Υποψήφιοι Σχολής Αστυφυλάκων (2022)
Ε είδες που δεν έχεις την αστυνομία πρώτη; Για αυτό ρωτάω! Έχεις γράψει πολύ καλά! Για ποια σχολή της Ικάρων;
The Greek
Ναι μωρε αφου το ειπα και σε προηγουμενη απαντηση οτι την αξιωματικων την εχω ως δευτερη επιλογη. Οσο για την ικαρων θελω το νεο τμημα ερευνας πληροφορικης. Νομιζω πως ξεφευγουμε ομως λιγο το νημα ειναι για τους υποψηφιους της σχολης αστυφυλακων

- THEOKATSINO
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 23
Καλησπέρα παιδιά. Έκανα σύγκριση από απορία τον αριθμό των φετινών ικανών των ΠΚΕ της αστυνομίας με αυτόν του 2021 και υπάρχει μεγάλη διαφορά (ελπίζω να οφείλεται κυρίως στο ότι φέτος πήγαν όλοι διότι δεν γνώριζαν τη βαθμολογία τους και όχι λόγω του ορίου ύψους). Συγκεκριμένα από 3200 περίπου ικανούς, φέτος είναι 5.700.(Τα νούμερα δεν είναι ακριβώς γιατί σε μερικές σελίδες δείχνει 50 άτομα, σε άλλες 45 για παράδειγμα- σύνολο οι σελίδες είναι 114 πάντως και Πολ/σα με 50).
Ναι το παρατηρησα και εγω οταν κοιτουσα τους πινακες. Προσωπικα θεωρω πως ειναι αποτελεσμα και της μειωσης του οριου υψους αλλα και των ημερομηνιων των ΠΚΕ που δωσαμε φετος πιο νωρις. Περυσι οταν εδινα πρωτη φορα (τετοια ακριβως περιοδο περυσι) φωναζαν ατομα στους καταλογους και ελειπαν αρκετοι διοτι δεν ειχαν συγκεντρωσει μαλλον τα απαιτουμενα μορια. Δεν υπαρχει λογος αγχους παιδια ηταν πρωτοτυπη χρονια φετος με αρκετες αλλαγες στα διαδικαστικα οποτε λογικο να υπαρχουν και περισσοτεροι επιτυχοντες. Ολα καλα θα πανε το μονο που χρειαζεται τωρα ειναι αυτη η ατιμη η υπομονη. Σε λιγες βδομαδες αρχες Αυγουστου ολοι θα ξερουμε τις σχολες επιτυχιας μας που ευχομαι να ειναι και οι επιθυμητες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος georgekir την Τετ Ιούλ 20, 2022 5:13 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- THEOKATSINO
- Υποδεκανέας
Ωστόσο, επειδή το λιμενικό ανακοινώνει και όσους κάνουν αίτηση για να συμμετάσχουν στις πκε, η αύξηση φέτος σε σχέση με του 2021 ήταν μικρή, ενώ οι ικανοί ΠΚΕ φέτος είναι κατά 1.500 περισσότεροι αν δεν κάνω λάθος με τους ικανούς του 2021. Αυτό σημαίνει ότι η μεγαλύτερη αύξηση προήλθε από την άγνοια των βαθμολογιών (ελπίζω)
Σιγουρα η αγνοια των βαθμολογιων διαδραματιζει πολυ σημαντικο, αν οχι και το σημαντικοτερο, λογο που αυξηθηκαν τοσο πολυ οι ικανοι. Δεν υπαρχει λογος περαιτερω αγχους τωρα ομως. Καλως η κακως οτι εγινε εγινε τωρα. Το μονο που μας μενει να κανουμε ειναι να περιμενουμε
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 22
Όλα αυτά που λέτε είναι σωστά, το πιο "σκοτεινό" σημείο όμως κατά την γνώμη μου είναι το αριθμητικό πλήθος των κοριτσιών που λόγω μείωσης του ύψους δηλώνουν αστυνομία και εννοώ βέβαια όσες πέρασαν τα ΠΚΕ.
Χαχαχαχ οντως αυτο ειναι το πιο "σκοτεινό" αλλα ειστε σιγουροι οτι περασαν πολλες τα αθληματα ; Εννοειται πως σε καμια περιπτωση δεν το εννοω υποτημιτικα η για να μειωσω τα κοριτσια αλλα οταν εδινα εγω αθληματα ειχαν κοψει τις περισσοτερες (βεβαια εγω εδινα ΠΚΕ σε στρατιωτικη σχολη οποτε αν καποιος εδωσε μονο για αστυνομια να μας πει και τη δικια του εμπειρια)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος georgekir την Τετ Ιούλ 20, 2022 7:18 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- THEOKATSINO
- Υποδεκανέας
Κι εγώ και τις δύο φορές στην Ευελπίδων έδωσα οπότε δεν γνωρίζω. Πάντως με 16.310 που έχω συγκεντρώσει έχω αρκετό άγχος να πω την αλήθεια
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 15
Παιδιά εγώ που έδωσα πκε αστυνομίας καθώς θέλω μόνο αυτή τη σχολη από τις 16 αδες που μας είχαν χωρίσει τις κοπέλες ελάχιστες περνούσαμε στα επόμενα αθληματα ! Χιλιάρι άντε να περνούσαμε οι 3-4-5 στην καλύτερη ! Την μερα που πέρασα εγώ από τις 82 κοπέλες καταφέραμε να περάσουμε όλα τα αγωνίσματα οι 18!
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 22
Εγώ έδωσα στην αστυνομία και δίναμε μόνο αγόρια τα κορίτσια ήταν σε άλλες ημερομηνίες, στην αστυνομία τα αγωνίσματα ήταν αυστηρά στα όρια τα πραγματικά τα περισσότερα κορίτσια όμως που πέρασαν τα ΠΚΕ τα πέρασαν στο στρατό και πιο συγκεκριμένα στην ΣΝΔ φέτος τα πέρασαν περίπατο (αυτό είναι που φοβάμαι)
THEOKATSINO μην ακουω βλακειες ρε εσυ θα επρεπε να εχεις μηδενικο αγχος δεν υπαρχει περιπτωση η βαση να ειναι τοσο υψηλα με τοσους πολλους εισακτεους. Εσυ εισαι σιγουρα μεσα. Οπως βλεπεις μας επιβεβαιωνει και η Μαρια πως δεν περασαν αρκετα κοριτσια τα αθληματα.
Επισης κατι ακομα. Επειδη καποιοι εχουν γραψει τα μορια και εχουν περασει τα αθληματα δεν ειναι σιγουρο οτι δηλωσαν τη σχολη. Εγω περυσι ειχα βγαλει 17265 μορια και περνουσα ανετα αστυφυλακων απλα επειδη ηθελα να προσπαθησω και αλλο δεν τη δηλωσα και αφησα να τη δηλωσει καποιο αλλο παιδι που την ηθελε. Μην αποθαρρυνεστε ολα θα πανε καλα !
- THEOKATSINO
- Υποδεκανέας
Τι να πω... Μακάρι να περάσουμε όλοι εκεί που θέλουμε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες