Επιλαχόντες ΕΠΟΠ (προκήρυξη 2009)
Δημητρη πρεπει να προσγειωθουν καποιοι και να μην τα βλεπουν ολα ροζ ολες οι δουλειες εχουν της δυσκολιες τους ποσο μαλλον ο στρατος ! φιλε γιωργο στρατο εχεις παει;
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 82
giorgo ήσουν στους επιτυχώντες; Αν γνωρίζεις μπορείς να μας πείς πόσοι έχουν φύγει έως τώρα;
-
- Ανθυπασπιστής
Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω γενικά αν γνωρίζετε κάτι παραπάνω' το πρώτο group επιλαχόντων ενημερώθηκε τιν επόμενη εβδομάδα των επιτυχόντων. Τώρα με το τελευταίο group ισχύει πάλι το ίδιο δηλαδή την επόμενη εβδομάδα;
Στο μεσολογγι αυτην την στιγμη εχει δυναμει 815 ατομα μαζι με τους χθεσινους
Αγαπητη μου αντζελα εκ πυρας τα λεω αυτα εχω παει φανταρος εχω φαει και... Μεγαλο λουκι εχω δει πολλα παρα πολλα πραγματα στον στρατο εχω μιλισει με λοχαγους διοικητες σε θεμα εποπ
Φιλε μου μπιλυ θα σε στεναχωρησω λιγο γιατι τελευταιο γκρουπ δεν θα υπαρξει :(φετος πηρανε λιγους επιλαχωντες οι τελευτεοι που μπηκανε ητανε 3 μαιου
-
- Ανθυπασπιστής
Οι πρώτοι ήτανε 3ς Μαίου δεν τα ξέρεις καλά τα πράγματα. Και κάλυψαν τις θέσεις το επιτυχόντων που δέν παρουσιάστικαν! Το 2ο group θα καλύψει τις θέσεις όσον έφυγαν η δεν παρουσιάστικαν απο τους επιλαχώντες! Οι θέσεις είναι πάνω απο 150 στο σίνολο και θα ανακινοθούν σίντομα! Μην λες λοιπόν αερολογίες και τρομάζεις τον κόσμο!
Να ρωτησω κατι; Ξερει κανεις ποσοι επιλαχωντες ειναι στο συνολο;
-
- Ανθυπασπιστής
1000 - τους 166 του πρώτου group 837
Εεε 1000 συνολο κ μετα εφυγαν 166 κ εμειναν αλλοι 837 αυτο εννοεισ;
-
- Ανθυπασπιστής
Οι 166 μπήκαν στις 3ς αυτού μήνα και κάλυψαν τις θέσεις των επιτυχώντον που δέν παρουσιάστικαν στις 14ς του προιγούμενου μήνα. Το 2ο group θα καλύψει όσους επιλαχώντες δεν παρουσιάστηκαν και το νούμερο των αποχορίσεων εως τώρα επιτιχώνον επιλαχώντον.837 είναι και ελπίζω να μπούν οι περισότεροι γιατί όλοι μας την αξίζουμε την θέση μετά απο 1.5 χρόνο ταλεπορίας και άνχους που περάσαμε...
Εισαι σιγουρος οτι ειναι τοσα ατομα που εφυγαν ; Ειναι εγκυρη πηγη μπορουμε να το μαθουμε απισημα;
-
- Ανθυπασπιστής
837 όπως είπα πιο πρίν οι εναπομείναντες επιλαχόντες. Απο ανεπίσιμες πυγές ξέρουμε πως είναι διαθέσιμες 150 θέσεις { με τα δεδομένα μίας εβδομάδας πρίν δεν έχουμε κάποιο νέο απο τότε } απο 3 ΚΕΝ έτσι; Φυσικά μέχρι τόρα θα είνε πολύ μεγαλήτερο το νούμερο των θέσεων.
Παιδες σε λιγους μηνες θα τρεξει και αλλη προκυρηξη αλλα δεν ξερουμε ακομα τι θα περιλαμβανει η προκυρηξη
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες