Ιατρικές εξετάσεις στο στρατό

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από Greek_Army »

GML έγραψε:Αν κατά τις πρώτες μέρες κατάταξης μας στείλουν για εξετάσεις σε στρατιωτικό νοσοκομείο, τι γίνεται με τις μέρες απουσίας από το ΚΕΝ; Μετράνε ως αναρρωτική άδεια, θεωρούνται εκτός θητείας (δηλαδή θα πρέπει να τις υπηρετήσουμε αφού επιστρέψουμε στο ΚΕΝ) ή μετράνε σαν να ήμασταν στο ΚΕΝ; Αν ισχύει το τελευταίο υποθέτω μετράνε σαν μέρες βασικής εκπαίδευσης. Ή μήπως θα γίνει αργότερα η μεταφορά στη μονάδα (προκειμένου πχ να συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός ημερών βασικής εκπαίδευσης).

Οι ημέρες νοσηλείας μετράνε κανονικά στην θητεία και η μεταφορά στην μονάδα θα γίνει κανονικά, απλά όταν πας στην μονάδα θα είσαι "άσχετος" και θα πρέπει να προσαρμοστείς όσο πιο γρήγορα γίνεται.

GML έγραψε: Τέλος πόσες μέρες μπορεί να λείψουμε από το ΚΕΝ, σε περίπτωση που έχουμε να κάνουμε πολυάριθμες ιατρικές εξετάσεις; Έτσι κι αλλιώς αν βγει κάποιος άοπλος κάνει μόνο διαδικαστικές δουλειές οπότε η απουσία του από το ΚΕΝ μάλλον είναι επουσιώδης (για τον ίδιο).

Τις ημέρες που θα λείψεις τις κρίνουν οι γιατροί δεν υπάρχει κάποιο όριο, όσο αφορά για την άοπλη θητεία έχουμε ξεχωριστό θέμα.

Άοπλος στο Στρατό

Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

Την καλησπέρα μου σε όλους.

τον ιούλιο στις 11.7.2013 παρουσιάζομαι στον αυλώνα πίσω στο σημείο γραφει να πάρουμε και το ατομικό μας βιβλιάριο μαζί εγώ όμως δεν έχω τώρα τι γίνετε θα έχω κάποιο θέμα;

δεν έχω κανένα πρόβλημα σωματικό η ψυχικό.
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 24
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Δεν έχεις το βιβλιάριο υγείας βρέφους; Αυτό ζητάνε (για να δουν τι εμβόλια έκανες κλπ.), όχι το ατομικό βιβλιάριο υγείας που έχεις τώρα (αν έχεις).
Le3
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Le3 »

Διαβάζοντας ποιο πίσω δεν βλέπω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με έλλειψη του βιβλιαρίου υγείας.
olk01
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από olk01 »

Παιδιά καλησπέρα, έχω κάνει αντιτετανικό στο ΙΚΑ με ραντεβού στον παθολόγο πριν από μερικές ημέρες

από ότι έμαθα κρατάει για 5 χρόνια, θα πρέπει να κάνω το αντίστοιχο εμβόλιο και μέσα στον στρατό;

ευχαριστώ
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 24
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Όχι. Και έχε και το χαρτί του ΙΚΑ μαζί σου.
Άβαταρ μέλους
nikosern
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από nikosern »

Εγω δεν έχω κάνει ένα εμβόλιο... θα μου το κάνουν μέσα ; Ή να παω να το κανω πριν μπω... Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει το Ι μου για αυτό ;
olk01
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από olk01 »

Όχι δεν αλλάζει τίποτα, θα στο κάνουν μέσα. Απλά όταν είδα το παρακάτω βίντεο τρόμαξα

για αυτό είπα να το κάνω μία ώρα αρχίτερα (έπρεπε ούτως η άλλως να το κάνω το 2011 αλλά το είχα ξεχάσει). Αν και φαίνεται πως θα πονάει, στην πραγματικότητα δεν πονάει καθόλου, ο μόνος πόνος που νιώθεις είναι ένα μικρό τσιμπιματάκι όταν τρυπάνε το δέρμα. Όταν μπαίνει η βελόνα μέσα, περνάει το φάρμακο και βγαίνει έξω δε νιώθεις τίποτα.
Άβαταρ μέλους
nikosern
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από nikosern »

Ενα εμβόλιο όπως όλα τα αλλά δηλαδή...
κωστας

Δημοσίευση από κωστας »

Καλησπερα σας παιδια θα ηθελα να ροτησω εαν κανουν τοξικολογικες στον στρατο παρουσιαζομαι 22-1-13 και δεν ξερω αν παιζει ρολο που θα παω δοκιμος. Θα κανουν η να μην ανυσηχω?
ReD-RevolutioN
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από ReD-RevolutioN »

Καμια σχεση μην ανησυχεις!
antonis12
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από antonis12 »

Όταν μένεις γυμνός για να σε εξετάσουν μαζί με τους άλλους μετά την κατάταξη, οι γιατροί που σε βλέπουν είναι μόνο άντρες ή και γυναίκες; Ίσως άλλους δεν τους νοιάζει αλλά από τη στιγμή που μένεις γυμνός πιστεύω πως πρέπει να σε βλέπει γιατρός του ίδιου φύλου.
kostas

Δημοσίευση από kostas »

Δεν σε βλέπουν γυμνό, τουλάχιστον εμένα και πολλούς από την σειρά μου. Υπήρχε ένας άνδρας παθολόγος, ένας ψυχολόγος, και μια γυναικά στις εξετάσεις πιο καλύτερα ερωτήσεις που μας έκαναν. Σε κάθε γιατρό πηγαίναμε ξεχωριστά. Κάποιοι ελάχιστοι ισχυρίστηκαν πως τα έδειξαν στο γιατρό. τι να πω ίσως να έλεγαν ψέματα ίσως και ο γιατρός να υποψιάστηκε πως κάτι τρέχει αν καρφώθηκαν με το άγχος που είχαν, ίσως και να ήθελαν οι ίδιοι να εξεταστούν.

Το άγχος σου είναι μόνο το φύλο του γιατρού; Ότι και να είναι θα έχει δει πολλά μην αισθάνεσαι άβολα. Μου κάνει εντύπωση να ανησυχείς μήπως και σε δει γυμνό μια γυναίκα. με τους άνδρες δεν έχεις πρόβλημα; Δύσκολα να σε δουν γυμνό όσο είσαι φαντάρος τώρα ίσως δεις εσύ κάποιον εξαρτάται τι άτομα θα έχεις στην μονάδα σε κάποιους είτε αρέσει να επιδεικνύουν τα προσόντα τους είτε το κάνουν για πλακά.

Giannis19

Δημοσίευση από Giannis19 »

Μπορεί κάποιος να μου πει τι ακριβώς εξετάσεις θα μου κάνουν στον στρατό; Θα με δουν και γυμνό;(ντρέπομαι λίγο... )

Και κάτι άσχετο, είμαι 18 (σε λίγους μήνες γίνομαι 19) αλλα δεν μου έχει έρθει ακόμα χαρτί απο τον στρατό, να αρχίσω να ανησυχώ;
antonis12
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από antonis12 »

kostas έγραψε:Το άγχος σου είναι μόνο το φύλο του γιατρού; Ότι και να είναι θα έχει δει πολλά μην αισθάνεσαι άβολα. Μου κάνει εντύπωση να ανησυχείς μήπως και σε δει γυμνό μια γυναίκα. με τους άνδρες δεν έχεις πρόβλημα; Δύσκολα να σε δουν γυμνό όσο είσαι φαντάρος τώρα ίσως δεις εσύ κάποιον εξαρτάται τι άτομα θα έχεις στην μονάδα σε κάποιους είτε αρέσει να επιδεικνύουν τα προσόντα τους είτε το κάνουν για πλακά.

Δεν καταλαβαίνω τι σου κάνει εντύπωση, σίγουρα καταλαβαίνεις τι εννοώ. Γιατί να έχω πρόβλημα να με δει γυμνό ένας άντρας; Το να σε δει κάποιος άλλος στο θάλαμο όταν πχ βγαίνεις από το μπάνιο δεν είναι θέμα, λογικό είναι να συμβεί όταν είσαι με τόσα άτομα σε τέτοιες συνθήκες όπου ζουν όλοι Μαζί. Όμως το να σε υποχρεώνουν να σε δει γυμνό ένας γιατρός αντίθετου φύλου σε φέρνει σε δύσκολη θέση για προφανείς λόγους. Δεν έχεις την ίδια άνεση που θα είχες αν σε έβλεπε ένας άντρας γιατρός. Δε νομίζω ότι είναι παράλογο αυτό που λέω και πιστεύω ότι οι περισσότεροι συμφωνούν μαζί μου.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες