Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)
Επιλαχόντα,
Δεν αντιλέγω, όπως το καταλαβαίνει κανείς. Καλή σου επιτυχία στο Σ. Ε. Α. Λ. Σ.
To Λιμενικό χρειάζεται άνδρες.
Η προκήρυξη θα βγει σε λίγες μέρες και θα είναι mix (κάποιες θέσεις Ειδικές Δυνάμεις - Γενική κατηγορία).
Η προκήρυξη θα βγει σε λίγες μέρες και θα είναι mix (κάποιες θέσεις Ειδικές Δυνάμεις - Γενική κατηγορία).
Ρε παιδιά τι λέτε να γίνει με αυτή την ιστορία; Εδώ και μέρες έκανε την ανακοίνωση ο υπουργός... αύριο έχει πρώτη ο μήνας και ακόμα τίποτα!!!
Γιώργος έγραψε:Επιλαχόντα,
και πως το ξέρεις;
εσύ καλά λες να μπουν άντρες αλλά πάνε και γυναίκες
Ρε παίδες θα είναι γενικής και θα έχει και γυναίκες. Και απ' όσο ξέρω ένας αριθμός αντρών θα είναι στα κομάντος του λιμενικού ( ειδικές αποστολές)
Οι γυναίκες είναι το θέμα μας η να βγει η προκήρυξη; Όλοι χρήσιμοι είναι..
Πριν από λίγο έκανα ένα τηλεφώνημα για να ρωτήσω να μάθω νεότερα και η απάντηση ήταν η εξής: δεν υπάρχει κάτι για διαγωνισμό, η προκήρυξη που θα βγεί σε λίγους μήνες αφορά τις πανελλήνιες εξετάσεις. (Του λέω) ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΌΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΔΗΜΌΣΙΑ ΘΈΣΗ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΒΓΕΙ; Και ( μου απαντάει) ναι το ακούσαμε αυτό αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο και δεν υπάρχει τέτοια νομοθεσία πλέον είναι μόνο στις πανελληνιες!!! ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΈΜΑΙ ΠΟΣΑ ΘΈΛΟΥΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΆΝΟΥΝ!!! ΈΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΉΣΕΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΌ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΌ ΠΛΈΟΝ!!!
- Αντωνης2018
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 5
Απο το καλοκαιρι σας ελεγα οτι δεν θα βγει... ο συριζα δεν θελει ισχυρα σώματα ασφαλείας
Πειθαρχεία ευπραξιας μήτηρ
Αντώνη 2018 αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα βγει... πιστεύω ακόμα στην έκδοση της προκήρυξης απλώς αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι έχουμε δρόμο ακόμα και πρέπει να έχουμε γερό στομάχι για να αντέξουμε!! Απο καιρό έχουμε οπλιστεί με υπομονή ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ... Απλώς είναι πολύ κουραστικό και ψυχοφθόρο όλο αυτό που γίνεται γιατί το κράτος μας είναι απαίσιο και προσπαθούν να μας εξοντώσουν!!!
- Αντωνης2018
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 5
Αν δεν εχει βγει μεχρι Μαιο και γινουν εκλογες τον Μάιο οπως λενε εκει πρέπει να την ξεχασετε οριστικά γιατι αυτα ειναι κυβερνητικά κολπακια
Πειθαρχεία ευπραξιας μήτηρ
Αντώνη 2018 Ναι έχεις πολύ δίκιο σε αυτό... ΙΣΧΎΕΙ...
Συγνώμη και επειδή πήρες τηλέφωνο πάει να πει πως θα σου πουν και την αλήθεια τι παίζει; Τότε ο καθένας θα έκανε ένα τηλέφωνο σε οποιονδήποτε φορέα να μάθει ότι θέλει. Δν σε ξέρουν καν και περιμένεις να σου πουν κιόλας, δν είναι καφενείο εκεί. Ειναι παράνομο να σου πουν κάτι πάνω σε μια προκήρυξη μέσω ενός τηλεφώνου, δν διακυνδηνευουν την θέση τους για να σου πουν εσένα στο τηλέφωνο τι γίνεται με την προκήρυξη. Ο καθένας εδώ μέσα λέει την βλακεία... ο άλλος πάει σχολείο ακόμα και αντί να διαβάζει κοιτάζει να μπει εδώ μέσα να πει ότι δν θα βγει προκήρυξη επειδή τον ενοχλεί λες και την τον νοιάζει. Καλο θα ήταν ο καθένας σίγουρα να λέει ότι θέλει αλλά να λέει και σοβαρά πράγματα και ορημα. Αντωνη με το να μπαίνεις να σχολιάζεις εδώ μέσα ενώ δίνει πανελλήνιες φέτος δν κάθεσαι να διαβάσεις να καταφέρεις και εσυ τον στόχο από τις πανελλήνιες ή να πας στρατό και να δεις τι θα κανείς μετά. Γιατι βλέπω ότι και του χρόνου εδώ μέσα θα είσαι και θα σχολιάζεις για προκηρύξεις. Φιλικα πάντα.
Οι ημέρες έγιναν μήνες και οι μήνες έγιναν χρόνια, μας κοροϊδεύουν παιδιά μην πιάνεστε από λόγια Συριζαίων ακόμα δεν έχουμε μάθει; αυτοί μόνο μας κοροϊδεύουν. Μην ρίχνετε την αξιοπρέπεια σας περιμένοντας μία προκήρυξη, Και εγώ την περιμένω πως και πως αλλά κοιτάζω και τη ζωή μου παράλληλα
Ιορδάνης έγραψε:Πριν από λίγο έκανα ένα τηλεφώνημα για να ρωτήσω να μάθω νεότερα και η απάντηση ήταν η εξής: δεν υπάρχει κάτι για διαγωνισμό, η προκήρυξη που θα βγεί σε λίγους μήνες αφορά τις πανελλήνιες εξετάσεις. (Του λέω) ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΌΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΔΗΜΌΣΙΑ ΘΈΣΗ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΒΓΕΙ; Και ( μου απαντάει) ναι το ακούσαμε αυτό αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο και δεν υπάρχει τέτοια νομοθεσία πλέον είναι μόνο στις πανελληνιες!!! ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΈΜΑΙ ΠΟΣΑ ΘΈΛΟΥΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΆΝΟΥΝ!!! ΈΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΉΣΕΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΌ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΌ ΠΛΈΟΝ!!!
Φιλε μου ιορδανη δεν γνωριζω με τι ατομο μιλησες εννοω αν ητανε λιμενικος ειτε ητανε καποια ιστοσελιδα ενημερωσης, αυτο που θα ηθελα να πω ειναι οτι κανενας υπουργος ειτε ειναι σωματος ασφαλειας ειτε ειναι υπουργος αμυνας εφοσον εχει μπει μεσω πανελληνιων η σχολη δεν καθεται να λεει οτι θα κανει προσληψεις.. αυτο που γινεται τοσα χρονια ειναι να βγαινει καθε τελη ιουλιου με αυγουστο ο αριθμος που χρειαζεται καθε σωμα χωρις δημοσιες δηλωσεις του εκαστοτε υπουργου... Τωρα στο θεμα της προκυρηξης καλα κανεις και εχεις καποια ανησυχια αλλα οχι και να φτανουμε σε βαθμο να λεμε οτι παει τελειωσε.. ο υπουργος ειπε εντος των ημερων θα ανακοινωθει αυτο δεν σημαινει οτι επειδη περασε μια εβδομαδα πρεπει οπωσδηποτε να εχει βγει το εντος των ημερων μπορει να ειναι για τον υπουργο (εντος 30 ημερων)... Εχετε πιστη θα βγει καλη δυναμη σε ολους παιδια!
Ο αριθμός που τηλεφώνησα:2131371072 Αρχικά είχα τηλεφωνήσει στο υπουργείο και ο κύριος με τον οποίο μίλησα μου έδωσε τον παραπάνω αριθμό και μου είπε ότι από εκεί θα αποσπάσω πληροφορίες και θα με βοηθήσουν... Ο ΣΚΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΑΥΤΌ ΤΟ ΜΉΝΥΜΑ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌΣ ΚΑΙ ΌΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΩ ΕΝΤΆΣΕΙΣ... ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΎΣΩ!!! ΙΣΩΣ ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΊΡΝΩ ΘΈΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΆΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΜΟΥ. ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΙΡΌ ΔΙΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΔΙΚΌ ΜΟΥ ΑΓΏΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΠΡΟΚΉΡΥΞΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΧΑΊΡΟΜΑΙ ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ... Συγνώμη... με συγχωρείτε. Καλύτερα να μην παίρνω θέση στη συζήτηση!!!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες