Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
-
Harris97
Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
Τον δείκτη μάζας σώματος τον κοιτάνε κατα γράμμα ή βλέπουν και την γενική σου εικόνα ; Πχ εγώ είμαι 1,80 92 κιλά αλλά δουλεμενα. Ο ΔΜΣ μου βγαίνει γύρω στα 28 , άρα κατατάσσομαι στην 1ου βαθμού παχυσαρκία.
Θα βγάλουν μεζούρα ή θα πατήσουν πάνω στο γράμμα του νόμου και θα με κόψουν από εκεί;
Θα βγάλουν μεζούρα ή θα πατήσουν πάνω στο γράμμα του νόμου και θα με κόψουν από εκεί;
-
Papas
Στην εμοδε των 137 ατόμων κόπηκαν περίπου 50 άτομα γιατί εγώ είχα σειρά 320 και τώρα είμαι επιλαχών 80....τώρα μπορεί να ετυχε
-
Επισκέπτης
Δεν θα εχεις θέμα με αυτο.. σε εμας γράφανε διαφορετικά κιλα απ οτι εισαι για να εισαι μέσα στο όριο του ΔΜΣ.. όσοι περάσετε τα αθλήματα μην αγχώνεστε για τίποτα αλλο θα μπείτε.. εκει που δεν χαρίζουν ειναι ελξεις και 1000αρι.. προσοχή στις έλξεις, πρέπει να είναι πεντακάθαρες τερμα κατω τερμα πανω! Καλή επιτυχία σε όλους!Harris97 έγραψε: Παρ Ιούλ 17, 2026 8:08 pm Τον δείκτη μάζας σώματος τον κοιτάνε κατα γράμμα ή βλέπουν και την γενική σου εικόνα ; Πχ εγώ είμαι 1,80 92 κιλά αλλά δουλεμενα. Ο ΔΜΣ μου βγαίνει γύρω στα 28 , άρα κατατάσσομαι στην 1ου βαθμού παχυσαρκία.
-
Επισκέπτης
έχει κανένας παιδιά κανένα νέο για της αίτησης;
-
Επισκέπτης
Στην εμοδε των 137 κόπηκαν 50 την κάθε μέρα
-
Επισκέπτης
Πιστεύετε ότι όσοι έχουμε 11-12 μόρια θα είμαστε μέσα στους 800 πρώτους;
-
Επισκέπτης
Πόσο έληξε ρε παιδιά ,έκανε κάποιος αργά σήμερα; Σε αυτό που δημιούργησε ο φίλος μόνο 9 άτομα ανέβασαν τα μόρια τους,μόνο τόσοι είμαστε εδώ; Παιδιά δεν θα σας κλέψουμε τα μόρια,αλλά θέλουμε να δούμε που θα κυμανθεί η βάση.
-
Επισκέπτης
Η διαφορά όμως τώρα είναι ότι όποιος το θέλει πραγματικά είχε κοντά 9 μήνες που το γνώριζε ότι θα βγει η προκήρυξη,αν δεν είναι έτοιμος είναι άξιος της μοίρας του
-
Επισκέπτης
Παντως μου κανει εντυπωση οτι ξεπερασαν τις 2000 αιτησεις, ενω εξω στον ιδιωτικο τομεα υπαρχει ελλειψη οδηγων. Αυτη η προκυρηξη αποτελει ευκαιρια ζωης για εναν απο την επαρχια που θα ειναι σπιτι του και θα παιρνει 1200 με το καλημερα σε σχεση με τις συνθηκες γαλερας που επικρατουν στο ιδ. τομεα.
-
Επισκέπτης
Τελικά οι ΕΠΟΠ μοριοδοτουνται από την προϋπηρεσία, γνωρίζει κάποιος;
-
Papas
Μήπως ξέρουμε κάτι....πόσοι εποχιακοί έκανα χαρτιά τους
-
rime47
Υποψιν ενας εποχικος πυροσβεστης μαχιμος ο οποιος προσληφθηκε με την προκυρηξη του 2025 μαξ να φτασει εωσ τα 24 με 25 μορια
ενω ο οδηγος της ιδιας περιοδου απο 33-36
Ετσι καταλαβαινουμε οτι το ζουμι της ολης φασης θα το καθορισουν οι πολιτες με φουλ εμπειρια στα φορτηγα . Το ηλικιακο στα 30 το περιοριζει λιγο η αληθεια ειναι χωρις να σημαινει οτι σε ολη την ελλαδα δεν θα εχουν κανει χαρτια τουλαχιστον 360 με 380 ατομα
Καλα αποτελεσματα παιδια και καλα μπανια
Υγ Υπαρχουν και αρκετοι εποχικοι οι οποιοι εχουν το ηλικιακο και δεν ακολουθησαν το μοντελο ΕΜΟΔΕ που σημαινει οτι θα παιξουν δυνατα
ενω ο οδηγος της ιδιας περιοδου απο 33-36
Ετσι καταλαβαινουμε οτι το ζουμι της ολης φασης θα το καθορισουν οι πολιτες με φουλ εμπειρια στα φορτηγα . Το ηλικιακο στα 30 το περιοριζει λιγο η αληθεια ειναι χωρις να σημαινει οτι σε ολη την ελλαδα δεν θα εχουν κανει χαρτια τουλαχιστον 360 με 380 ατομα
Καλα αποτελεσματα παιδια και καλα μπανια
Υγ Υπαρχουν και αρκετοι εποχικοι οι οποιοι εχουν το ηλικιακο και δεν ακολουθησαν το μοντελο ΕΜΟΔΕ που σημαινει οτι θα παιξουν δυνατα
-
Επισκέπτης
Μου τα είπαν καλά γιατι είμαι μόνιμος 15 χρόνια και άλλα τόσα ήμουν εποχικός! Ότι θα πιάσουν μάνικα θα πιάσουν στην αρχή για τα ζήτω αλλά μετά μολις μπουν στο νόημα ότι υπάρχει έλλειψη οδηγών μια και εκ των πραγμάτων το ΠΣ ειναι μηχανοκίνητο σώμα και όλοι οι ασυρματάκιδες έχουν και από ένα οδηγό θα ειναι στην πένα και όσο για διανυκτέρευση στην ύπαιθρο σίγουρη ξάπλα μέσα στο πυροσβεστικό ενώ οι άλλοι θα ειναι στα χώματα και στα αναχώματα!Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιούλ 17, 2026 12:28 pmΔεν σου τα είπανε καλά τα πράγματα φίλε. Δεν υπάρχει ειδικότητα οδηγός στο Π.Σ. Είσαι ΠΕΘ γενικών καθηκόντων. Θα τραβήξεις και μανικα και μάχιμος θα μπεις με οδηγό μόνιμο. Οπότε αυτά που λες ξέχασέτα. Να μην νομίζετε οι υποψήφιοι ότι θα ανεβείτε στο τιμόνι και θα αράξετε.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιούλ 17, 2026 8:33 am Καλά ρ μάγκες περιμένατε πιο λίγες αιτήσεις από 2.500 . Για πάτε σε παλιές προκηρύξεις πυροσβεστων στην κατηγορία οδηγών να δείτε πόσοι εκαναν πχ το 2014! Μιλάμε για οδηγούς Γ.Κ οχι για ΕΜΟΔΕ μιλάμε για λούφα με παραλλαγή οδηγου και όχι για εκπαίδευση όλο τον χρόνο στα βουνά και στους κάμπους ! Νομίζεται ότι οι ενδιαφερόμενοι δεν ξέρουν τι παίζεται με τους οδηγούς ότι κλωσάν αυγά μεχρι να βγει συμβάν και ότι πιάνεται ο κώλος τους στο τιμόνι και στο κάθισμα μεχρι να τελειώσει το συμβάν. Αν και τώρα τα καινούργια αμάξια έχουν τις ανέσεις τους και ερκοντίσιον!
-
Επισκέπτης
Φίλε μου και γω είμαι πάνω κάτω σε αυτά τα κιλά και ύψος αλλά γυμνασμένος , εννοείται ότι μέχρι τα αθλήματα και τα υγειονομικά θα προσπαθήσω να ειμαι ακριβός στο όριο του ΔΜΣ , εσύ θα κοιτάξεις στη καρτέλα ο παθολόγος να σου γράψει ύψος και κιλά που θα αντιστοιχούν στο όριο , μετά στις μετρήσεις αν είναι για 1-2 κιλά τα παιδιά που θα είναι στην επιτροπή και σε μετράνε τα φτιάχνουν για να βγεις στο όριο , για λίγα κιλά δεν κόβουν τώρα αν πάει ο άλλος 105 κιλά 1.80 ύψος λογικά θα έχει θέμα αλλά με τέτοιο σωματότυπο θα έχει κοπεί στ αθλήματα 90% , γενικά μην σε αγχώνει προσπάθησε να πέσεις και λίγο έχουμε καιρό και δώσε βάση στα αθλήματα αν τα περάσεις τα υπόλοιπα είναι για πλάκα !Harris97 έγραψε: Παρ Ιούλ 17, 2026 8:08 pm Τον δείκτη μάζας σώματος τον κοιτάνε κατα γράμμα ή βλέπουν και την γενική σου εικόνα ; Πχ εγώ είμαι 1,80 92 κιλά αλλά δουλεμενα. Ο ΔΜΣ μου βγαίνει γύρω στα 28 , άρα κατατάσσομαι στην 1ου βαθμού παχυσαρκία.
-
Επισκέπτης
τέλος μάγκες οι αιτήσεις άντε μάγκες με το καλό να βγούνε τα αποτελέσματα αν γνωρίζει κανείς κανέναν μέσα στο αρχηγείο να μας πει πόσες ακριβώς αίτησης γίναν θα μας βοηθούσε πολύ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες