Προκήρυξη 9Κ/21 - Καταστήματα Κράτησης (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 131

Δημοσίευση από PetG »

Player7 έγραψε:Νέμεσις τραβά κάνε ραπιντ για να πας για καφέ και άσε εμάς να μιλήσουμε για τη προκήρυξη, εσύ ούτως ή άλλως δε μπαίνεις.

Player7 σταματα να επιτίθεσαι σε όλους και να τους χαρακτηρίζεις όλους εδώ μέσα με διάφορες λέξεις. Εδώ είμαστε για να μαθαίνουμε πράγματα για την προκυρηξη και να βοηθάμε ο ένας τον άλλον... Όλους τους αποκαλείς ψεκασμενους, χαζούς και εσένα ξύπνιο... Εάν δεν σου αρέσει κάτι μην το σχολιάζεις καν...

Έχεις προσβάλλει όλους εδώ μέσα με το έτσι θέλω και το έκανες και σε εμένα αυτό...

Λοιπόν για να τελειώνει το θέμα αυτό πραγματικά καλύτερα να μην ξανααποκαλεσεις κάποιον με τέτοιους χαρακτηρισμούς αλλιώς πάρε πόδι από εδώ μέσα και τράβα να κάνεις χαβαλε και πλακιτσα να αποκαλέσεις έτσι τα φιλαράκια...

Άντε γιατί πολύ ανεχτηκαμε την αγένεια σου

Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 126

Δημοσίευση από Walas »

Νέμεσις έγραψε:Ο άλλος λέει και χαίρεται ότι είναι αποδεκτό να σε ρωτήσουν για το μπολι και να σε κόψουν αν πεις την άποψή σου. Μας αξίζουν αυτά που ζούμε στο 10 πλασιο, καμία σωτηρία.
Αν και σου μιλάω όμορφα το μόνο που κανείς είναι να με προσβάλεις με το παραλήρημα που σε έπιασε από το πρωι.

ΥΓ. Επειδή είσαι εμοννικος θα σε κόψουν στα ψυχοτεχνικα.

PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από PetG »

Νέμεσις έγραψε:
Player7 έγραψε:Γειά σου Νέμεσις επαναστάτη.
Γεια σου player, "παίχτη".

Ξεκόλλα και εσύ και άσε να κάνει ο κάθε ένας ότι γούσταρει... Άμα δεν θέλετε να προβάλετε ο ένας τον άλλον να το κάνετε με προσωπικά μηνύματα... Δεν θα διαβάζουμε 4 σελίδες εδώ μέσα και να λέτε ο ένας τον άλλο ψεκασμενους, βαρεμενο κλπ... Αλλιώς πάρτε πόδι από εδω

M96
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από M96 »

Stauros44 έγραψε:Καλά δεν είναι το ίδιο φίλε το έχεις στο μυαλό σου περάσει το εμβόλιο ως το τέλος δεν είναι έτσι ξεκόλλα λίγο δεν θέλω να σ αλλάξω γνώμη αλλά μην κολλάς ψάξου λίγο δεν σε κοροϊδεύουν στη τηλεόραση και ούτε είναι πρόβατα αυτοί που το έχουν κάνει αντίθετος είναι πολύ μπροστά απλά ψάξου λίγο μόνος σου Ρότα μάθε και μην κολλάς σε έναν γιατρό που λέει το αντίθετο για τους δικούς του λόγους

Stauros44 "... Όποιος έχει κάνει εμβόλιο είναι πολυ μπροστά ! "

Φιλαράκι αδικείσαι εσύ εδώ μέσα, έπρεπε να είσαι ήδη στην επιτροπή λοιμωξιολόγων να μας λες τα επιχειρήματα σου περί εμβολιασμού για να πείθεις και τους απλούς χαζούς ανόητους πολίτες που δεν το έχουν κάνει ...

Νέμεσις μπράβο για τις ανησυχίες σου και τις σκέψεις σου. Θα έπρεπε να όλοι να έχουν αυτές τις ανησυχίες αλλά ο κόσμος δε βλέπει οτι μιλάμε για την υποχρεωτικότητα και τα ανόητα μέτρα που παίρνουν κάθε τρεις και λίγο. Είτε εμβολιασμένος είτε όχι, όλοι θα έπρεπε να έρχονται ενάντια σε τέτοιου είδους πολιτικές ... Σκεφτείτε λίγο πιο πολύ τι μας επιβάλλουν να κάνουμε τον τελευταίο καιρό που ακόμη και Οι εμβολιασμένοι δείχνουν ταυτότητα στην σερβιτόρα για να πιουν καφέ και αναθεωρήστε τις απόψεις σας περί ψεκασμού. Αν νομίζουν κάποιοι οτι επειδή κάναν εμβόλιο πήρανε και το κλειδί του παραδείσου κάνουν λάθος. Σε λίγο καιρό που θα σας στέλνουν κάθε 2-3 μήνες για δόση και θα σας στέλνουν και σας για rapid γιατι δεν θα έχετε αντισώματα, θα αναθεωρήσετε και τότε θα τα βάλετε με την κυβέρνηση και όχι με τους ανεμβολίαστους

Άβαταρ μέλους
loupinogr
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από loupinogr »

Λοιπόν παιδιά. Την περιμένουν αύριο στο τυπογραφείο. Θα αναρτηθεί μόλις την λάβουν. Μπορεί να είναι και απόγευμα προς βράδυ να ξέρετε. Ημερομηνία έναρξης των αιτήσεων είπαμε είναι στις 22 του μηνός μέχρι 2 Δεκεμβρίου.
Νέμεσις
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 91

Δημοσίευση από Νέμεσις »

Player7 έγραψε:Νέμεσις τραβά κάνε ραπιντ για να πας για καφέ και άσε εμάς να μιλήσουμε για τη προκήρυξη, εσύ ούτως ή άλλως δε μπαίνεις.

Δεν πάω για καφέ ρε ηλίθιε αλλά που να καταλάβεις εσύ και οι όμοιοι σου που δεν έχετε αξιοπρέπεια και σκαναρεστε για να σας κάνουν τη χάρη να ζήσετε όπως πριν. Όσο για το αν θα μπω ή αν έχω μπει ήδη με την απορία θα μείνεις.

Νέμεσις
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Νέμεσις »

Τέλεια. Λοιπόν παιδιά μιλάμε δεν χρειάζεται να περάσει κανείς ψυχοτεχνικα έχουμε εδω τους ειδικούς-τραμπαριφες που αποφάσισαν και διέταξαν. Εικόνα
PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από PetG »

Νέμεσις έγραψε:Τέλεια. Λοιπόν παιδιά μιλάμε δεν χρειάζεται να περάσει κανείς ψυχοτεχνικα έχουμε εδω τους ειδικούς-τραμπαριφες που αποφάσισαν και διέταξαν.Εικόνα

Τι το συνεχίζεις; Μπορείς να μου πεις λίγο;

Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 126

Δημοσίευση από Walas »

Νέμεσις έγραψε:Τέλεια. Λοιπόν παιδιά μιλάμε δεν χρειάζεται να περάσει κανείς ψυχοτεχνικα έχουμε εδω τους ειδικούς-τραμπαριφες που αποφάσισαν και διέταξαν.Εικόνα
Τραμπούκους; Μάλιστα...

Καλή σου νύχτα φίλε μου

Νέμεσις
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Νέμεσις »

Όταν συνηθίζεις το τέρας, αρχίζεις και του μοιάζεις είχε πει κάποτε ο Χατζηδάκης, να το θυμάστε αυτό.Καληνύχτα σε όλους

Factoryxl
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Factoryxl »

Ας αλλάξουμε θέμα η προκήρυξη θα βγει εκτός ΑΣΕΠ αχαχααχχαχαχα μου το είπε ένας μπατζανακης από τό χώριο π έχει τα κονέ του ... Πλάκα κάνω! Για πείτε ρε παιδιά με τα μόρια τι θα γίνει γμτο ! Έχω λίγα γμτο 1127
Stauros44
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 128

Δημοσίευση από Stauros44 »

Φίλε Μ96 έχω πολλά επιχειρήματα για να σου πω απλά δεν είναι της παρούσης και δεν θέλω να ξεφύγει το θέμα δεν είναι για την σελίδα εδω απλά σας εύχομαι αυτοί που δεν το κάνατε να μην το βρήτε εμπόδιο είτε στην επιτροπή είτε σε κάποια άλλη στιγμή όταν σου πουν η το βαράς είτε γεια σας πες τους ότι είναι λιμοξιολογοι η δεν έχουν επιχειρήματα
Νέμεσις
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Νέμεσις »

Stauros44 έγραψε:Φίλε Μ96 έχω πολλά επιχειρήματα για να σου πω απλά δεν είναι της παρούσης και δεν θέλω να ξεφύγει το θέμα δεν είναι για την σελίδα εδω απλά σας εύχομαι αυτοί που δεν το κάνατε να μην το βρήτε εμπόδιο είτε στην επιτροπή είτε σε κάποια άλλη στιγμή όταν σου πουν η το βαράς είτε γεια σας πες τους ότι είναι λιμοξιολογοι η δεν έχουν επιχειρήματα

Για αντισυνταγματικότητα ούτε λόγος ε; Ο, τι σου πει ο κάθε ψυχοπαθής θα κανεις ; Η απόφαση του συμβουλίου της Ευρώπης το καλοκαίρι που σαφώς και ρητά αναφέρει πως δεν γίνεται το εμβόλιο να αποτελεί στοιχείο διαχωρισμού μεταξύ των πολιτών, ούτε να δίνει κανενός είδους προνόμιο, πήγε περίπατο; Την ψήφισε η ελληνική κυβέρνηση και την παραβιάζει από την πρώτη στιγμή!

Stauros44
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 128

Δημοσίευση από Stauros44 »

Δεν αμφιβάλω σε αυτό που λες απλά αν περάσεις και στο εύχομαι και τύχη να στο ρωτήσουν μην τους απαντήσεις κάτι τέτοιο η γνώμη μου ! Όταν ακούς περί δημοσίου οτιδήποτε έχει ν κάνει με το δημόσιο κατά ένα μεγάλο ποσοστό σημαίνει και κυβέρνηση
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 155

Δημοσίευση από D.Y.K »

Πανδημία COVID-19 και εμβολιασμός Μπορείτε να συνεχίσετε τη συζήτησή σας στο παραπάνω νήμα.

Εδώ συζητάμε μόνο για τα της προκήρυξης.

End of story!

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης