Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Θα ήθελαν... Εντελώς διαφορετικός τρόπος μοριοδοτησης από αυτόν των ΕΦ. Το έκαναν μια φορά με την αποτυχημένη ιδέα για πανεπιστημιακη αστυνομία. Αν το κάνουν ξανά, θα ήταν μόνο για κλάματα.
Ρε μάγκες μόνο εμένα μου κάνει εντύπωση που μέχρι και ο κοιμισμένος ο Οικονόμου είχε μιλήσει για προσλήψεις ΣΦ αλλά ο Χρυσοχοϊδης δεν έχει πει κουβέντα;
Εξάλλου αυτοί είναι από ευρωπαϊκά κονδύλια οπότε δεν τίθεται θέμα χρημάτων.
Μήπως ετοιμάζουν να ανακοινώσουν προσλήψεις ΣΦ και ΕΦ μαζί, γιατί νομίζω πως και το 19 όταν είχε ξανά μπει υπουργος προπο μετά από χρόνια, είχαν βγεί μαζί οι προκηρύξεις ΕΦ και ΣΦ.
Εξάλλου αυτοί είναι από ευρωπαϊκά κονδύλια οπότε δεν τίθεται θέμα χρημάτων.
Μήπως ετοιμάζουν να ανακοινώσουν προσλήψεις ΣΦ και ΕΦ μαζί, γιατί νομίζω πως και το 19 όταν είχε ξανά μπει υπουργος προπο μετά από χρόνια, είχαν βγεί μαζί οι προκηρύξεις ΕΦ και ΣΦ.
Μπορεί ρε φίλε τι να πεις μόνο υπομονή ας περάσει και η προκυρηξη με την δημοτική αστυνομία και ίσως μέχρι τον Ιούνιο να δούμε κάτι.
Δεν ξέρω αν η προκήρυξη τους χαρακτήριζε σαν ΕΦ. Ηταν αοπλοι, καλή ώρα όπως θα είναι οι νέοι δημοτικοί αστυνομικοί (αλεξίσφαιρο, γκλοπ, χειροπέδες) και ήταν σαν σεκιουριτι στα πανεπιστήμια. Καμία σχέση με τους ΕΦ της ΔΙΑΣ και ΔΡΑΣΗΣ. Και αυτό που σκέφτομαι τώρα και μου κάνει εντύπωση, είναι ότι δεν ζητήθηκε πτυχίο ΙΕΚ σεκιουριτι, σαν κύριο προσόν, αφού αυτό θα έκαναν στην ουσία αλλά πτυχίο οποιαδήποτε σχολής και μπήκε μέχρι και η κουτσή Μαρία.
Μάγκες μου σας έχω πει γενικότερα τι μου έχουν πει κλπ αλλά η άποψη μου και το τι πιστεύω είναι λίγο διαφορετικά με αυτά που γίνονται
Για είδους φρουρούς πιστεύω ότι δεν θα βγάλει φέτος και αν βγάλει θα είναι στο τέλος της χρονιάς
Για την Δημοτική αστυνομία έχει 633 θέσεις ΔΕ...
Που από ότι έχω καταλάβει είναι αυτοί που θα βρίσκονται στους δρόμους
ΠΕ και ΤΕ δεν νομίζω ότι μας αφορά
Άποψη μου... Εγώ πιστεύω ότι αυτοί 633 θα γίνουν πάλι αστυφύλακες όπως τα προηγούμενα χρόνια και θα τους κατατάξουν ανάλογα με τα κενά στο σώμα στις αντίστοιχες ομάδες (Δίας, ΜΑΤ κλπ)
Τα κενά εννοείται πάλι δεν θα καλυφθούν γιατί όπως είχα πει μέσα σε αυτό και το επόμενο έτος φεύγει η μεγαλύτερη Σειρά της Αστυνομίας
2.500-3.000 αστυνομικοί
Οπότε με αυτό το σκεπτικο πιστεύω ότι κάπως έτσι θα καλύψουν κάποια κενά και τα υπόλοιπα αργότερα
Για είδους φρουρούς πιστεύω ότι δεν θα βγάλει φέτος και αν βγάλει θα είναι στο τέλος της χρονιάς
Άποψη μου... Εγώ πιστεύω ότι αυτοί 633 θα γίνουν πάλι αστυφύλακες όπως τα προηγούμενα χρόνια και θα τους κατατάξουν ανάλογα με τα κενά στο σώμα στις αντίστοιχες ομάδες (Δίας, ΜΑΤ κλπ)
Τα κενά εννοείται πάλι δεν θα καλυφθούν γιατί όπως είχα πει μέσα σε αυτό και το επόμενο έτος φεύγει η μεγαλύτερη Σειρά της Αστυνομίας
2.500-3.000 αστυνομικοί
Οπότε με αυτό το σκεπτικο πιστεύω ότι κάπως έτσι θα καλύψουν κάποια κενά και τα υπόλοιπα αργότερα
εγω συμφωνω με αυτα που λες θα πουνε παλι οικονομικη κριση περικοπες να διαλυσουμε την δημοτικη και οσοι θελουν να πανε εκπαιδευση και ελλας! Οι αλλοι σπιτι! Αυτο που δε μπορω να καταλαβω ειναι τι δικαστικη τι θα την κανουν αυτο δεν μπορω να το προβλεψω αν δηλαδη θα την αναβαθμισουν και θα γινει πραγματικα χρησιμη η θα τη διαλυσουν και αυτην!Hellas24 έγραψε: Παρ Φεβ 02, 2024 2:23 am Μάγκες μου σας έχω πει γενικότερα τι μου έχουν πει κλπ αλλά η άποψη μου και το τι πιστεύω είναι λίγο διαφορετικά με αυτά που γίνονται
2.500-3.000 αστυνομικοί
Μεχρι να τελειώσουν οι διαδικασιες με Με Δημοτική και Δικαστική μην περιμένετε φωςHellas24 έγραψε: Παρ Φεβ 02, 2024 2:23 am Μάγκες μου σας έχω πει γενικότερα τι μου έχουν πει κλπ αλλά η άποψη μου και το τι πιστεύω είναι λίγο διαφορετικά με αυτά που γίνονται
2.500-3.000 αστυνομικοί
Ρε HELLAS24 μας δουλεύεις;
Εσύ δεν είχες πει ότι έχεις πληροφορίες ότι θα βγάλει φέτος το καλοκαίρι;
Επίσης λες θα κάνει τους δημοτικούς αστυφύλακες. Τι αλλη μαλάκια θα διαβάσουμε εδώ μέσα. Δηλαδή βγάζει προκήρυξη για Δημοτική μετά από τόσα χρόνια και θα τους διαλύσει να τους κάνεις αστυφύλακες;
Αυτό συνέβη παλιά διότι η Δημοτική διαλύθηκε λόγω της τρόικας. Έλεος άσχετοι με αυτά που γράφετε.
Τότε που διαλύθηκε η Δημοτική κάποιοι έγιναν Υεφκκ, κάποιοι σωφρονιστικόι και κάποιοι ειδικοί φρουροί.
Απίστευτα πράγματα φαντάζεστε, άκου λέει θα τους διαλύσει και θα τους κάνει αστυφύλακες.
Επίσης λες θα κάνει τους δημοτικούς αστυφύλακες. Τι αλλη μαλάκια θα διαβάσουμε εδώ μέσα. Δηλαδή βγάζει προκήρυξη για Δημοτική μετά από τόσα χρόνια και θα τους διαλύσει να τους κάνεις αστυφύλακες;
Αυτό συνέβη παλιά διότι η Δημοτική διαλύθηκε λόγω της τρόικας. Έλεος άσχετοι με αυτά που γράφετε.
Τότε που διαλύθηκε η Δημοτική κάποιοι έγιναν Υεφκκ, κάποιοι σωφρονιστικόι και κάποιοι ειδικοί φρουροί.
Απίστευτα πράγματα φαντάζεστε, άκου λέει θα τους διαλύσει και θα τους κάνει αστυφύλακες.
Ναι διαλύθηκε λόγω της τρόικας και μετά όλοι αυτοί που απορροφήθηκαν το δημόσιο δεν τους πλήρωνε πάλι από οποίες υπηρεσίες κι αν απορροφήθηκαν... Άρα πως βοήθησε οικονομικά η διάλυση; Μήπως λοιπόν τελικά δεν έγινε για αυτό και απλά έτσι μας είπαν... Για άλλη μια φορά έτσι μας είπαν κι εμείς το πιστέψαμε... Συγνώμη αν κάνω λάθος αλλά εμένα αυτή είναι η άποψη μου τη δημοτική θα τη διάλυση πάλι μετά από 2-3 χρόνιαTsakas77 έγραψε: Παρ Φεβ 02, 2024 9:39 am Ρε HELLAS24 μας δουλεύεις;
Tsakas77
Αδελφέ είσαι Έλληνας ή όχι ;
Ή έχεις κάποιο πρόβλημα και δεν μπορείς να διαβάσεις;
Διάβασε προσεκτικά τις πρώτες γραμμές
ΑΛΛΟ ΤΙ ΜΟΥ ΈΧΟΥΝ ΠΕΙ (για προκήρυξη το καλοκαίρι)
ΑΛΛΟ ΤΙ ΠΙΣΤΕΎΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΈΠΩ
Μάθε πρώτα να κατανοείς τι λέει ο άλλος και μετά πες και την άποψη σου
Γιατί από την στιγμή που δεν κατανοείς τι γράφω (από τις πρώτες σειρές κιόλας) η άποψη σου είναι άκυρη εντελώς
Αδελφέ είσαι Έλληνας ή όχι ;
Ή έχεις κάποιο πρόβλημα και δεν μπορείς να διαβάσεις;
Διάβασε προσεκτικά τις πρώτες γραμμές
ΑΛΛΟ ΤΙ ΜΟΥ ΈΧΟΥΝ ΠΕΙ (για προκήρυξη το καλοκαίρι)
ΑΛΛΟ ΤΙ ΠΙΣΤΕΎΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΈΠΩ
Μάθε πρώτα να κατανοείς τι λέει ο άλλος και μετά πες και την άποψη σου
Γιατί από την στιγμή που δεν κατανοείς τι γράφω (από τις πρώτες σειρές κιόλας) η άποψη σου είναι άκυρη εντελώς
Οι της δημοτικής θα πιάσουν δουλειά το καλοκαίρι του 25 στην καλύτερη μάγκες δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει διάλυση γιατί έχουν και εκεί κενά έχουν ανάγκη από άτομα έχει και εκεί να πάρει 10 χρόνια + οπότε το ξεχνάτε αυτό το ενδεχόμενο. Αυτό που θα πρέπει να μας νοιάζει είναι να δούμε αν όντως ο Χρυσοχοΐδης θέλει να πάρει φέτος και από πού θα κόψει όχι να βλέπουμε φαντάσματα.
Λοιπόν, αν πάρουμε ότι ισχύει αυτό που λέτε, ότι θα πάρει αυτά τα 600+ άτομα της δημοτικής και θα τους κάνει, ότι θα τους κάνει. Αυτό από μόνο του δεν γίνεται, τουλάχιστον ούτε φέτος, ούτε σε 1 χρόνο πιστεύω (μέσω ασεπ, είναι 1κ, θα αργήσει πολύ, απ ότι έχουμε πει ξανά) γιατί πρώτον η δημοτική δεν έχει εκδοθεί ακόμα, η δικαστική ακόμα τρέχει και μιλάμε τώρα ότι βγήκε τον Οκτώβριο του 23, είμαστε Φεβρουάριο,4 μήνες δηλ και ακόμα δεν έχει ξεκινήσει καμία εκπαίδευση, η οποία είναι 4 μήνες. Τελειώματα του 24 δηλ. Και να πάρει τους 400+ ΔΕ της δικαστικής για ΕΦ; Γελάω. Γιατί όλοι αυτοι που μπήκαν με Εντοπιοτητα, όχι μόνο δεν θα είχαν τα μόρια να μπουν στους ΕΦ με άλλο τρόπο, αλλά κυρίως γιατί ένας από νησί δεν θα έρθει Αθήνα, θέλει να κάτσει στον τόπο του και καλά κάνει αφού μπορεί. Άρα με την λογική μου δεν γίνεται. Βεβαίως αυτοί πάντα βρίσκουν τρόπους με μια λογική που μόνο λογική δεν είναι.
Ρε παίδες εγώ συμφωνώ με τον τουρμπο, δεν είναι σοβαρή λογική αυτή, και οι δημοτικοί χρειάζονται και οι Δικαστικοί θα δούμε πως θα πάνε, αλλά να τους διαλύσουν δε παίζει πόσο μάλλον να τους κάνουν ΕΦ, άσε που είναι διαφορετικά υπουργεία, αυτό έγινε τότε που το σώμα ήταν για διάλυση, στο κάτω κάτω ας βγάζανε κατευθείαν για ΕΦ.
Κοιτάξτε όσοι μπορείτε να μάθουμε κανένα νέο για ΕΦ ή τουλάχιστον ΣΦ. Τον Αύγουστο που μιλούσαν για τις φωτιές στη βουλή ο Μητσοτάκης είχε πει ότι θα πάρουνε ΣΦ μέχρι και ο Οικονόμου και ο μπετός ο Μηταρακης κάτι είπαν, και ο Χρυσοχοϊδης με τις υπηρεσίες στα νησιά να κλαίγονται για ελλείψεις δεν έχει πει τίποτα, τι γίνεται *****.
Κοιτάξτε όσοι μπορείτε να μάθουμε κανένα νέο για ΕΦ ή τουλάχιστον ΣΦ. Τον Αύγουστο που μιλούσαν για τις φωτιές στη βουλή ο Μητσοτάκης είχε πει ότι θα πάρουνε ΣΦ μέχρι και ο Οικονόμου και ο μπετός ο Μηταρακης κάτι είπαν, και ο Χρυσοχοϊδης με τις υπηρεσίες στα νησιά να κλαίγονται για ελλείψεις δεν έχει πει τίποτα, τι γίνεται *****.
Ρε παιδια η τελευταια προκηρυξη πριν το 2019 ηταν το 2011?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης