ΣΣΕ - Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων
- roverr24
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 26
- Ενδιαφέροντα: λογοτεχνία
- Επάγγελμα: Naval engineering officer
Αν θελει ο greek army μπορουμε να φτιαξουμε ενα μερος της σελιδας με τις απαραιτητες πληροφοριες για τις σχολες των ΕΔ, η σελιδα εχει επισκεψιμοτητα μεγαλη και θα εχει ενδιαφερον, για να μη γινονται συνεχεια οι ιδιες και οι ιδιες ερωτησεις και να ξεχωρισουμε τα στρατιωτικα, ακαδημαικα, αθλητικα, οικονομικα και λοιπα θεματα των σχολων, πχ αλλου να ειναι η υλη των μαθηματων, οι ευκαιριες για μεταπτυχιακα και αλλου τα μισθολογικα και συνταξιοδοτικα και προφανως αλλου οι συνθηκες, εξοδοι κτλ
Το έχουμε ήδη ξεκινήσει, αλλά χρειάζεται η συνεισφορά των χρηστών.
Συνεισφορά με ιδέες για νέα FAQ, αλλά και με έτοιμες απαντήσεις.
Συνεισφορά με ιδέες για νέα FAQ, αλλά και με έτοιμες απαντήσεις.
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 6
- Ενδιαφέροντα: - free running -
- Επάγγελμα: kommanto junior
Ξερω οτι αυτο που θα πω ειναι ανοητο... Αλλα αν θελησετε κατι και απο μενα ευχαριστως να βοηθησω στο οτιδηποτε.

Την ΠΟΛΗ που μου πήρανε εγώ την θέλω πίσω να μπω μεσ'την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσω και μονο τότε ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ θα φωτίσει και ο ΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ παντου θα απειχήσει!!!
- Titis
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 7
Είμαι Βορειοηπειρώτης, με ελληνική ταυτότητα και ιθαγένεια... Τίθεται κανά θέμα αν θα με δεχτούν στην σχολή ή όχι?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 26
Titis έγραψε:Είμαι Βορειοηπειρώτης, με ελληνική ταυτότητα και ιθαγένεια... Τίθεται κανά θέμα αν θα με δεχτούν στην σχολή ή όχι;
α. Να έχουν την Ελληνική ιθαγένεια.
- ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 3
- Επάγγελμα: ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΛΟΧΙΑΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ
Παιδια ενα εχω να πω πως η σσε εχει γινει σχολη των αριστουχων μαθητων πχ 19 20
ενω κανονικα θα επρεπε να μπαινουν και οι μεσαιοι δηλαδη να μην υπαρχουν βαθμολογικα κριτηρια αλλα επιπεδο γνωσεων
ενω κανονικα θα επρεπε να μπαινουν και οι μεσαιοι δηλαδη να μην υπαρχουν βαθμολογικα κριτηρια αλλα επιπεδο γνωσεων
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
xaxaxaxa συγνωμη που ανακατευομαι... Σπουδαζω στη σχολη μονιμων υπαξιωματικων... Μου αρεσει αυτο που ειπε οτι τουλαχιστον ενα σαββατοκθριακο το μηνα θα εχεις υπηρεσια... Οι υπηρεσιες στην σσε ειναι πολυ καλες και κλεινεις ελαχιστες εξοδους και οσον αφορα υπηρεσια λοχου και απο κφ (κτφ) οπως τα λετε εκει... Στην σμυ 3 στα 6 ΣΚ εχεις υπηρεσια λοχου συν τα κφ ποθ κανεις μια στις δεκα... Μην παραπονιεστε λοιπον για τις εξοδους γιατι αλλου τα πραγματα ειναι χειροτερα...
Και οσοι ειναι να μπειτε σε στρατιωτικες σχολες και κιτατε αυτο το φορουμ ακουστε τον black knight κατι ξερει... Ο στρατος εχει μια νοοτροπια που δεν μπορειτε να καταλαβετε οσο βρισκεστε εξω απο αυτεσ... Θα μπειτε και θα καταλαβετε... Τωρα απο κει και περα ειναι θεμα του καθενος τι θα κανει... Ενα θα σας πώ... Σαν ασσος δεν περνας καλα... Και αυτο που ρωτησε το παιδι για το γυμναστηριο και η απαντηση που εδωσε ο black knight... Δειχνει ακριβως αυτο... Σαν ασσος δεν εχεις πολλα δικαιωματα και δυνατοτητες... Α να μην το ξεχασω black knight ποτε ανεβαινετε λιτοχωρο; Εμεις κατεβαινουμε 17 ιουνιου απο εκει για τρικαλα...
Και οσοι ειναι να μπειτε σε στρατιωτικες σχολες και κιτατε αυτο το φορουμ ακουστε τον black knight κατι ξερει... Ο στρατος εχει μια νοοτροπια που δεν μπορειτε να καταλαβετε οσο βρισκεστε εξω απο αυτεσ... Θα μπειτε και θα καταλαβετε... Τωρα απο κει και περα ειναι θεμα του καθενος τι θα κανει... Ενα θα σας πώ... Σαν ασσος δεν περνας καλα... Και αυτο που ρωτησε το παιδι για το γυμναστηριο και η απαντηση που εδωσε ο black knight... Δειχνει ακριβως αυτο... Σαν ασσος δεν εχεις πολλα δικαιωματα και δυνατοτητες... Α να μην το ξεχασω black knight ποτε ανεβαινετε λιτοχωρο; Εμεις κατεβαινουμε 17 ιουνιου απο εκει για τρικαλα...
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 38
- Επάγγελμα: Στρατιωτικός
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ έγραψε:
απ την στιγμη που δηλωνουν πολλά άτομα πρέπει να υπάρχει κάποιο κρητηριο. Ποιο κατα την δικια σου γνωμη;
και εμείς εκεί γύρω,17-18fistikisfiction έγραψε:Α να μην το ξεχασω black knight ποτε ανεβαινετε λιτοχωρο; Εμεις κατεβαινουμε 17 ιουνιου απο εκει για τρικαλα...
"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
Ρωτας ***** και καλιτερα να μην ερθεις μεσα με τετοια μυαλα γιατι θα φυγεις πολυ γρηγορα Ευελπις σου γραφω γιατι και εγω πριν κατι χρονια ηθελα να μαθω αλλα δεν ρωταγα τετοια
Ρε Γιαννη γιατι τοσα νευρα, και για πιο πραγμα μιλας?
Μηπως ξερετε ποτε αρχιζει φετος το καλοκαιρι η αδεια για τους ευελπιδες;
Γειας σας, ειμαι καινουρια στο forum και μπραβο που ενημερωνετε οσους θελουν να μπουν σε αυτη τη σχολη. Διαβασα και τις 55 σελιδες και μπορω να πω οτι μου λυθηκαν ολες οι αποριες. Φετος τελειωσα το Γ' ετος στο παιδαγωγικο τμημα και σκεφτομαι του χρονου να ξαναδωσω πανελληνιες, παραλληλα με τη σχολη μου φυσικα, για στρατιωτικες σχολες Και η πρωτη μου επιλογη ειναι η ΣΣΕ. Για μια γυναικα ειναι δυσκολο αυτο το επαγγελμα, αλλα οταν ειναι ονειρο σου και εχεις θεληση και αγαπη γι αυτο το επαγγελμα, θα υποστεις τα παντα, αλλα θα εισαι ευτυχισμενος/η που κανεις αυτο που θελεις πραγματικα. Θα ηθελα να ρωτησω, κατα την περιοδο της βασικης εκπαιδευσης στους ασσους που διαρκει 3-4 εβδομαδες, αν θυμαμαι καλα, αν αποτυχεις σε μια δοκιμασια σε διωχνουν; Και που γινεται η βασικη εκπαιδευση; Και κατι ακομη, πειτε οτι δε το παιρνω το πτυχιο μου του χρονου, λογω διαβασματων για τις παννεληνιες και ορκιστω λιγο πιο μετα, θα μπορουν να μου δωσουν αδεια απο τη σχολη, για να δινω μαθηματα;(ειναι λιγο περιεργη η ερωτηση, γιατι σε στρατιωτικη σχολη θα ειμαι και υπαρχει πειθαρχια και αυστηροτητα, απλα ρωτω, γιατι δε το γνωριζω). Ευχαριστω εκ των προτερων...
Δεν επιτρεπετε η φοιτηση παραλληλα σε δυο ΑΕΙ. Η βασικη εκπαιδευση διαρκει 40 μερες περιπου και δεν σε κοβουν εκτος αν φυγεις μονη σου. Γινεται μεσα στη σχολη η εκπαιδευση.
Οκ. Σε ευχαριστω πολυ για την ενημερωση. Και κατι ακομη, μπορει καποιος τα παρ/κα που ειναι εξοδουχος, να δουλευει. Π. Χ να κανω ιδιαιτερα... Αν και απο οσο γνωριζω υπαρχουν και οι υπηρεσιες, αλλα αν ειναι δυνατον και εφικτο Να δουλευει καποιος... Ευχαριστω.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης