Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
Λοιπόν παιδάκια, επανέρχομαι μετά από καιρό, πίνακες ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ τώρα, τώρα θα σας προβάλεται μόνο η σειρά κατάταξης στην επιλεγμένη ειδικότητα και το αν και ποτε καλείστε για ΠΚΕ, μετά το πέρας των ΠΚΕ βγαίνουν οι ΤΕΛΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ επιτυχόντων και επιλαχόντων !
- Giwtobol22
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 113
Όχι ρε αδερφέ γιατί τα λες αυτά; Αφού ξέρει η άλλη η κοπέλα θα βγουν πίνακες λέει έχει άμεση επικοινωνία με τον ναύαρχο του ΠΝ
Γιατι μιλαμε για πν στο νημα του στρατού ξηρας;
Γιατι κάποια έχει μεγάλο πρόβλημα ψάξε να βρεις ποια είναι ένα σάιτ την κράζει ολόκληροfnFAL έγραψε:Γιατι μιλαμε για πν στο νημα του στρατού ξηρας;
- Nikoseuamcs
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 63
Ρε παιδιά απλή λογική εάν εγώ ας πούμε που έχω 800 μόρια είμαι επιτυχών και πάω για αθλήματα και κόπο ένας ο οποίος είναι με 400 μόρια που ίσως δεν έχει πιθανότητα να μπει εάν πω εγώ και κοπούν και κάποιοι άλλοι δεν παρουσιαστούν στα αθλήματα και στις εξετάσεις γενικότερα μπορεί να περάσει για αυτό καλούνε παραπάνω άτομα και για αυτό λέμε ότι ΠΚΕ πολεμικό πολεμικό ναυτικό θα καλέσει 1000 άτομα συν έξτρα άλλα 1.000 γιατί από τα χιλια τα συν θα μπούνε μόνο τα χιλια γιατί ΠΚΕ τα υπόλοιποι θα πάνε στο στρατό ξηράς εάν είναι εκείνοι οι υποψήφιοι και σε άλλα σώματα και είναι πιθανό να μπούνε και τους καλέσουν για ΠΚΕStr vpv έγραψε:Nikoseuamcs έγραψε:Φίλε πάρε τηλέφωνο και ρώτα εάν δεν πιστεύεις... Εάν θες περίμενε να σε πουν ότι θα πας εξετάσεις και μετά ...Swto έγραψε:Ποιος σου το είπε αυτό με το ΠΝ που το ξέρεις ; Φίλε λάθος κανείς πίνακες κανονικά θα βγουν ότι αναφέρει στην προκήρυξη θα γίνει
Μου είπαν ότι δεν θα βγουν για πν πίνακες και ότι θα πάμε όλοι για πκε ...
Για τα ατομικά μορια μιλούσε το παιδι. Οτάν ένας έχει 200 μορια πως να μπει; Οτι έχει πει έχει βγει
- Nikoseuamcs
- Επιλοχίας
Εσύ γιατί πρέπει να γίνεσαι ***** σε όλα τα νήματα; Και σε κράζουν όλοι; ...33ΜΚ έγραψε:Γιατι κάποια έχει μεγάλο πρόβλημα ψάξε να βρεις ποια είναι ένα σάιτ την κράζει ολόκληροfnFAL έγραψε:Γιατι μιλαμε για πν στο νημα του στρατού ξηρας;
Ελπιζω να τα βλέπεις απλά και να την αποκλείσεις επιτέλους!ΕυχαριστώD.Y.K έγραψε:Στην επόμενη αφορμή που θα μου δώσετε, απασφαλίζω. Είστε ένα βήμα πριν την υπέρβαση των ορίων της ανοχής μου.
- chrusa
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 68
Παραδίδω τα όπλα
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 26
Ούτε σήμερα τα βλέπω να βγαίνουν
- Nikoseuamcs
- Επιλοχίας
Ρε γατάκι κάτσε στη φωλιά σου και μη μιλάς... Που θα πεις στον άλλο να με αποκλείσει επειδή εσύ θες ... 🤣🤣🤣🤔🤔33ΜΚ έγραψε:Ελπιζω να τα βλέπεις απλά και να την αποκλείσεις επιτέλους!ΕυχαριστώD.Y.K έγραψε:Στην επόμενη αφορμή που θα μου δώσετε, απασφαλίζω. Είστε ένα βήμα πριν την υπέρβαση των ορίων της ανοχής μου.
Καλημέρα σε όλους μην αναμένεται άδικα ήμουν στο γραφείο τώρα Και το είπε ένας που είναι επιτροπή Αύριο μπαίνεις με τους κωδικούς και βλέπεις προσωπικά τα αποτελέσματα όπως είπατε και εσείς χωρίς πίνακες καλή επιτυχία σε όλους παίδες... !
Παιδιά ηρεμία δεν χρειάζεται να γίνεται όλο αυτό εδώ μέσα τώρα! Είμαστε εδώ για να μαθαίνουμε νέα δεν είναι ωραίο να μαλώνουμε αύριο μεθαύριο μπορεί να είμαστε συνάδελφοι! Καλά αποτελέσματα σε όλους και πάλι
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 26
Άρα αύριο βγαινουν;
Ναι τν ρωτήσε η κοπέλα τι γίνεται ποτέ θα τελειώσετε και λέει αυριο τα ανεβάζουμε...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες