Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)
Να ξέρετε τελειώνει ο μήνας θέλω να πιστεύω παιδιά ότι όπου νανε θα ερθει ενημέρωση για το τι θα γίνει
Καλησπέρα παιδιά, μιλάω με ανώτατα στελέχη της πολιτικής και της φυσικής ηγεσίας, προκειμένου να βρεθεί μία λύση και να βγει η προκήρυξη φέτος για να μην χάσουν τη χρονιά όσοι είναι έως 25 ετών. Εργαζόμαστε σκληρά προς αυτή την κατεύθυνση. Για οτιδήποτε νεότερο θα επανέλθω.
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιαν 21, 2025 4:59 pm Καλησπέρα παιδιά, μιλάω με ανώτατα στελέχη της πολιτικής και της φυσικής ηγεσίας, προκειμένου να βρεθεί μία λύση και να βγει η προκήρυξη φέτος για να μην χάσουν τη χρονιά όσοι είναι έως 25 ετών. Εργαζόμαστε σκληρά προς αυτή την κατεύθυνση. Για οτιδήποτε νεότερο θα επανέλθω.
Τρολλαρεις φιλε;
Μην μου λες τέτοια έως 25 ετών ! Μη με ξενερώνεις έτσι ότι θα πέσει το όριο από τα 27 στα 25
Παιδιά καλησπέρα 22 ο μήνας ξέρει κάποιος κάτι, καμία πληροφορία; Ευχαριστώ!
Δυστυχώς φίλε μου δεν θέλω μόνο να μπω εποπ θέλω να ακολουθήσω άλλον κλάδο το να μπω εποπ είναι το ξεκίνημα, πρέπει να μπω εποπ ώστε να ακολουθήσω αυτό που θέλω μετά
Τι θέλεις δηλαδή ρε φίλε; Να κάνεις μετάταξη; Δηλαδή θα φας 10 με 15 χρόνια ΕΠΟΠ αντι για παράδειγμα να είχες μπει από στρατιωτική σχολή; Τα πιστεύετε αυτά που λέτε μερικοί;Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιαν 22, 2025 4:40 pmΔυστυχώς φίλε μου δεν θέλω μόνο να μπω εποπ θέλω να ακολουθήσω άλλον κλάδο το να μπω εποπ είναι το ξεκίνημα, πρέπει να μπω εποπ ώστε να ακολουθήσω αυτό που θέλω μετά
Θελει να παει ειδικες δυναμεις και μετα να μπει αστυνομια...
Μιας και αναφέρθηκε ο φίλος πιο πάνω ότι θέλει να πάει ΕΠΟΠ, σαν αρχή και μετά λογικά να αλλάξει, για αλλού, πρώτον, δικαίωμα καθενός να καθορίζει την ζωή όπως θέλει, δεύτερον, μην νομίζετε ότι σαν ειδικοί φρουροί ή κάτι άλλο, θα είστε καλύτερα. Δείτε τις παραιτησεις που πέφτουν και τις αποχές, στην προκ των ειδικών. Δείτε επίσης, στο νήμα της δικαστικής, πόσο ωραία περνάνε, που ούτε όπλο δεν έχουν πάρει ακόμα. Τρίτον, το να είσαι ΕΠΟΠ, κυρίως από εδώ και στο εξής, θα είναι ακόμα πιο δύσκολο. Μειώνονται περισσοτερο τα άτομα και δεν υπάρχει και πρόθεση κάλυψη των κενών. Φανταστείτε πως θα βγαίνουν οι καθημερινές υπηρεσίες και τι πακέτο θα τρώνε, ειδικά σε κατι απομακρυσμένες περιοχές. Δεν αναφέρομαι σε καράβι, γιατί όλοι καταλαβαίνουν. Σκεφτείτε καλά, πριν αποφασίσετε για το μέλλον σας.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες