Γιατί θέλουμε να γίνουμε ΕΠΟΠ;

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Κλειδωμένο

Για ποιο λόγο κάνετε αίτηση για ΕΠΟΠ;

Το δημοψήφισμα λήγει την Παρ Σεπ 23, 2011 2:07 pm

Είιμαι άνεργος και δεν βρίσκω δουλειά
48
11%
Δουλεύω κάπου, αλλά θέλω κάτι σίγουρο
91
21%
Μου αρέσει ο στρατός
254
58%
Νομίζω ότι είναι σαν το δημόσιο
15
3%
Λόγω οικονομικής κρίσης
14
3%
Άλλος λόγος (να τον αναφερέτε)
14
3%

Σύνολο ψήφων: 436

Στρατός και θητεία
ΑΚΗΣ
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ΑΚΗΣ »

Εγω πιστευω οτι οι πιο πολλοι κανουν το λαθος και σκεφτονται μονο οτι θα εχουν σταθερο μισθο. Αυτο ειναι το θεμα...

και πιανουν τις θεσεις απο εμας που δεν το κανουμε για τα λεφτα

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Greek_Army »

Άκη αν ήτανε στον στρατό ο μισθός 200 ευρώ θα έμπαινες δηλαδή;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Απλά δεν μπορώ να ακούω αηδίες... Μην κρύβεστε όλο πίσω από το δακτυλάκι σας. Το πρώτο που κοιτάει κάποιος σε μία δουλειά είναι τα λεφτά και η μονιμοποίηση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Πέμ Μάιος 20, 2010 1:38 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
βαλαντης

Δημοσίευση από βαλαντης »

Σιγουρα τα χρηματα ειναι ενας παραγωντας που θες να μπεις στο στρατο γενικοτερα. αλλα αμα δεν το γουσταρεις κιολας. αστο μιν πας καθολου. ετσι το βλεπω εγω προσωπικα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Και εγώ συμφωνώ. Απλά μερικοί πηγαίνουνε να δούνε αν μπορούνε να τα καταφέρουνε.
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από Rafale »

Κατα την αποψη μου οι περισσοτεροι κοιτουν σε λαθος μερια. Αυτη των χρηματων. Και της σταθεροτητας δεν συνυπολογιζουν το πιο σημαντικο παραγοντα που ειναι το αν μπορουν να βιωσουν μεσα ς αυτο το συστημα. Εκει κανουν το λαθος. Μπορεις να βιωσεις και να πορευτεις με την "τρελλα" του στρατου; Τα βαζεις κατω και τα σκεφτεσαι ολα πριν να μπεις ς αυτον. Αν μπορεις καλως. Αλλιως αποχωρεις. Η δεν μπαινεις καθολου στη διαδικασια να κανεις τα χαρτια σου.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rafale την Τρί Μάιος 25, 2010 12:16 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 12
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

Ολοι εχουμε υπηρετησει και πανω κατω η εικονα που εχουμε στο μυαλο μας για τους εποπ δεν ειναι και η καλυτερη. Πολλες φορες οι φανταροι πιστευουν οτι ο εποπ ειναι συνηθως ενα αποτυχημενο ατομο το οποιο επελεξε το στρατο μη εχοντας αλλη λυση ή τελος παντων ετσι του τα εφερε η ζωη. Ολοι θα θυμομαστε εναν κομπλεξικο εποπ ο οποιος ειχε υφος 1000 καρδιναλιων λες και ηταν κανενας στρατηγος. Που πας ρε μουτσε;Εικόνα Θα κανεις 7 ολυμπιαδες να απολυθεις. Πολλες φορες οι εποπ ζηλευουν τους φανταρους που σε λιγους μηνες θα φυγουν για να κανουν τη ζωη τους ενω αυτοι θα ειναι στραβογιαννα για παντα και θα τα τρωνε ολα. Στο ναυτικο οι καρδιναλιοι εποπ ετρωγαν και μπουγελα στο κρεβατι τους απο ναυτες το βραδυ και μαλιστα με την ανοχη των αξιωματικων που ουτε και αυτοι τους συμπαθουν. Αυτο συνεβαινε παλιοτερα οταν υπηρετουσαν και στρατευσιμοι στις μοναδες επιφανειας. Βεβαια οι προβληματικοι εποπ αποτελουν εξαιρεση αλλα δυστυχως αμαυρωνουν ολοκληρο το θεσμο και ετσι η πλειοψηφια δεχεται αδικα κακη κριτικη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Su-35 την Τρί Μάιος 25, 2010 4:47 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Betty έγραψε:Εγώ διάλεξα "μου αρέσει ο στρατός". Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς να πεις ότι σου αρέσει κάτι το οποίο δεν έχεις δοκιμάσει, αλλά από το Λύκειο το είχα ως στόχο, και δεν τα κατάφερα να περάσω Εικόνα. Οπότε είπα να τελειώσω την σχολή στην οποία πέρασα και μετά να δοκιμάσω την τύχη μου ως εποπ. Νομίζω ότι αν πας στο στρατό μόνο για τα χρήματα και για τη "σιγουριά" του δημοσίου δεν θα τα καταφέρεις και σύντομα θα παραιτηθείς, έτσι νομίζω...
ουυυ τωρα σωθηκες μπετακυΕικόνα. Ετσι ειναι. Καποια στιγμη θα σε φαει το συστημα αν επαναπαυθεις και το βλεπεις σαν δημοσιο. Οσοι εχουν ηδη δουλεια καλο θα ειναι να μεινουν στη δουλεια που εχουν και να μην αναζητησουν την τυχη τους ως εποπ. Φτανει πια γεμισανε τα στρατοπεδα απο ασχετους.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rafale την Πέμ Μάιος 27, 2010 5:51 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Γιατί ρε κρίστι τα παιδιά που μπήκανε στον στρατό από στρατιωτικές σχολές δεν ήτανε άσχετα; Και δεν νομίζω οι άντρες που έχουνε πάει και στρατό να είναι άσχετοι με το θέμα
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από illy »

Μα ολοι ασχετοι ειναι ειτε ειναι εποπ ειτε απο σχολες... Στην πορεια γινονται σχετικοι εφοσον εκπαιδευονται καταλληλως
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος illy την Πέμ Μάιος 27, 2010 10:03 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dum spiro spero
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Greek_Army έγραψε:Γιατί ρε κρίστι τα παιδιά που μπήκανε στον στρατό από στρατιωτικές σχολές δεν ήτανε άσχετα; Και δεν νομίζω οι άντρες που έχουνε πάει και στρατό να είναι άσχετοι με το θέμα
συγκεκριμενα μιλουσα για τους εποπ. Και οχι για τα ατομα απο στρατιωτικες σχολες. Αυτο ειναι αλλο θεμα. Το οτι οι ανδρες πανε στο στρατο πρωτα δεν σημαινει οτι αργοτερα ως εποπ γινονται σχετικοι. Ειναι θεμα χαρακτηρα του καθενα. Πιστευω οτι δεν τους βοηθα. Να μην σου πω οτι τους κανει χειροτερους.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rafale την Παρ Μάιος 28, 2010 5:16 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Οσοι ειναι απ εξω θελουν να μπουνε και οταν μπαινουνε θελουνε να φυγουνε. Αυτοι ειναιο οι επ. Οπ.
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από dimitris mak »

Εγω παντος πρωτα κοιταω να μπω σμυ... Και αν δεν μπω...
Άβαταρ μέλους
_KOURSAROS_
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από _KOURSAROS_ »

Και εγω για ΣΜΥ ηθελα δωσω αλλα τω ειναι αργα... Οποτε θελω να μπω ΕΠ. ΟΠ και αν ΔΕΝ τουλαχιστον ΟΒΑ, μαρεση ο στρατος αν και ακομα δεν εχω παει και απο μικρος ηθελα να μπω στον στρατο ελπιζω να μιν αλλαξω γνωμη οταν μπω... Αλλα για να μιν λεμε και οτι θελουμε οτι περνεις καποια λεφτα καθε μηνα ειναι ενα ισχυρο συν, αλλα και παλι αν μπαινεις μονο και μονο για τα λεφτα η εχεις τεραστια αναγκη η...
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
ΣΤΟΧΟΣ

Δημοσίευση από ΣΤΟΧΟΣ »

Στοχος της ζωης μου

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης