Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Giannisze
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από Giannisze »

Ναι την σειρά εννοώ
tethoras355
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από tethoras355 »

Giveth έγραψε:Καλησπερα. Εχω καποιες ερωτήσεις Εχω δηλώσει πληρωμα αρματων μπορει καποιος να δωσει πληροφορίες για την ειδικότητα;

Επισης ξερω οτι πας αυλωνα... Αλλα για ποσο καιρο; Και μετα απο εκει οταν τελειώσει η εκπαίδευση τι γίνεται που πας; Μπορεις να επιλέξειςπου θα πας; Τι ισχύει για τις μεταθεσεις;

Συγνώμη για τις πολλες ερωτησεις ... Αλλα. Ειμαι κοπελα και δε γνωρίζω

Πέρσι οι τέθωρες κάτσανε 6 μήνες αυλώνα σύνολο μαζί με ειδικότητα και μετά πας μονάδα. Διαλέγεις φρουρές ή δήμους που προτιμάς αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα σε πάνε εκεί που δηλώνεις. Που θα πας εξαρτάται επίσης από το τι πλήρωμα δήλωσες. Αν δήλωσες λεο1/μολφ κατά πάσα πιθανότητα θα πας νησί αν δήλωσες λεο2 πας θράκη.

Η ειδικότητα είναι ζόρι γενικά έχει πολλή συντήρηση το άρμα κουβάλημα σκύψιμο κλπ.

33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 375

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Chris B. έγραψε:
Giveth έγραψε:Καλησπερα. Εχω καποιες ερωτήσεις Εχω δηλώσει πληρωμα αρματων μπορει καποιος να δωσει πληροφορίες για την ειδικότητα;

Επισης ξερω οτι πας αυλωνα... Αλλα για ποσο καιρο; Και μετα απο εκει οταν τελειώσει η εκπαίδευση τι γίνεται που πας; Μπορεις να επιλέξειςπου θα πας; Τι ισχύει για τις μεταθεσεις;

Μπορείς να βρεις πληροφορίες για τις ειδικότητες εδώ http://army.gr/sites/default/files/eidikotites_epop.pdf Τις υπόλοιπες ερωτήσεις δεν μπορώ να στις απαντήσω είμαι νέος και εγώ.

το πρώτο στάδιο είναι η ορκωμοσία όπου μέχρι τότε δε βγαίνει κανεις με έξοδο κιόλας καθώς δεν θα έχουμε ταυτότητες πέρυσι έκαναν να ορκιστούν 40+ μέρες εφόσον ορκιστουμε γυρνάμε ξανά Αυλωνα ανεξαρτήτως ειδικότητας για να περάσουμε σχολείο μαχητή εφόσον τελειώσει και αυτό τότε βγαίνουν τα φύλλα πορείας όπου η κάθε ειδικότητα έχει σε διαφορετικό μέρος εκπαίδευση ας πούμε οι Ολμιστες πέρυσι περάσανε νομίζω στο Πολυκαστρο ειδικότητα, οι Ράφτες στην Δραπετσωνα, το πυροβολικό μια ειδικοτητα στα Γιαννιτσα κτλπ κτλπ εφόσον τελειώσει και η ειδικότητα τότε είσαι έτοιμος να καταταγείς σε μονάδα.Εννοείται πως όσο είμαστε Στο κέντρο θα μας βαλουν να διαλέξουμε επιθυμία τοποθεσίας προφανως και είναι τυπικό Αυτό καθώς ΠΖ και ΤΘ θα πάνε νησί ή Έβρο σίγουρα, και όσο περνάμε ειδικότητα θα ξέρουμε ήδη σε ποια μονάδα θα υπηρετήσουμε!

Όσο για το μέρος που θα πάμε κτλπ για τα επόμενα 3 χρονια σίγουρα καθώς τότε ανοίγει η καρτέλα και μπορείς να δηλώσεις μετάθεση δικαιούσαι άδεια προσαρμογής στην νέα σου μονάδα 10 ημερών όπου θα στη χορηγήσει ο διοικητής μόλις παρουσιάστηκες!

Εννοείται πως σαν νέοι Εποπ θα καταταγούμε σε μονάδες και υπηρεσίες πάνω κάτω πριν ή μετά το Πάσχα του 2023.Αν σκεφτεί κανεις πως πέρυσι η σειρά των Εποπ 2021 μπήκε Αύγουστο και σε μονάδες παρουσιάστηκαν Μάρτιο τότε κάπου εκεί είμαστε εμείς Απρίλιο-Μάιο!

Αυτά ελπίζω να βοήθησα καλή επιτυχία για αύριο σε όλους

Άβαταρ μέλους
ale3andros12
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από ale3andros12 »

Αλάνια για οδηγός εφοδιασμου μεταφορών με 650 μορια υπάρχει καμία ελπίδα λέτε η μπα;
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

ale3andros12 έγραψε:Αλάνια για οδηγός εφοδιασμου μεταφορών με 650 μορια υπάρχει καμία ελπίδα λέτε η μπα;
Για επιτυχών είναι λίγο ζόρι να ξέρεις .συνάδελφος μου με 750+ είναι προς το τέλος επιτυχών από όσα μου είπε
Άβαταρ μέλους
ale3andros12
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

33ΜΚ έγραψε:
ale3andros12 έγραψε:Αλάνια για οδηγός εφοδιασμου μεταφορών με 650 μορια υπάρχει καμία ελπίδα λέτε η μπα;
Για επιτυχών είναι λίγο ζόρι να ξέρεις .συνάδελφος μου με 750+ είναι προς το τέλος επιτυχών από όσα μου είπε

Καταλαβα υψηλά μορια και φέτος.

Άβαταρ μέλους
Giwtobol22
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 113

Δημοσίευση από Giwtobol22 »

Αύριο πρωί αποτελέσματα παιδιά, υπομονη μέχρι τότε.
Boxing star
Giveth
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Giveth »

Σας ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

ale3andros12 έγραψε:
33ΜΚ έγραψε:

Καταλαβα υψηλά μορια και φέτος.

Νομιζω οδηγός και γραφέας είναι από τις πιο δημοφιλή ειδικότητες αλλά μη σε παίρνει από κάτω υπομονή αύριο. Και αυτός χοντρικά μου τα είπε δεν έκατσα να μάθω και πολλά, άλλωστε και επιτυχών να είναι κάποιος δε σημαίνει πως πέρασε κιόλας πέρυσι υπήρξαν άτομα που ήταν 1η στη σειρά και 2η και στα αθλήματα κόπηκαν!
Pezonaftis575
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Pezonaftis575 »

Για ΑΤ πεζικού γνωρίζει κανείς κάτι;
Άβαταρ μέλους
Giwtobol22
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 113

Δημοσίευση από Giwtobol22 »

Εγώ ΑΤ πζ εγώ 680
Boxing star
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Pezonaftis575 έγραψε:Για ΑΤ πεζικού γνωρίζει κανείς κάτι;
πολλες αιτήσεις σίγουρα αφού ΑΤ είναι και η πιο δημοφιλή ειδικότητα του ΠΖ. Προσωπική εκτίμηση πως θα ξεκινάει ψηλά και εκεί καθώς αν υπολογίσει πως κάποιος στην χειρότερη έχει 90 μόρια θητείας και 150 9μηνης θητείας ξεκινάει με 240 μόρια και ένα απολυτήριο σχολείο με βαθμό 13 τότε σαν ειδικότητα παίζει να έχει ο καθένας 400 μόρια σαν βάση.Αρκετοί ΟΒΑ έκαναν αίτηση πάντως για να σε κατατοπίσω κάπως ΟΒΑ του 2020 έχει 840 μόρια και είναι μέσα και σε καλή θέση

Άβαταρ μέλους
ale3andros12
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

33ΜΚ έγραψε:Νομιζω οδηγός και γραφέας είναι από τις πιο δημοφιλή ειδικότητες αλλά μη σε παίρνει από κάτω υπομονή αύριο. Και αυτός χοντρικά μου τα είπε δεν έκατσα να μάθω και πολλά, άλλωστε και επιτυχών να είναι κάποιος δε σημαίνει πως πέρασε κιόλας πέρυσι υπήρξαν άτομα που ήταν 1η στη σειρά και 2η και στα αθλήματα κόπηκαν!
Οχι δεν με παίρνει απο κάτω δόξα τον Θεό έχουμε δουλίτσα αν και εποχική δεν πειράζει να είσαι καλά για την πληροφορία πάντως!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ale3andros12 την Πέμ Αύγ 11, 2022 7:34 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
prokopis23
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από prokopis23 »

Αν δήλωσες leo1 έχει απο Ρόδο μέχρι Έβρο.

Αν δήλωσες leo2 έχει μόνο Αν. Μακεδονία &Θράκη.

Συνολικά η Αυλώνα είναι 6 μήνες.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος prokopis23 την Πέμ Αύγ 11, 2022 7:34 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Tanto
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από Tanto »

ΟΤΙ ΝΑ ΝΕ δεν έχουν βγει επίσημα όχι οπότε καταλαβαίνεις ο σ το έμαθα. Το έγραψα κινεδω για να υπολογίσουν τα παιδιά που έχουν δηλώσει την ειδικότητα πάνω κάτω που κυμαίνονται.115 σειρά είμαι στην συγκεκριμένη ειδικότητα με τα μόρια αυτά. Δύσκολο μου φαίνεται να κοπούν 55 στις ΠΚΕ.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες