Περιορισμός προσλήψεων στα Σώματα Ασφαλείας
Αυτο θα ισχυσει μπορει να μου πει καποιος εγω που ειμαι 24 αν θα μπορω να δωσω το 2015 γιατι περνανε 2 χρονιες χωρις να παρουν
Για πυροσβεστικη ουτε λογος ε; Αν παρει τωρα και τους 725 μονιμους πιστευς 18 και αν επομενη προκυρηξη και για 150-200 ατομα
HarisGK έγραψε:Αυτο θα ισχυσει μπορει να μου πει καποιος εγω που ειμαι 24 αν θα μπορω να δωσω το 2015 γιατι περνανε 2 χρονιες χωρις να παρουν
Eννοείς για ΕΛΑΣ; Φέτος είναι η τελευταία χρονιά γι αυτούς που είναι γεννημένοι το 1988.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 23
Για τα όρια ηλικίας υπάρχουν ξεχωριστά θέματα.
Εγω λεω οτι ολα αυτα που λετε ειναι λογια του αερα... Καθιστε να βγει ανακοινωση και μετα τα 3ανα λεμε... Αφηστε τι λενε η εφημεριδες... Αν ηταν να μην παρουν απο πανελληνιες θα το λεγαν απο το καλοκαιρι... Δεν θα αφηναν χιλιαδες παιδια ετσι... Δηλαδη να μην γνωριζουν αν θα παρουν αστυνομικους... Αυτο δεν γινεται... Οποτε ας αφησουμε τα λογια του αερα... 

Το εχει πει ο δενδιας απο το καλοκαιρι παγωμα προσληψεων το 2013-2014
Ωραια οταν γινει αυτο τα 3ανα λεμε!
Το θεμα ειναι να μην γινει δεν ξερεις ποσο ευχομαι το καλοκαιρι να βγει προκυρηξη εχω μια ελπιδα οτι το θεμα θα σκονταψει σε αντιδρασεις ακομα και περσυ με υπηρεσιακη κυβερνηση πηραν ατομα. Αυτη η αποφαση ειναι προσωπικη επιλογη του δενδια
Εδω ο κα8ενας γραφει οτι του κατεβει και σε αυτους ειμαι κ γω. Αν δεν γραφτει κατι και δεν βγει επισημη ανακοινωση τοτε λεμε ο κα8ενας τα δικα του... Χωρις νοημα!
Οταν έλεγα εγω μην περιμένουμε φέτος προκήρυξη... Να μ ακούτε...
Σήμερα δημοσιεύτηκε στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ το παρακάτω:
Εκτός μηχανογραφικού οι αστυνομικές σχολές για δύο έτη
Μορατόριουμ στις προσλήψεις νέων αστυνομικών επιβάλλει το νέο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα 2013 - 2016, που ψηφίστηκε στις 7 Νοεμβρίου στη Βουλή. Προβλέπει «πάγωμα» των προσλήψεων για τα έτη 2013 και 2014, άρα εξαιρεί από τη διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων τις σχολές αστυφυλάκων και αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας. «Στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης για τα έτη 2013 και 2014 δεν θα πραγματοποιηθούν προσλήψεις ένστολου προσωπικού, ενώ για τα έτη 2015 και 2016 ο αριθμός αυτός θα ανέλθει στα επίπεδα του 2012 (580 κατ' έτος) » αναφέρει συγκεκριμένα το κείμενο του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος.
Χθες, πηγή του αρχηγείου της ΕΛ. ΑΣ. Πράγματι επιβεβαίωσε στην «Κ» ότι «οι σχολές αστυφυλάκων και αξιωματικών της ΕΛ. ΑΣ. Δεν θα δεχθούν νέους εισακτέους τη διετία 2013 - 2014». Σε επιστολή της προς τον αρχηγό της αστυνομίας κ. Νίκο Παπαγιαννόπουλο, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) ζητεί διευκρινίσεις σχετικά με το τι θα ισχύσει για τους αστυφύλακες που ήδη υπηρετούν στο σώμα και φιλοδοξούν να μπουν στη σχολή αξιωματικών μέσω της διαδικασίας των πανελλαδικών, όπως συνέβαινε μέχρι σήμερα.
«Δεν διευκρινίζεται τι ακριβώς θα ισχύσει για τους προερχόμενους από το σώμα αστυνομικούς και εάν αυτοί έχουν δυνατότητα μέσω των πανελλαδικών να εισαχθούν στη σχολή αξιωματικών» αναφέρει σχετική ανακοίνωση και ζητεί «να εκδοθεί εγκύκλιος έτσι ώστε οι συνάδελφοί μας να μη σπαταλούν τον ήδη πενιχρό μισθό στην προετοιμασία τους ως υποψήφιοι για τις εξετάσεις».
ΠΗΓΗ
Ρε παιδια θα ρωτησω για πολοστη φορα ελπιζω να παρω μια απαντηση απο καποιον που ξερει... Οταν λεει οτι το 2015 θα παρει 580 ατομα θα εννοει μονο απο πανελληνιες η και μεσω προκηρυξεων (Ε. Φ) ... Ρε γκρικ το εχω ρωτησει τοσες φορες και δεν εχει απαντησει καποιος με πηγη! Υπαρχει καποια πηγη; Εχει ακουσει κανεις κατι; Ευχαριστω!
Και επισήμως δεν παίρνουν ιδιώτες:
http://www.esos.gr/panelladikes/item/30734-telos-oi-eisakteoi-stis-astynomikes-kai-toy-pyrosvestikoy-somatos-sxoles-mexri-to-2015-i-apofasi.html
Είναι σαφές το ΦΕΚ.
http://www.esos.gr/panelladikes/item/30734-telos-oi-eisakteoi-stis-astynomikes-kai-toy-pyrosvestikoy-somatos-sxoles-mexri-to-2015-i-apofasi.html
Είναι σαφές το ΦΕΚ.
Για τους ήδη Αστυφύλακες που θα θελήσουν να δώσουν για τη Σ. Α. Ε. Α. Δεν αναφέρεται κάτι.
Την Πυροσβεστική Ακαδημία και τη Σχολή Ανθυποπυραγών γιατί τις αναφέρουν; Αφού ξέρουμε ότι δεν εισάγονται ιδιώτες εκεί παρά μόνο ήδη Πυροσβέστες. Οι τύποι είτε δε ξερουν τι τους γίνεται ή ξέρουν και πολύ καλά μάλιστα και ίσως αναφέρονται με κάποιο περίεργο τρόπο και παραθυράκι στους 725 + 50 δόκιμους πυροσβέστες και αξιωματικούς (πολύ τραβηγμένο όμως).
Όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας ενημερώσει.
Την Πυροσβεστική Ακαδημία και τη Σχολή Ανθυποπυραγών γιατί τις αναφέρουν; Αφού ξέρουμε ότι δεν εισάγονται ιδιώτες εκεί παρά μόνο ήδη Πυροσβέστες. Οι τύποι είτε δε ξερουν τι τους γίνεται ή ξέρουν και πολύ καλά μάλιστα και ίσως αναφέρονται με κάποιο περίεργο τρόπο και παραθυράκι στους 725 + 50 δόκιμους πυροσβέστες και αξιωματικούς (πολύ τραβηγμένο όμως).
Όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας ενημερώσει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες