Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
RD2000

Re: Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2024)

Δημοσίευση από RD2000 »

Παιδιά γράφω εδώ γιατί φαίνεται ότι είστε καλά ενήμεροι για τα τεκταινόμενα. Η εκπαίδευση της ΕΜΟΔΕ πότε πρόκειται να ξεκινήσει γνωρίζει κανείς; Επίσης οι επιλαχόντες τελειώνουν τις ΠΚΕ στις 06/03/2024, οπότε να περιμένουμε τους οριστικούς πίνακες στις 07 ή 08/04/2024; Ακόμα εάν όπως ακούγεται τους θέλουν έτοιμους την 01/05/2024 λόγω αντιπυρικής σεζόν, τότε πόσο πρόκειται να διαρκέσει η εκπαίδευση;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από D.Y.K »

Politis1994 έγραψε: Πέμ Φεβ 29, 2024 4:50 pm Από αυτά που μετράνε 5 έτη εθελ
Μακροχρόνια ανεργ και τέκνο πολύτεκνης.
Από αυτά που δεν μετράνε γ δίπλωμα πει γ2 αγγλικά υπολογιστές.
8500 μόρια έχεις και στις δύο κατηγορίες.
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Politis1994 »

ΔΥΚ χίλια συγνώμη όμως θα σου πω όταν είχα προτωδηλωσει χωρης καθόλου εθελοντής πήρα 4500 μόρια από τέκνο πολύτεκνης συν ανεργία.
Άρα τρ συν 5 χρόνια εθελοντής 5000 +4500 9500 μόρια τα βγάζω. Με δ πήγαινα 11500 βέβαια δεν γουστάρω και για δ.
Άρα πως και έχω 8500. Επίσης αν έχω τελικά 8500 περνάω;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από D.Y.K »

Σύμφωνα με την προκήρυξη του 2020:

25 μόρια στον υποψήφιο οποιασδήποτε κατηγορίας που είναι γονέας πολύτεκνης οικογένειας,20 μόρια στον
υποψήφιο που είναι γονέας τριών τέκνων,15 μόρια στον υποψήφιο που είναι τέκνο πολύτεκνης οικογένειας και 10
μόρια στον υποψήφιο που είναι τέκνο τρίτεκνης οικογένειας.

Άρα μάλλον κάτι δεν έχεις καταλάβει σωστά.1500 μόρια δικαιούσαι εσύ ως τέκνο πολύτεκνης οικογένειας.
Tsolias

Δημοσίευση από Tsolias »

Politis αδερφέ για εμένα λογικά μέσα είσαι. Τώρα ανάλογα που θα τα κάνεις είναι. Μπορεί σε ένα νομό να μπει ο άλλος με 2 μόρια από ανεργία μόνο. Και σε άλλο ένας που έχει 7000 να μείνει απέξω. Αλλά με 8500 πιστεύω παντού καλά είσαι.
Merc
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Merc »

Εύχομαι να βγει μια προκήρυξη εποχικών για όλους που θέλουν να μπουν στο σώμα έστω και σαν εποχικοί, εγώ παιδιά πάντως που είμαι είδη εποχικός και μπήκα 31 χρόνων δηλαδή είμαι γεννηθείς Νοέμβριο του 1987 με έχει πετάξει εκτός σε δύο συνεχόμενες εμοδε λόγο ηλικίας χωρίς να ξέρω το τι θα γίνει με εμάς τους ποίο μεγάλους (γέρους) οπότε φιλικά θα πρότεινα σε κάποιο ποίο μεγάλο από 27 - 28 να μην ασχοληθεί καν με αυτούς δεν αξίζουν τον κόπο. Σημειωτέον ότι εγώ μπήκα με αλεξίπτωτα έχω σπουδάσει πληροφορική και επαγγελματικό δίπλωμα, απολυτήριο Λυκείου 16,8. Επίσης σημειωτέον έχω ένα παιδί και αν δεν έχεις δικιά σου δουλειά απέξω η έστω να κάνεις κάτι άλλο δεν ζεις φιλικά πάντα στο διάθεση σας αν έχετε απορίες στο οτιδήποτε έχει να κάνει με πυροσβεστική και εποχικούς πυροσβέστες
Merc
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Merc »

Εύχομαι να βγει μια προκήρυξη εποχικών για όλους που θέλουν να μπουν στο σώμα έστω και σαν εποχικοί, εγώ παιδιά πάντως που είμαι είδη εποχικός και μπήκα 31 χρόνων δηλαδή είμαι γεννηθείς Νοέμβριο του 1987 με έχει πετάξει εκτός σε δύο συνεχόμενες εμοδε λόγο ηλικίας χωρίς να ξέρω το τι θα γίνει με εμάς τους ποίο μεγάλους (γέρους) οπότε φιλικά θα πρότεινα σε κάποιο ποίο μεγάλο από 27 - 28 να μην ασχοληθεί καν με αυτούς δεν αξίζουν τον κόπο. Σημειωτέον ότι εγώ μπήκα με αλεξίπτωτα έχω σπουδάσει πληροφορική και επαγγελματικό δίπλωμα, απολυτήριο Λυκείου 16,8. Επίσης σημειωτέον έχω ένα παιδί και αν δεν έχεις δικιά σου δουλειά απέξω η έστω να κάνεις κάτι άλλο δεν ζεις φιλικά πάντα στο διάθεση σας αν έχετε απορίες στο οτιδήποτε έχει να κάνει με πυροσβεστική και εποχικούς πυροσβέστες
Merc
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Merc »

niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 193

Δημοσίευση από niasimas »

Merc έγραψε: Παρ Μαρ 01, 2024 4:55 pm Εύχομαι να βγει μια προκήρυξη εποχικών για όλους που θέλουν να μπουν στο σώμα έστω και σαν εποχικοί, εγώ παιδιά πάντως που είμαι είδη εποχικός και μπήκα 31 χρόνων δηλαδή είμαι γεννηθείς Νοέμβριο του 1987 με έχει πετάξει εκτός σε δύο συνεχόμενες εμοδε λόγο ηλικίας χωρίς να ξέρω το τι θα γίνει με εμάς τους ποίο μεγάλους (γέρους) οπότε φιλικά θα πρότεινα σε κάποιο ποίο μεγάλο από 27 - 28 να μην ασχοληθεί καν με αυτούς δεν αξίζουν τον κόπο. Σημειωτέον ότι εγώ μπήκα με αλεξίπτωτα έχω σπουδάσει πληροφορική και επαγγελματικό δίπλωμα, απολυτήριο Λυκείου 16,8. Επίσης σημειωτέον έχω ένα παιδί και αν δεν έχεις δικιά σου δουλειά απέξω η έστω να κάνεις κάτι άλλο δεν ζεις φιλικά πάντα στο διάθεση σας αν έχετε απορίες στο οτιδήποτε έχει να κάνει με πυροσβεστική και εποχικούς πυροσβέστες
Σωστός είσαι, φίλε μου. Γι'αυτό λέμε να κάνουμε υπομονή, γιατί οποιαδήποτε αλλαγή, σε ηλικίες, θα επηρεάσει και τους ήδη εποχικούς, τους 'μεγάλους', που λένε. Τι μήνυμα θα έδινε σε σένα, πχ, που δεν ξέρεις ακόμα τι θα κάνεις, μία μείωση των ορίων, όταν ακούγεται παντού, ότι το σώμα είναι γερασμένο και δεν θέλουν τους 35+; Δεν είναι απλό θέμα. Να περιμένουμε, λοιπόν, γιατί πρώτα πρέπει να λυθούν άλλα πράγματα.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 193

Δημοσίευση από niasimas »

Επειδή, έχουν αναφέρει, κάποια παιδιά, την σελίδα του fb,'εποχικοί πυροσβέστες', για την αναφορά της στην προκ εποχικών και σε μικρότερα όρια, ας μπουν σήμερα, να δουν τι γράφουν για το ενδεχόμενο προκήρυξης. Για να τα λέμε όλα, όπως είναι!
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Δεν παίρνει εποχικούς φέτος.
Merc
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Merc »

Το αν θα πάρει εποχικούς φέτος κάνεις δεν μπορεί να το απαντήσει με σιγουριά αυτα τα αποφασίζουν άλλοι και δυστυχώς όπως έχει δείξει η ιστορία τελευταία στιγμή, δεν νοιάζονται καν για το ότι οι υπηρεσίες είναι υποστελεχωμένες αυτό πού τους νοιάζει είναι να περνουν εμοδε γιατί είναι δικό τους δημιούργημα και θέλουν να δείξουν ότι κάτι έκαναν. Υπομονή παλικαριά θα δείξει ο χρόνος το τί τελικά έχουν σκοπό να κάνουν
EricHalland

Δημοσίευση από EricHalland »

Εσύ που γράφεις ότι δεν θα πάρει εποχικούς φέτος εύχομαι καλοκαιρινό ζώδιο με πολύ αγάπη.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

EricHalland έγραψε: Κυρ Μαρ 03, 2024 1:38 am Εσύ που γράφεις ότι δεν θα πάρει εποχικούς φέτος εύχομαι καλοκαιρινό ζώδιο με πολύ αγάπη.
Δεν είμαι ο επισκέπτης που λέει οτι δεν θα πάρει εποχικούς, αλλά είσαι άρρωστος ψυχικά για να εύχεσαι " με πολλή αγάπη" κάθε, αλλά ειδικά την συγκεκριμένη αρρώστια στον οποιονδήποτε. Θέλεις και Πυροσβεστική. Κακόψυχε σ@άνθρωπε.
EricHalland

Δημοσίευση από EricHalland »

Άσε μας ρε τρόμπα και εσύ πού μπαίνει το κάθε λαμόγιο και γράφει ***** ενώ υπάρχουν άτομα τα οποία πραγματικά αγωνιούν και μπαίνουν εδώ μέσα μήπως μάθουν κάποια σοβαρή πληροφόρηση ούτως ώστε να προσπαθήσουν να μαζέψουν λίγα μόρια παραπάνω. Τώρα εις ότι αφορά το καλοκαιρινό ζώδιο πίστεψε με είναι κάτι το οποίο όσο και να το ευχηθείς δεν θα σου κάτσει άλλωστε δεν νομίζω να είμαι πιο σκατοψυχος από τον συγκεκριμένο που μπαίνει στο φόρουμ και λέει ψέματα χωρίς να έχει καμία πληροφόρηση μόνο και μόνο για να απογοητεύσει κόσμο.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες