Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Πολεμικού Ναυτικού (2021)
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 4
Όχι. Εννοει ότι κάλεσαν τις επιτροπές από τις μονάδες στους μείζονες σχηματισμούς για Οδηγίες
Καλησπέρα, ακούστε το παράδοξο, στο ναυτικό το σύστημα με βγάζει ακατάλληλο, μόλις ήρθε σήμα στη μονάδα πως είμαι στους κατάλληλους του ναυτικού
Τα χαρτια σου ηταν ολα σωστα;
Με κόψανε για ecdl αλλά ήρθε στη μονάδα πως είμαι κατάλληλος ενώ στην εφαρμογή γράφει ακατάλληλοςXristosMP έγραψε:Τα χαρτια σου ηταν ολα σωστα;
Περιεργα πραγματα, μακαρι να ισχυει το 2ο
XristosMP έγραψε:Περιεργα πραγματα, μακαρι να ισχυει το 2ο
Έχω ξενερώσει απίστευτα και να ισχύει το 2ο, αν έρθει η ώρα και πάνε όλα καλά δεν θα επιλέξω ναυτικό
Τρουπακη. ΟΒΑ είσαι;troupakhs έγραψε:XristosMP έγραψε:Περιεργα πραγματα, μακαρι να ισχυει το 2ο
Έχω ξενερώσει απίστευτα και να ισχύει το 2ο, αν έρθει η ώρα και πάνε όλα καλά δεν θα επιλέξω ναυτικό
Ναι φίλε μουNavy έγραψε:Τρουπακη. ΟΒΑ είσαι;troupakhs έγραψε:XristosMP έγραψε:Περιεργα πραγματα, μακαρι να ισχυει το 2ο
Τ/ΜΗΧ Με 1090 μόρια για τον ίδιο λόγο κοπηκαNavy έγραψε:Ατύχησαμε 590 μόρια και μας έφαγε το ECDL με την καραντίνα δεν προλαβαμε να το βγάλουμε.Για Τ/ΜΗΧ θέλουν ECDL μέχρι και ο Α στο καράβι γελάει και τους κραζει. Δεν πειραζει, παμε για την επομενη. Μέγα το της θαλάσσης κράτος!
Καλη σταδιοδρομία, φίλε μου και να ΜΗΝ ξενερώνεις!troupakhs έγραψε:Ναι φίλε μουNavy έγραψε:Τρουπακη. ΟΒΑ είσαι;troupakhs έγραψε:XristosMP έγραψε:Περιεργα πραγματα, μακαρι να ισχυει το 2ο
Τρουπακη, θα είσαι τπρωτος απ τους πρωτους με 1090. Που να σε πιασω ρε φίλε μου εγώ με 590, τότε;troupakhs έγραψε:Τ/ΜΗΧ Με 1090 μόρια για τον ίδιο λόγο κοπηκαNavy έγραψε:Ατύχησαμε 590 μόρια και μας έφαγε το ECDL με την καραντίνα δεν προλαβαμε να το βγάλουμε.Για Τ/ΜΗΧ θέλουν ECDL μέχρι και ο Α στο καράβι γελάει και τους κραζει. Δεν πειραζει, παμε για την επομενη. Μέγα το της θαλάσσης κράτος!
Navy έγραψε:[Τρουπακη, θα είσαι τπρωτος απ τους πρωτους με 1090. Που να σε πιασω ρε φίλε μου εγώ με 590, τότε;
Πρώτος των πρώτων στους ακατάλληλους 😂 γιατί ως γνωστόν δεν γίνεται να σηκώσεις καπάκι κύριας μηχανής αν δεν έχεις ecdl
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Ιουν 04, 2021 9:07 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κι εγώ Τρουπακη μου φρόντισα να πάρω και τις 6 ενότητες ουτως ώστε να καθαρίσω φίλτρα και να τσεκαρουμε το εμβολοχιτωνιο. Αστα Τρουπακη μου, τραγέλαφοςtroupakhs έγραψε:Πρώτος των πρώτων στους ακατάλληλους 😂 γιατί ως γνωστόν δεν γίνεται να σηκώσεις καπάκι κύριας μηχανής αν δεν έχεις ecdl

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Ιουν 04, 2021 9:08 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χωρίς να θέλω να δημιουργήσω πανικό ή Δευτέρα ή Τρίτη βγαίνουν οι πίνακες, κάλεσαν σήμερα αρχικελευστη για τις ΠΚΕ από 7 έως 17 απόσπαση.
BΓηκαν τα αποτελεσματα. Δειτε τα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες