Ότι να ναιCoco2k έγραψε: Σάβ Ιαν 13, 2024 7:15 am Καλημέρα, γνώμη μου όπως δεν διάβαζα και πιο παλιά νομίζω ότι όσοι είναι στο διοριστέο πίνακα έχουν ήδη περάσει σαν φωτογραφική προκήρυξη, δηλαδή 400 άτομα θα περάσουνε και τα αθλήματα και τα υγειονομικά. Ήτανε μία προκήρυξη που θα έπρεπε ήδη να έχει τελειώσει το 2023. Και επίσης κάτι είχα διαβάσει ότι το ιεκ θα είναι κύριον προσόν και ότι θα καλυφθούμε θέσεις με άτομα το και επίσης κάτι είχα διαβάσει ότι το ιεκ θα είναι κύριον προσόν και ότι θα καλυφθούν οι θέσεις με άτομα όπου το έχουν και μετά θα μπουν όλοι οι υπόλοιποι.(το λέει μέσα στην προκήρυξη νομίζω). Ας ελπίσουμε ότι θα βγει και κάτι άλλο όπως η δημοτική κλπ
Προσωρινά αποτελέσματα Δικαστικής Αστυνομίας (ΔΕ) 2023
Re: Προσωρινά αποτελέσματα Δικαστικής Αστυνομίας (ΔΕ) 2023
Η δική μου πληροφορία, όπως είχα αναφέρει και που δεν επαληθεύτηκε, τουλάχιστον για τις κατηγορίες ΠΕ - ΔΕ, έλεγε για ανακοίνωση μέχρι χθες, Παρασκευή. Έπεσε μέσα μόνο για τους ΤΕ.
Σε κάθε περίπτωση, από τη στιγμή που βγήκε ανακοίνωση με την ορθή επανάληψη και το πρόγραμμα των ΠΚΕ για τους ΤΕ, η εκτίμησή μου είναι ότι πλησιάζει και η δική μας η ώρα. Δε μπορώ να πιστέψω ότι θα υπάρξει μεγάλη χρονική απόκλιση μεταξύ των κατηγοριών εκπαίδευσης.
Σε κάθε περίπτωση, από τη στιγμή που βγήκε ανακοίνωση με την ορθή επανάληψη και το πρόγραμμα των ΠΚΕ για τους ΤΕ, η εκτίμησή μου είναι ότι πλησιάζει και η δική μας η ώρα. Δε μπορώ να πιστέψω ότι θα υπάρξει μεγάλη χρονική απόκλιση μεταξύ των κατηγοριών εκπαίδευσης.
Λέτε οι ΔΕ να περάσουν εκπαίδευση στη ίδια σχολή με τους ΤΕ και ΠΕ; Ρωτάω διότι λογικά θα έχουν διαφορετική θεωρία μαθηματων αυτοί που πάνε για βαθμόφόροι σε σχέση με τους ΔΕ.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 21
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 20
Ειδα καλα; Εστειλαν παλι για υποβολη δικαιολογητικων ΤΕ μετα απο εξεταση των ενστασεων κι αφου βγηκαν οι οριστικοι; Εκ νεου πινακας για υποβολη δικαιολογητικων. Μαλλον επιασαν τοπο οι ενστασεις!
Αν είναι δυνατόν! Ξεφτιιιλες
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Δηλαδή 132 άτομα δικαιώθηκαν στις ενστάσεις και τους ξαναζητανε δικαιολογητικά;
Και γιατί αφού δικαιώθηκαν τους τα ξανά ζητάνε; Ρε πάμε καλά;Dekaneas2105 έγραψε: Σάβ Ιαν 13, 2024 3:26 pm Δηλαδή 132 άτομα δικαιώθηκαν στις ενστάσεις και τους ξαναζητανε δικαιολογητικά;
Και γιατί αφού δικαιώθηκαν τους τα ξανά ζητάνε; Ρε πάμε καλά;Dekaneas2105 έγραψε: Σάβ Ιαν 13, 2024 3:26 pm Δηλαδή 132 άτομα δικαιώθηκαν στις ενστάσεις και τους ξαναζητανε δικαιολογητικά;
Άρα τώρα θα ακολουθήσει η διαδικασία ολόκληρη από την αρχή. Άιντε άιντε...
Βρε παιδιά ας μας πει κάποιος τι γίνεται με σιγουριά.
γιατί κατάλαβε κανένας για να σου το εξηγήσει; Απο μια πρόχειρη ματιά που εκανα... Δεν αφορά απορριπτέους και δεν αφορά τους ίδιους που έστειλαν ήδη ... Ποιους αφορά; Πιθανόν επιπλεον 132 άτομα κάτω απο τους 1000 κατι που έστειλαν ήδη...
Λογικά επιλαχόντες που καλέστηκαν για τις δοκιμασίες και δεν τους ζήτησαν δικαιολογητικά. Ποιες ενστάσεις ; Πάνε οι ενστάσεις ξεκολληστε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες