Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
Καλησπερα! να ροτησω με 11.2 γενικο, ειδικες δυναμεις, α, β, γ, δ. διπλωματα ποσα βγαινει και εαν εχω ελπιδες! και εαν ειναι μεσο ασεπ. ευχαριστω.
Ναι ρε μαστορα μεσα είσαι
Οπως τ ειπες. Τριχες. Τ ιδια περνεις..
κατι εγινε κ δν με εβγλε παραθεση. Αδερφε π ρωτισες για ΕΔ στην κυρο. Τ ιδια περνει κ με τ αν εκανες κ εδω.500
κατι εγινε κ δν με εβγλε παραθεση. Αδερφε π ρωτισες για ΕΔ στην κυρο. Τ ιδια περνει κ με τ αν εκανες κ εδω.500
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 41
- Επικοινωνία:
Εγω πιστευα οτι θα μουν μεσα σιγουρα, αλλα αυτο το φορουμ εδω γραφει αλλα κι αλλα ωρες ωρες... Αλλος λεει οτι με 2510 στην Α δεν μπαινω με τιποτα... Το μονο που κανει αυτο το φορουμ στις συζητησεις μεταξυ διαφορων (γιατι υπαρχουν και πολυ σωστα πραγματα που γραφονται εδω) ειναι να μας αγχωνει. Εγω ειδα στην περσινη προκηρηξη με 2510 μορια μπηκε ο 279ος. Αρα τωρα με 960 πιστευω ολα θα πανε καλα.
Έφεδρος Ανθυπολοχαγός
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 169
Το φορυμ το κανουν καλο η κακο τα ατομα που γραφουν φιλε μου. Δεν ειμαστε βουλη, απλα κουβεντα μεταξυ μας κανουμε!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Ρε μαγκες με 2560 στην β να μην ελπιζω ουτε για επιλαχων τι λετε;
Όσοι έχουν πληροφορίες καλό θα ήταν να μας λένε αν οι πληροφορίες τους αφορούν το Α. Τ που κάνανε τα χαρτιά τους ή πανελλαδικά και κατά πόσο είναι αξιόπιστες, από ποιόν έμαθαν τις πληροφορίες δηλαδή
Απο τ Α. Τ κατερινης ο ΑΞΚΟΣ με ειπε απλα οτι η ζητιση ειναι μεγαλητερη για αυτο κ αυτοι ειναι ποιο αυστιροι στα κριτιρια. Κοψανε μια κοπελα π ηταν 1.96 κ κατι εγω 1.70 ακριβος τ ειδα μετα αφου κατεβικε αλλα ΤΕΣΠΑ...
150 αιτησεις εγιναν στο νομο μεσσηνιας το εγραψε κ τοπικη εφημεριδα
Στο νομο μεσσηνιας εγιναν 150 αιτησεις το δημοσιευσε κ τοπικη εφημεριδα για οσους δεν πιστευουν μπορουν να το ψαξουν σημερα δημοσιευθικε
Πως γίνετε αυτο; Με 1.96;
pantzos4 έγραψε:Απο τ Α. Τ κατερινης ο ΑΞΚΟΣ με ειπε απλα οτι η ζητιση ειναι μεγαλητερη για αυτο κ αυτοι ειναι ποιο αυστιροι στα κριτιρια. Κοψανε μια κοπελα π ηταν 1.96 κ κατι εγω 1.70 ακριβος τ ειδα μετα αφου κατεβικε αλλα ΤΕΣΠΑ...
Πώς την κόψαν ρε φίλε; Στο Α. Τ που πήγε να κάνει τα χαρτιά της την κόψανε; Δεν έχουν δικαίωμα να κόψουν, απλά παραλαμβάνουν τα δικαιολογητικά, τα ελέγχουν και τα στέλνουν Αθήνα
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 97
Ρε παιδιά τελικά τι είναι αυτό το πονηρό...Bullets; Ντρέπομαι και μόνο που θέλω να γίνω Ε. Φ και σκέφτομαι πονηρά ως εξής: Δηλαδή αν φωνάξω μία καθηγήτρια αγγλικών σπίτι μου, την πληρώσω καλά και την βάλω να απαντάει σωστά στο internet αντί εμού, θα πάρω το proficiency cambridge, θα το παρουσιάσω στην προκύρηξη ειδικών φρουρών και θα μοριοδοτηθώ με 3000 μονάδες; Τόσο απλό δεν νομίζω...
Λαθος πεδες...1.69... Οχι 1.96
οσο για τ π λετε δν εχουν την αρμοδιοτιτα δν ξερω. Δν της πειραν τ χαρτια κ την διωξανε της τ εδωσαν ολα πισω κ την λενε σορρυ κτλ. Νομιζω μπορουν ομως αφου λεει βασικα προσοντα ειναι κ τ υψος...

οσο για τ π λετε δν εχουν την αρμοδιοτιτα δν ξερω. Δν της πειραν τ χαρτια κ την διωξανε της τ εδωσαν ολα πισω κ την λενε σορρυ κτλ. Νομιζω μπορουν ομως αφου λεει βασικα προσοντα ειναι κ τ υψος...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης