστε και κάτι από την θητεία σας και όχι σκοπιές, αγγαρείες, υπηρεσίες, καθάρισμα τουαλετών!

Άσε που άμα πας αλεξίπτωτα στην περίπτωση που είσαι αθηναίος θα αποφύγεις και το μεγάλο πεύκο που θα σε στειλουνε στο τελος, το οποιο είναι Η μεγαλύτερη κατάντια να στείλουνε έναν λοκατζή όπου εκεί θα είσαι όλη μέρα σκοπια και όταν δεν κανεις σκοπια θα καθαρίζεις χεστρες η πιάτα! Αυτες ειναι οι Ε. Δ παιδια!

Ειμαι στην διαθεση σας να δοσω οποια πληροφορια θελετε!

Φίλε μου δε διαφωνώ στα περισσότερα απο αυτά που λες. Ένα πράμα θα σου πω που έλεγα και στους καταδρομείς μου όταν τους έβλεπα αγανακτισμένους απο τη κατάσταση όπως εσύ.
Οταν έχουμε πόλεμο, πολεμάμε. Τελεία και παύλα. Όταν έχουμε ειρήνη κάνουμε 3 πράματα. Φύλαξη, συντήρηση, εκπαίδευση. Τη σειρά την αφήνω πάνω σου.
Φύλαξη διότι μέσα στα στρατόπαιδα υπάρχει εξοπλισμός που αν γίνει πόλεμος αυτός θα χρησιμοποιηθεί.
Συντήρηση διότι ο εξοπλισμός και οι εγκαταστάσεις πρέπει να συντηρηθουν (οι λεγόμενες αγγαρίες)
Εκπαίδευση γίνεται σε πολλή μεγαλύτερο βαθμό απο ότι γίνεται σε οποιοδήποτε άλλο τμήμα των ενόπλων δυνάμεων και έχει σχεδόν κάθε μέρα εκπαίδευση.

Οι φυγόπονοι βολεψάκιδες δεν πρέπει να επιρεάζουν. Αν χρειαστούν σε καιρό πολέμου ας τα βγάλουν πέρα μόνοι τους. Και για τα μόρια θα τα βάλουν εκεί που ξέρουν γιατί δεν είναι οι μόνοι που τα έχουν και αν τελικά τους φανούν χρήσιμα και πάρουν μια θέση σε κάποιο σώμα ασφαλείας, όπως η αστυνομία, θα ψάχνουν τρόπο να παραιτηθούν γιατί δε θα έχουν τα @@ να ανταποκριθούν.
Θελω και μπορώ !
rigger

Δημοσίευση από rigger »

Για τα αλματα ελευθερας πτωσεως δεν χρειαζεται να εχεις αστεροπουλαδα φιλτατε. Πρεπει να εχεις συμπληρωσει τουλαχιστον 20 αλματα στατικου υμαντα. Δεν στο παιζω εξυπνος απλα μηπως καποιος θελει να μπει μονιμος και εχει σχετικο ερωτημα. Χαιρετω
oxi allo karvouno!

Δημοσίευση από oxi allo karvouno! »

Dea_Lok έγραψε:
οχι αλλο καρβουυνο έγραψε:Παδιά καλησπέρα μην κάνετε το λάθος και πάτε οι ειδικές δυνάμεις και μιλάω πολύ σοβαρά 313 E μοίρα καταδρομών υποτίθεται Η ποιο σκληροπυρηνικοί που υπάρχει! Όσοι κάνετε το λάθος και πάτε απλά ετοιμστιτε για τρομερές αγγαρείες κουβαλήματα μάζεμα τσιγάρων καθαρισμοί τουαλετών σκοπέτα ατέλειωτα και κάνα σινιθιμα για τους τούρκους έτσι για να γελάμε! Και όσοι είστε αθηναίοι κατά 90% τους τελευταίους μήνες θα μετατεθείτε στο μεγάλο πεύκο όπως και εγώ όπως και όλη Η σειρά (ανάθεμα την ώρα και τι στιγμή) εκεί πραγματικά ετοιμαστείτε για πολύ σκούπισμα πευκοβελόνων, ατέλειωτα σκοπέτα, βαψίματα και λάτζες μέσα στα μαγειρεία ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε έναν που πάει για την ιδέα του λοκατζή και όχι για αυτά τα "κωλομορια" που καταστρέψανε την φάση αφού σχεδόν όλοι πάνε για τα περίφημα μόρια! Όσο για τα βύσματα ατελειωτα ναι, ναι λογικά αφού τα περισσότερα giotompala πάνε να τσεπώσουνε τα πολυποθετα μόρια και θέλουνε να βγάλουνε την θητεία όσο ποιο αναίμακτα γίνετε! Αποτέλεσμα οι άδειες, αναρρωτικές, καβατζομενες θέσεις, τιμητικές ψεύτικες να πηγαίνουνε στο foul και οποιος δεν έχει βύσμα να σαπίζει στο "σκοπετο" κάτω από 40 βαθμούς μέσα στην βρώμα! Όσοι παρόλα αυτά θέλετε να πάτε ειδικές δυνάμεις οπωσδήποτε, πηγαίντε αλεξίπτωτα να έχετε να θυμάστε και κάτι από την θητεία σας και όχι σκοπιές, αγγαρείες, υπηρεσίες, καθάρισμα τουαλετών! Άσε που άμα πας αλεξίπτωτα στην περίπτωση που είσαι αθηναίος θα αποφύγεις και το μεγάλο πεύκο που θα σε στειλουνε στο τελος, το οποιο είναι Η μεγαλύτερη κατάντια να στείλουνε έναν λοκατζή όπου εκεί θα είσαι όλη μέρα σκοπια και όταν δεν κανεις σκοπια θα καθαρίζεις χεστρες η πιάτα! Αυτες ειναι οι Ε. Δ παιδια! Ειμαι στην διαθεση σας να δοσω οποια πληροφορια θελετε!
Φίλε μου δε διαφωνώ στα περισσότερα απο αυτά που λες. Ένα πράμα θα σου πω που έλεγα και στους καταδρομείς μου όταν τους έβλεπα αγανακτισμένους απο τη κατάσταση όπως εσύ. Οταν έχουμε πόλεμο, πολεμάμε. Τελεία και παύλα. Όταν έχουμε ειρήνη κάνουμε 3 πράματα. Φύλαξη, συντήρηση, εκπαίδευση. Τη σειρά την αφήνω πάνω σου. Φύλαξη διότι μέσα στα στρατόπαιδα υπάρχει εξοπλισμός που αν γίνει πόλεμος αυτός θα χρησιμοποιηθεί. Συντήρηση διότι ο εξοπλισμός και οι εγκαταστάσεις πρέπει να συντηρηθουν (οι λεγόμενες αγγαρίες) Εκπαίδευση γίνεται σε πολλή μεγαλύτερο βαθμό απο ότι γίνεται σε οποιοδήποτε άλλο τμήμα των ενόπλων δυνάμεων και έχει σχεδόν κάθε μέρα εκπαίδευση. Οι φυγόπονοι βολεψάκιδες δεν πρέπει να επιρεάζουν. Αν χρειαστούν σε καιρό πολέμου ας τα βγάλουν πέρα μόνοι τους. Και για τα μόρια θα τα βάλουν εκεί που ξέρουν γιατί δεν είναι οι μόνοι που τα έχουν και αν τελικά τους φανούν χρήσιμα και πάρουν μια θέση σε κάποιο σώμα ασφαλείας, όπως η αστυνομία, θα ψάχνουν τρόπο να παραιτηθούν γιατί δε θα έχουν τα @@ να ανταποκριθούν.
Αδερφε μου αναφερεις οταν εχουμε πολεμο, πολεμαμε! Ωραια οταν γινει ο πολεμος τι θα κανουμε ακριβως και πως πολεμαμε; Μηπως θα ασβστονουμε πεζοδρομια, θα πλενουμε ταψια η θα φυλαμε αποθηκες με αδεια βαρελια; Αααα ξεχασα της πεφκοβελονες οι οποιες ειναι πολυ επικυνδινες για την Εθνικη ασφαλεια μας! Γιατι αφτα ειναι το 80% της θυτειας σου στις Ειδικες δυναμεις! Και οποιος παρει μεταθεση και στο περιβοητο ΚΕΕΔ ας ετοιμαστει για μεγαλες πολεμικες επιχειρισεις οπως πουλημα τυροπιτων και καφεδων και τζιρο για την τσεπη του υποδιοικιτη! Ναι, ναι οποιως ηταν πριν 1,2 χρονια και πισω τον θυμαται τον κουτσο Ι6 (τουλαχιστον) υποδιοικιτη με τις τυροπιτες και τα χωσιματα! Αν αυτοι ξεφτιλιζουνε τις ειδικες δειναμεις κ τον θεσμο εμεις δεν φταιμε! Εμεις πηγαμε γιατι ακουσαμε ιστοριες απο τους πατεραδες μας και πηγαμε να το ζησουμε! Αν αφτοι ξεφτιλιζουνε τον θεσμο και την ιδεα καλητερα να μην ΞΑΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!
Άβαταρ μέλους
Dea_Lok
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από Dea_Lok »

Αδερφέ μου, το πρόγραμμα εκπαιδεύσεως στις μονάδες περιλαμβάνει κάθε μέρα απο κάτι. Μπορεί να μην έχει κάθε μέρα ασκήσεις αλλά κάθε μέρα έχει απο κάτι (κιόσκια βολές κλπ). Εμπειρικά σου λέω είναι και σε τι περίοδο θα πέσεις.

Σύγκριση με το υπόλοιπο στράτευμα δε χωράει. Στις ειδικές δυνάμεις θα μάθεις και 5 πράματα. Μπορεί όχι 10 όπως παλιά αλλά ΑΝ θες,5 πράματα θα τα μάθεις.

Τα της συντήρησης και καθαριότητας είναι κατι που πρέπει να γίνει. Τα ταψια που έφαγαν οι καταδρομείς ποιος θα τα πλύνει ; Πολιτικό προσωπικό ; Δεν γίνεται διαφορετικά.

Για το ΚΕΕΔ δε γνωρίζω να σου πω. Δεν σε αμφισβητώ ότι όντως έτσι έχουν τα πράματα. Δεν γνωρίζω.
Θελω και μπορώ !
Άβαταρ μέλους
_KOURSAROS_
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από _KOURSAROS_ »

Στις ΕΔ αν θες να μάθεις και κάτι παραπάνω από αυτά τα 5 πράγματα που είπε ο Δεα_Λοκ θα τα μάθεις, είναι θέμα καθαρά προσωπικό,312 ΛΟΚ Ε΄ΜΚ εδώ, αν θυμάσαι στον ασκό όταν πήγαμε είχαν έρθει άτομα από πεζικό, οδηγοί βασικά σε Leopard και Μ113, ένας από αυτούς μου είπε χωρίς να πω τίποτα, καλά που είστε και εσείς και έχουμε κάποιους να βασιστούμε γιατί αν περιμένουμε από τους δικούς μας... Άστα μου είπε. Αυτό μπορεί κάτι να σου λέει.
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
daer
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από daer »

Τι να μαθουμε ρε παιδια. Αφου ουτε ασκησεις μας πανε, ουτε γυμναστικη, ουτε στιβο μαχης Και η εκπαιδευση που κανουμε ειναι για παπατζα μονο. Μολις φυγει ο δοικας, χορευουν τα ποντικια.Xωρις συντηρηση δεν μπορει να λειτουργησει η μοναδα Και δεν μπορουμε να αφηνουμε το στρατοπεδο μας βρωμικο να μουχλιαζει, Αλλα τι λογικη ειναι αυτη να μαζευουμε φυλλα 4 ωρες τη μερα; Ας μαζεψουμε για 1 ωρα και τις αλλες 3 ας κανουμε στιβο μαχης. Οι ασκησεις που καναμε γιναν μονο για να γραφτει οτι γιναν και για βγαλουν φωτογραφιες. Ατελειωτο σκοπετο, καμπανα για το τιποτα και Το πρωι αντι για γυμναστικη επιθεωρηση. Παμε για βολη και ριχνουμε 5 σφαιρες. Φταιει η ελλειψη χρηματων; Φταιει η μαλθακοτητα της γενιας μας, δηλαδη το οτι δεν θα αντεχαμε την πραγματικη καταδρομικη εκπαιδευση; Φταιει οτι οι ΕΔ Γεμισαν βυσματα που παν για τα μορια; Οτι και να ειναι, δυστυχως ΕΔ δεν υπαρχουν, ουτε στρατος υπαρχει σ αυτη τη χωρα. Γιατι χανεις την εμπιστοσυνη σου στο στρατο, οταν βλεπεις τους επαγγελματιες να μην ξερουν τις ειδικοτητες τους, να κανουν μ***κιες στις ασκησεις και να κοβονται στη πρωινη γυμναστικη.
Άβαταρ μέλους
Dea_Lok
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από Dea_Lok »

Εγώ έχανα την εμπιστοσύνη μου στο στρατό όχι απο τους επαγγελματίες, απο τους εφέδρους που απορούσα λίγη κάβλα πάνω τους για αυτό που φοράνε στο κεφάλι τους δεν έχουν ;
Το δε μπορώ το άκουγες μόνιμα, προσπαθούσαν να φιδιάσουν την ώρα της γυμναστικής, την ώρα που είχε εκπαίδευση προσπαθούσαν να χωθούν σε υπηρεσία ή άλλη αγκαρία για να μη τους "κάτσει" κανένα πυρ και κίνηση και ιδρώσουν.

Έτυχε σε άσκηση να αφήνει κάτω το όπλο ο πολυβολητής και να λέει δε μπορώ άλλο. Για να τον κάνω να νιώσει άσχημα το όπλο το πήρα εγώ ! Ο Διμοιρίτης !
Έχω πολλές τέτοιες ιστορίες να σου πώ ...

Στίβο μάχης όταν είχε έτρεμε η καρδιά μας για το ποιος γιωτάς θα τη κάνει τη ***** και θα τον τρέχουμε. Μετα για εμάς ήταν διαδικασία ο τραυματισμός κάποιου. Οπότε φαντάσου να είχε 3 ώρες στίβο μάχης.

Για μένα φταίει το βόλεμα και η λούφα που έχει ποτήσει σε αυτή τη γεννιά. Γιατί αυτοί που πάνε εκεί, πάνε για το βόλεμα. Να βολευτούν όλοι πυροσβέστες και να τον παίζουν όλη μέρα. Δε θέλουν να κοπιάσουν για να το κερδίσουν...
Θελω και μπορώ !
stam88
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από stam88 »

Όποιος φίλε ήθελε να κοπιάσει και να μάθει κάτι, δε θα πήγαινε ΛΟΚ για να γίνει ειδικός φρουρός ή πυροσβέστης, θα Μορφωνότανε ή θα μάθαινε τουλάχιστον μία τέχνη, που πλέον που δεν υπάρχουν μάστορες- γιατί όλοι μάθαμε να 'μαστε "δόκτωρες" τρομάρα- μας έχει λεφτά...
ΘΑ ΠΗΞΟΥΜΕ!!!
Psfrs13
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Psfrs13 »

Καλησπέρα σε όλους. Όταν μπω για την εκπαίδευση και έρθει το κλιμάκιο για ΕΔ σκέφτομαι πολύ σοβαρά να δηλώσω, για την ακρίβεια έχω φάει κόλλημα και το θέλω πολύ. Δεν χαμπαριάζω από ψυχολογικό πόλεμο και σωματικά είμαι αρκετά αθλητικός. Εδώ όμως ξεκινάνε κάποια προβλήματα. Είμαι 1.60 και 56 κιλά, πώς θα τη παλέψω όταν έχει 50χλμ πορεία και πρέπει να κουβαλάω βάρος 20 κιλά, περισσότερο από το 1/3 του σώματός μου; Έχω επίσης ακούσει ότι σε πιο μικρές πορείες 20-30χλμ κουβαλάς ακόμα πιο μεγάλο βάρος! Πώς θα τη παλέψω σε αυτό το θέμα; Υπάρχουν άτομα των δικών μου κυβικών εδώ μέσα που έχουν βγάλει ΕΔ και αν ναι τι κάνανε; Γενικά θα είμαι πολύ ευγνώμων αν κάποιος εκτός από αυτά μπορεί να μου πει δυο-τρία πράγματα που παίδεψαν τον οποιονδήποτε που έβγαλε ΛΟΚ πχ καιρικές συνθήκες και αντιμετώπιση κτλ. Ευχαριστώ προκαταβολικά!
daer
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από daer »

Psfrs13 έγραψε:Καλησπέρα σε όλους. Όταν μπω για την εκπαίδευση και έρθει το κλιμάκιο για ΕΔ σκέφτομαι πολύ σοβαρά να δηλώσω, για την ακρίβεια έχω φάει κόλλημα και το θέλω πολύ. Δεν χαμπαριάζω από ψυχολογικό πόλεμο και σωματικά είμαι αρκετά αθλητικός. Εδώ όμως ξεκινάνε κάποια προβλήματα. Είμαι 1.60 και 56 κιλά, πώς θα τη παλέψω όταν έχει 50χλμ πορεία και πρέπει να κουβαλάω βάρος 20 κιλά, περισσότερο από το 1/3 του σώματός μου; Έχω επίσης ακούσει ότι σε πιο μικρές πορείες 20-30χλμ κουβαλάς ακόμα πιο μεγάλο βάρος! Πώς θα τη παλέψω σε αυτό το θέμα; Υπάρχουν άτομα των δικών μου κυβικών εδώ μέσα που έχουν βγάλει ΕΔ και αν ναι τι κάνανε; Γενικά θα είμαι πολύ ευγνώμων αν κάποιος εκτός από αυτά μπορεί να μου πει δυο-τρία πράγματα που παίδεψαν τον οποιονδήποτε που έβγαλε ΛΟΚ πχ καιρικές συνθήκες και αντιμετώπιση κτλ. Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Καλησπέρα, δε ξέρω αν έχεις μπεί ακόμα, προσωπικά θα σε συμβούλευα να μην πας.

Υποθέτω οτί έχεις ψηλό μεταβολισμό; Αν είσαι τώρα 56 κιλά, μετά το κέντρο και το ΠΕΝ θα είσαι 50-52. Θυμάμαι όλοι μας είχαμε χάσει κιλά απ' την έλλειψη φαγητού και ύπνου, επομένως σίγουρα θα πέσεις κι άλλο. Το βάρος που θα κουβαλάς είναι παραπάνω από 20, γιατί έχεις και το m16, συν το όπλο της ειδικότητας σου (πχ όλμος αν είσαι ολμιστής,mag/minimi αν είσαι πολυβολητής). Αλλά ακόμα και αν είσαι απλός τυφεκιοφόρος, κάποια στιγμή θα έρθει η σειρά σου να κουβαλήσεις και συ το πολυβόλο ή κάτι παραπάνω, γιατί οι άλλοι θα κουραστούν. Η χειρότερη ειδικότητα για πορεία είναι σίγουρα ολμιστής ή πολυβολητής, επίσης καταστροφέας (αν σου δώσουν πλήρως εξοπλισμένη συλλογή).

Για κάποιο λόγο οι περισσότεροι στη μοίρα μου ήταν κοντούληδες, αλλά Ψωμομένοι, όχι κοκκαλιάρηδες. Θέλει κυρίως δυνατά πόδια και μέση.

UnSiimi

Δημοσίευση από UnSiimi »

Καλησπέρα σας.
Όταν πέρασα περιοδεύων δήλωσα να πάω αλεξίπτωτα, αλλά τελικά δεν θέλω να πάω εκεί.
Θέλω ΛΟΚ και θα σας πω τον λόγο.
Εξάλλου το χαρτί μου ήρθε να παρουσιαστώ Μεγάλο Πεύκο.
Έχω βύσμα να μπω σχεδόν όπου θέλω, συγνώμη που το λέω, αλλά δεν προτιμώ το αραλίκι.
1) Στα ΛΟΚ μπορείς να πάρεις ειδικότητα "Ελεύθερου Σκοπευτή";
2) Σαν υποψήφιος έφεδρος αξιωματικός μπορείς απλά να κάνεις θητεία και να πάρεις την ίδια ειδικότητα, χωρίς να μείνεις μόνιμος;

Σας ευχαριστώ!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από D.Y.K »

UnSiimi έγραψε:Καλησπέρα σας.
Όταν πέρασα περιοδεύων δήλωσα να πάω αλεξίπτωτα, αλλά τελικά δεν θέλω να πάω εκεί.
Θέλω ΛΟΚ και θα σας πω τον λόγο.
Εξάλλου το χαρτί μου ήρθε να παρουσιαστώ Μεγάλο Πεύκο.
Έχω βύσμα να μπω σχεδόν όπου θέλω, συγνώμη που το λέω, αλλά δεν προτιμώ το αραλίκι.
1) Στα ΛΟΚ μπορείς να πάρεις ειδικότητα "Ελεύθερου Σκοπευτή";
2) Σαν υποψήφιος έφεδρος αξιωματικός μπορείς απλά να κάνεις θητεία και να πάρεις την ίδια ειδικότητα, χωρίς να μείνεις μόνιμος;

Σας ευχαριστώ!

1) Όχι.

2) Μόνιμος και να θες δεν μπορείς να μείνεις οπότε κλάιν.

ΑΝΤΩΝΗΣ

Δημοσίευση από ΑΝΤΩΝΗΣ »

Καλησπερα σας παιδια. Ελπιζω να γραφω σε ''σωστο σημειο''. Ειμαι 23 ετων 1,75 60κατι κιλα. Θελω να καταταγω στα Λ. Ο. Κ (θα αλλαξω γιατι στο περιοδευον ειχα δηλωσει πεζικο και βλακεια μου) αλλα εχω μερικες ερωτησεις. Ειμαι αθλητης ερασιτεχνικα βεβαια εδω και πολλα χρονια και θελω να κρατησω μια δυνατη φυσικη κατασταση.
1) Η προπονηση στις ειδικες δυναμεις ειναι δυνατη;
2) Υπαρχει περιπτωση να μη με παρουν; Βγαζω περιπου 50 καμψεις και 15 ελξεις με ανοιχτη λαβη αφου κανω πολεμικες τεχνες τα τελευταια χρονια.
3) Παιζει να με στειλουν αλλου και οχι Λ. Ο. Κ και αν ναι ποιες οι πιθανοτητες;
4) Λ. Ο. Κ μονο Ρεντινα, Δραμα, Ναουσα; Ειμαι και απο Βεροια δε θα με χαλουσε η Ναουσαρα μας!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από D.Y.K »

ΑΝΤΩΝΗΣ έγραψε:Καλησπερα σας παιδια. Ελπιζω να γραφω σε ''σωστο σημειο''. Ειμαι 23 ετων 1,75 60κατι κιλα. Θελω να καταταγω στα Λ. Ο. Κ (θα αλλαξω γιατι στο περιοδευον ειχα δηλωσει πεζικο και βλακεια μου) αλλα εχω μερικες ερωτησεις. Ειμαι αθλητης ερασιτεχνικα βεβαια εδω και πολλα χρονια και θελω να κρατησω μια δυνατη φυσικη κατασταση.
1) Η προπονηση στις ειδικες δυναμεις ειναι δυνατη;
2) Υπαρχει περιπτωση να μη με παρουν; Βγαζω περιπου 50 καμψεις και 15 ελξεις με ανοιχτη λαβη αφου κανω πολεμικες τεχνες τα τελευταια χρονια.
3) Παιζει να με στειλουν αλλου και οχι Λ. Ο. Κ και αν ναι ποιες οι πιθανοτητες;
4) Λ. Ο. Κ μονο Ρεντινα, Δραμα, Ναουσα; Ειμαι και απο Βεροια δε θα με χαλουσε η Ναουσαρα μας!

1) ΛΟΚ: Εκπαίδευση / Ασκήσεις

2) Θα σε πάρουν άνετα μην αγχώνεσαι, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

3) Μπορούν να σε στείλουν όπου θέλουν, αλλά αν πράγματι επιθυμείς να υπηρετήσεις σε Ορεινή Μοίρα συγκεντρώνεις πολύ περισσότερες πιθανότητες από το να ήθελες πχ να υπηρετήσεις σε κάποια ΜΑΛ ή στους ΠΖΝ (εκεί θέλει λίγο σπρωξιματάκι πράγματι)

4) Και 35 Μ/Κ στην Κύπρο (ΕΛΔΥΚ) που την προτείνω ανεπιφύλακτα αν θέλεις πράγματι μία καλή και ουσιαστική θητεία.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης