Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2020)
- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 70
Αν υπάρξει τρόποι ήδη των μορίων των ΟΒΑ προς τα πάνω είναι δεδομένο ότι θα έχουν προβάδισμα... Εσυ δηλαδή πιστεύεις ότι οι περισσότεροι θα είναι πολίτες. Δε το νομίζω. Πιο εύκολα κρατάς κάποιον που είναι ήδη μέσα. Χώρισα να σπαταλήσεις χρήματα για εκπαίδευση και ο, τι άλλο συνεπάγεται με αυτό.
Παίδες, διάβασα το άρθρο και απ ότι κατάλαβα αναφέρεται σε συγκεκριμένο αριθμό οβα, πχ οι καλύτεροι σε βαθμολογία ίσως. Γ αυτό δεν λέει για όλους τους οβα.
Αν και θεωρώ ότι οι οβα παίρνουν λίγα μόρια. Δεν πιστεύω να υπερμοριοδοτηθουν. Αν γίνει αυτό ίσως γίνει για τους καλύτερους Οβα σε βαθμολογια.
Αλλωστε αν ήθελε η κυβέρνηση να υπερμοριοδοτηθουν οβα κλπ προκειμενου Οι 8 στους 10 να είναι από τους οβα, δεν θα έλεγε εξ αρχής ότι η προκηρύξεις εποπ θα αφορούν άνδρες-γυναίκες γιατί δεν πρόκειται να μπουν αν γίνει κάτι τέτοιο.
Αν και θεωρώ ότι οι οβα παίρνουν λίγα μόρια. Δεν πιστεύω να υπερμοριοδοτηθουν. Αν γίνει αυτό ίσως γίνει για τους καλύτερους Οβα σε βαθμολογια.
Αλλωστε αν ήθελε η κυβέρνηση να υπερμοριοδοτηθουν οβα κλπ προκειμενου Οι 8 στους 10 να είναι από τους οβα, δεν θα έλεγε εξ αρχής ότι η προκηρύξεις εποπ θα αφορούν άνδρες-γυναίκες γιατί δεν πρόκειται να μπουν αν γίνει κάτι τέτοιο.
Επιπλέον, προσωπικά βέβαια μιλώντας, ας μην πιστεύουμε το κάθε άρθρο. Εγώ δεν είδα πχ κάτι τέτοιο να το αναφέρει κάποια εφημερίδα η site αξιόπιστο που να ασχολείται με προκηρυξεις.
Εγώ πχ αν δεν δω έστω το φεκ της προκήρυξης, δεν πρόκειται να πιστέψω κάτι από διάφορα site αμφιβόλου προελεύσεως.
Υπομονη μόνο να έχουμε τωρα
Εγώ πχ αν δεν δω έστω το φεκ της προκήρυξης, δεν πρόκειται να πιστέψω κάτι από διάφορα site αμφιβόλου προελεύσεως.
Υπομονη μόνο να έχουμε τωρα
Ενώ ο πτυχιουχος φιλολογιας ρεθυμνου με αγγλικα, γερμανικα, καλο απολυτηριο και αστράτευτος ειναι καταλληλοτερος για στρατιωτικός. Φιλαράκι με όλο το σεβασμο ειτε θέλεις να το αποδεχτείς, είτε όχι, καλως η κακως η προυπηρεσια των οβα του 14 (πανε για 7ο χρονο) ειτε του 17 (4ο χρονο) είναι ηδη μεσα. Θα παρουν θεσεις ΕΠΟΠ με νεα προκυρηξη; Θα βγει ξεχωριστη εγκυκλιος όπου με αξιολόγηση θα γίνεται μονιμοπίηση; Ξεχωριστη εγκυκλιος βαπτισματος ΕΠΟΠ και επειτα βασικα σχολεια με τους νεοεισερχομενους ΕΠΟΠ; Ποιος ξερει; Οπως και να χει οι πιθανοτητες να μεινουν εκτός στρατευματος θα ειναι μοναχα για λόγους πειθαρχικους η επιλογης τους.(Ασε που οσοι ηταν να φυγουν για τετοιους λογους ήδη εχουν φυγει) Η μονη ασαφεια που υπάρχει ειναι με τους νεους οβά κατα πόση μοριοδοτηση θα εχουν αν βγει πριν κλεισουν χρονο.
Ζ'ΜΑΚ
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 192
Το οτι έχει πτυχία δεν το κάνει κατώτερο, ούτε ανάξιο για στρατιωτικό. Οπως και ενας οβα, δεν το κάνει οτι είναι οβα ικανό για στρατιωτικό. Καπου τα μπερδεύεις. Το αν θα είναι ηδη μέσα, εδω θα είμαστε να το δούμε. Αν πιστευεις οτι τα μόρια μονο απο οβα θα τους σώσουν, κανεις λάθος. Ενας καλος συνδυασμός όμως, σαφώς τους δίνουν πολυ καλο προβάδισμα.ΟΒΑ17 έγραψε:Ενώ ο πτυχιουχος φιλολογιας ρεθυμνου με αγγλικα, γερμανικα, καλο απολυτηριο και αστράτευτος ειναι καταλληλοτερος για στρατιωτικός. Φιλαράκι με όλο το σεβασμο ειτε θέλεις να το αποδεχτείς, είτε όχι, καλως η κακως η προυπηρεσια των οβα του 14 (πανε για 7ο χρονο) ειτε του 17 (4ο χρονο) είναι ηδη μεσα. Θα παρουν θεσεις ΕΠΟΠ με νεα προκυρηξη; Θα βγει ξεχωριστη εγκυκλιος όπου με αξιολόγηση θα γίνεται μονιμοπίηση; Ξεχωριστη εγκυκλιος βαπτισματος ΕΠΟΠ και επειτα βασικα σχολεια με τους νεοεισερχομενους ΕΠΟΠ; Ποιος ξερει; Οπως και να χει οι πιθανοτητες να μεινουν εκτός στρατευματος θα ειναι μοναχα για λόγους πειθαρχικους η επιλογης τους.(Ασε που οσοι ηταν να φυγουν για τετοιους λογους ήδη εχουν φυγει) Η μονη ασαφεια που υπάρχει ειναι με τους νεους οβά κατα πόση μοριοδοτηση θα εχουν αν βγει πριν κλεισουν χρονο.
Φίλε μου Galaxy, καλοδεχούμενοι όλοι, ΟΒΑ η μη. Το 2020 όλοι διαθέτουμε από ένα απολυτηριο αν μη τι άλλο. Οσοι δήλωσαν Για ΟΒΑ το έκαναν χωρίς την επιβεβαίωση μονιμοποιησης ποσο μάλλον οι παλαιοτεροι. Δικαιωματικα, για την εμπειρια που απεκτησαν αξίζουν τη μονιμότητα, αν κι εφόσον προκυψει. Είναι σαν να πηγαινεις για interview για τεχνικός και να τους λες οτι μιλάς τρεις γλώσσες έχεις απολυτηριο 19 αλλα ΔΕΝ γνωρίζεις το στραβοκατσαβιδο; Οι τωρινές διαδικασίες μένει ν αποδειχθούν κατά ποσο θα είναι δίκαιες προς όλους όσους επιθυμούν ν ενταχθούν. Φαίνεται ότι θα αλλάξουν, φίλε μου.
- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
Όλες οι προηγούμενες προκηρύξεις ΕΠ. ΟΠ ήταν μέσω ΑΣΕΠ. Οπότε και αυτή θα είναι σίγουρα
Καμία από τις προηγούμενες προκηρύξεις δεν ήταν μέσω ΑΣΕΠ. Εποπτεύονταν όλες από το υπουργείο. Ενδεχομένως οι επόμενες να εποπτεύονται από τον ΑΣΕΠ (για ενστάσεις και αδιάβλητο), αλλά οι ΠΚΕ να διενεργηθούν από το υπουργείο για να αποφευχθούν τυχόν χρονοβόρες διαδικασίες μέχρι την κατάταξη.
- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
Συγγνώμη για το λάθος παιδιά. Δεν θέλω να παραπληροφορήσω κάποιον. Έτσι θεωρούσα λόγω του αδιάβλητου
- Deliveras34
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 8
Που να στείλουμε παιδιά επιστολή να τους πιέσουμε να βγάλουν την προκήρυξη τέλη του 20 ή αρχές του 21 και όχι τέλη του 21 γιατί πατάμε τα 28 χρόνια ηλικίας ; Πρέπει να τους πιέσουμε.
Μα δν είπαν για τέλη του 21
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 36
Εφοσον οι προσληψεις θα γινουν το 21 (ετσι ειπαν) και εφοσον θελει 5-6 μηνες απο την στιγμη που θα βγει η προκυρηξη για να βγουν τα τελικα αποτελεσματα και να γινουν οι προσληψεις η λογικη λεει οτι μεχρι ανοιξη θα βγει.
Η δικη μου γνωμη ειναι οτι πρωτα θα τελειωσει με τους ΟΒΑ, θα καταταχθουν και μετα απο λιγο θα βγει και ΕΠΟΠ. Το ποτε θα γινει αυτο, πιστευω κι εγω μετα τα χριστουγεννα
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 108
Αρα τέλος. Όριο 1994 αν βγει το 21.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες