Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Να ξέρετε τελειώνει ο μήνας θέλω να πιστεύω παιδιά ότι όπου νανε θα ερθει ενημέρωση για το τι θα γίνει
Επισκέπτης

Το Πάσχα θα βγει παιδιά μην περιμένετε τώρα
Επισκέπτης

Θέλω εποπ κάντε κατιιιιιι
Επισκέπτης

Καλησπέρα παιδιά, μιλάω με ανώτατα στελέχη της πολιτικής και της φυσικής ηγεσίας, προκειμένου να βρεθεί μία λύση και να βγει η προκήρυξη φέτος για να μην χάσουν τη χρονιά όσοι είναι έως 25 ετών. Εργαζόμαστε σκληρά προς αυτή την κατεύθυνση. Για οτιδήποτε νεότερο θα επανέλθω.
Giorgosthe

Δημοσίευση από Giorgosthe »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιαν 21, 2025 4:47 pm Το Πάσχα θα βγει παιδιά μην περιμένετε τώρα

εχουμε ακομα εναν μηνα μην προφταινεις
Giorgosthe

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιαν 21, 2025 4:59 pm Καλησπέρα παιδιά, μιλάω με ανώτατα στελέχη της πολιτικής και της φυσικής ηγεσίας, προκειμένου να βρεθεί μία λύση και να βγει η προκήρυξη φέτος για να μην χάσουν τη χρονιά όσοι είναι έως 25 ετών. Εργαζόμαστε σκληρά προς αυτή την κατεύθυνση. Για οτιδήποτε νεότερο θα επανέλθω.

Τρολλαρεις φιλε;
Επισκέπτης

Μην μου λες τέτοια έως 25 ετών ! Μη με ξενερώνεις έτσι ότι θα πέσει το όριο από τα 27 στα 25
Επισκέπτης

Παιδιά καλησπέρα 22 ο μήνας ξέρει κάποιος κάτι, καμία πληροφορία; Ευχαριστώ!
Giorgosthe

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιαν 22, 2025 1:51 pm Παιδιά καλησπέρα 22 ο μήνας ξέρει κάποιος κάτι, καμία πληροφορία; Ευχαριστώ!

Δεν υπαρχει κατι νεο φιλε κανε υπομονη σε παρακαλω! Αλλωστε αν ξεραμε θα το λεγαμε σωστα;
Επισκέπτης

Αχχ ρε παιδιά θα μας φάει το ντελίβερι
kostaspaixtis

Δημοσίευση από kostaspaixtis »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιαν 22, 2025 2:08 pm Αχχ ρε παιδιά θα μας φάει το ντελίβερι
Απο απορεια φιλε μου εαν επιτρεπεται γιατι δεν κανεις αλλο επαγγελμα απο το να πας ΕΠΟΠ;
Θελω να πω δεν ειναι και το πιο ευκολο να εισαι ΕΠΟΠ στον στρατο και οι απολαβες δεν ειναι και οι καλυτερες εννοειται.
Επισκέπτης

kostaspaixtis έγραψε: Τετ Ιαν 22, 2025 2:23 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιαν 22, 2025 2:08 pm Αχχ ρε παιδιά θα μας φάει το ντελίβερι
Απο απορεια φιλε μου εαν επιτρεπεται γιατι δεν κανεις αλλο επαγγελμα απο το να πας ΕΠΟΠ;
Θελω να πω δεν ειναι και το πιο ευκολο να εισαι ΕΠΟΠ στον στρατο και οι απολαβες δεν ειναι και οι καλυτερες εννοειται.
Δυστυχώς φίλε μου δεν θέλω μόνο να μπω εποπ θέλω να ακολουθήσω άλλον κλάδο το να μπω εποπ είναι το ξεκίνημα, πρέπει να μπω εποπ ώστε να ακολουθήσω αυτό που θέλω μετά
Opz

Δημοσίευση από Opz »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιαν 22, 2025 4:40 pm
kostaspaixtis έγραψε: Τετ Ιαν 22, 2025 2:23 pm
Δυστυχώς φίλε μου δεν θέλω μόνο να μπω εποπ θέλω να ακολουθήσω άλλον κλάδο το να μπω εποπ είναι το ξεκίνημα, πρέπει να μπω εποπ ώστε να ακολουθήσω αυτό που θέλω μετά
Τι θέλεις δηλαδή ρε φίλε; Να κάνεις μετάταξη; Δηλαδή θα φας 10 με 15 χρόνια ΕΠΟΠ αντι για παράδειγμα να είχες μπει από στρατιωτική σχολή; Τα πιστεύετε αυτά που λέτε μερικοί;
Επισκέπτης

Θελει να παει ειδικες δυναμεις και μετα να μπει αστυνομια...
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από niasimas »

Μιας και αναφέρθηκε ο φίλος πιο πάνω ότι θέλει να πάει ΕΠΟΠ, σαν αρχή και μετά λογικά να αλλάξει, για αλλού, πρώτον, δικαίωμα καθενός να καθορίζει την ζωή όπως θέλει, δεύτερον, μην νομίζετε ότι σαν ειδικοί φρουροί ή κάτι άλλο, θα είστε καλύτερα. Δείτε τις παραιτησεις που πέφτουν και τις αποχές, στην προκ των ειδικών. Δείτε επίσης, στο νήμα της δικαστικής, πόσο ωραία περνάνε, που ούτε όπλο δεν έχουν πάρει ακόμα. Τρίτον, το να είσαι ΕΠΟΠ, κυρίως από εδώ και στο εξής, θα είναι ακόμα πιο δύσκολο. Μειώνονται περισσοτερο τα άτομα και δεν υπάρχει και πρόθεση κάλυψη των κενών. Φανταστείτε πως θα βγαίνουν οι καθημερινές υπηρεσίες και τι πακέτο θα τρώνε, ειδικά σε κατι απομακρυσμένες περιοχές. Δεν αναφέρομαι σε καράβι, γιατί όλοι καταλαβαίνουν. Σκεφτείτε καλά, πριν αποφασίσετε για το μέλλον σας.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες