Ιατρικές Εξετάσεις Υπαξιωματικών ΛΣ (2014)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 9
Μα είδα κατι σχόλια του τύπου να παει να δουλέψει σε μπαρ και τέτοια... Προτείνουνε κιόλας οι αδίστακτοι!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 9
Το γενικεύσες.. ετσι σε βολεύει μάλλον. Εγω δεν είπα πως λειτουργεί.. κάποιοι άλλοι κ τωρα εσυ ήρθαν να μας πει πως δουλεύει το λιμενικό που λειτουργεί με τον ίδιο τροπο εδώ κ χρονια.. Η Ιδιωτική ζωη ειναι άλλο πράγμα και ξέρω καλύτερα απο σενα τη λειτουργία του απο ότι φαίνεται. κατινια ειναι αγόρι μου να λένε να παει να δουλέψει σε μπαρ κ όσο για την εικόνα εγω δεν είπα ότι πρέπει να φαίνεται κανενα τατουάζ ούτε ότι ο καθένας μπορεί να εμφανίζεται όπως θέλει... Προσφυγή όχι για το ταττουαζ ειναι χάσιμο χρόνου αλλά για οτιδήποτε για αυτο βερεσέ το ονόμασες. Ήμαρτον λοιπόν να λες όπου χρειάζεται η μάθε που κ ποτε !2014 έχουμε πια...
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 10
Κουλα καλημερα... ακου... Ειναι λογικό να κοβουν τα τατουάζ σε εμφανές σημείο διότι οταν γινει κατι επίσημο κ έρθουν πολιτικοι κ ανώτατοι αξιωματικοί κ εσυ εχεις κανει τατουάζ στα χερια, στα πόδια ´ η στο λαιμό δεν ξερω κ εγω τι ποινή θα σου δώσουν! Επισης , αφου ήθελες να να μπεις σε σωμα ασφαλειας γιατι πηγές κ βαρεσες τατου; Αρα αυτο σημαίνει οτι δεν το θες πολυ να μπεις στα σωματα!! Πολλα παιδιά που περιμένουν τέτοιου είδους προκηρυξεις δεν κανουν τιποτα στο σωμα τους μεχρι να δώσουν εξεταςεις!!! Αφότου μπουν τα κανουν! επισης στο ξανα λέω... περίεργοι δεν ειμαστε εμείς... δεν σε εξετάζουμε εμείς... υπαρχουν γιατροί που θα σε εξετάσουν κ αν πέσεις σε κανένα οπισθοδρομικο γιατρό άνετα μπορει να σε κόψει! Επισης, πολυ άνετη κ σίγουρη σε βρίσκω... να ξερεις βισμα δεν σηκώνουν τα υγειονομικα! Ετσι ενημερωτικά!
Όταν σας λένε κάτι λογικό γιατί κατηγορείτε τους συνυποψηφίους σας για βίσματα; Το βίσμα δεν γράφει εδώ γιατί δεν έχει τα δικά σου άγχη και κάνει ότι γουστάρει σε κάθε διαδικασία και θα το δείς στο μέλλονParis_1988 έγραψε:... Να ξερεις βισμα δεν σηκώνουν τα υγειονομικα! Ετσι ενημερωτικά!

Ρε παιδια θα φανει αυτο δε χρειαζεται να μαλωνουμε... Και εγω πιστευω πως δε θα τηνη κοψουν την κοπελα και εξαλου γιατι να την κοψουν επειδη εχει τατουαζ; Δλδ θα κρινουμε αν ειναι ικανη για το σωμα απο το τατουαζ?
Καλημέρα !
Απορία σχετικά με τις εξετάσεις.
Πήγα σε δημόσιο νοσοκομείο να τις κάνω, και μου είπαν στη διοίκηση που τις επικύρωναν, Πως για τέτοιου είδους περιπτώσεις Το νοσοκομείο δίνει ένα επιπλέον έγγραφο, πιο επίσημο.
Αν κ το ζήτησα απ τους γιατρούς, δεν γνώριζαν κάτι και δε μου έδωσαν τίποτα.
Ράδιο αρβύλα της υπαλλήλου που επικύρωνε, ή όντως ισχύει;
Σε σας έδωσαν κάτι;
Απορία σχετικά με τις εξετάσεις.
Πήγα σε δημόσιο νοσοκομείο να τις κάνω, και μου είπαν στη διοίκηση που τις επικύρωναν, Πως για τέτοιου είδους περιπτώσεις Το νοσοκομείο δίνει ένα επιπλέον έγγραφο, πιο επίσημο.
Αν κ το ζήτησα απ τους γιατρούς, δεν γνώριζαν κάτι και δε μου έδωσαν τίποτα.
Ράδιο αρβύλα της υπαλλήλου που επικύρωνε, ή όντως ισχύει;
Σε σας έδωσαν κάτι;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 7
Ρε παιδια τσαμπα φαγωνεστε. Θα δειξουν οι πινακες μετα τις υγειονομικες τι παιχτηκε, και τοτε φαγωθειτε ελευθερα!
Δεν αφήνετε την προσωπική επίθεση να μπούμε ξανά στο θέμα. Ιατρικές!
Έχω ρωτήσει κάτι.
Κ επίσης.
Η προκήρυξη λέει ότι πρώτα είναι τα αθλήματα κ μετά τα ψυχοτεχνικά.
Τώρα μας καλούν και για ψυχοτεχνικά όμως.
Κατάλαβα κάτι λάθος ή συνήθως είναι ενδεικτικό το πρόγραμμα της προκήρυξης;
Έχω ρωτήσει κάτι.
Κ επίσης.
Η προκήρυξη λέει ότι πρώτα είναι τα αθλήματα κ μετά τα ψυχοτεχνικά.
Τώρα μας καλούν και για ψυχοτεχνικά όμως.
Κατάλαβα κάτι λάθος ή συνήθως είναι ενδεικτικό το πρόγραμμα της προκήρυξης;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
margarita τα ψυχοτεχνικα ειναι μετα τα αθληματα. Τωρα μας καλεσαν μονο για υγειονομικα
48Ωρες απενεργοποιήσεις στα μέλη Paris_1988 και Κυρα-κουλα για προσβλητικά / επιθετικά μηνύματα.
Μέχρι να μάθετε τους κανονισμούς και την Πολιτική του φόρουμ αυτό θα γίνεται.
Σας είχα προειδοποιήσει άπειρες φορές αλλά με αγνοήσατε.No problem
Μέχρι να μάθετε τους κανονισμούς και την Πολιτική του φόρουμ αυτό θα γίνεται.
Σας είχα προειδοποιήσει άπειρες φορές αλλά με αγνοήσατε.No problem

ntina145 έγραψε:margarita τα ψυχοτεχνικα ειναι μετα τα αθληματα. Τωρα μας καλεσαν μονο για υγειονομικα
Στην ΑΝΥΕ τι θα κάνουμε; Θα εγκρίνουν μόνο τις εξετάσεις μας;
1η μέρα απλή κατάθεση,2η μέρα έλεγχος;
Ή θα μας κάνουν κ αυτοί καμιά περαιτέρω εξέταση;

-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 22
Τίποτα. Απλά θα τσεκάρουν τα αποτελέσματα απο το Λιμενικό και ξανά ένα τελευταίο ζύγισμα για επιβεβαίωση του ΔΜΣ.Margarita έγραψε:ntina145 έγραψε:margarita τα ψυχοτεχνικα ειναι μετα τα αθληματα. Τωρα μας καλεσαν μονο για υγειονομικα

Vardou έγραψε:Τίποτα. Απλά θα τσεκάρουν τα αποτελέσματα απο το Λιμενικό και ξανά ένα τελευταίο ζύγισμα για επιβεβαίωση του ΔΜΣ.Margarita έγραψε:ntina145 έγραψε:margarita τα ψυχοτεχνικα ειναι μετα τα αθληματα. Τωρα μας καλεσαν μονο για υγειονομικα
Ισχύει ότι θα είμαστε γυμνοί εντελώς;
Ποια είναι τα όρια του ΔΜΣ;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Καλημερα!margarita απ ο, τι διαβασα θα ειμαστε γυμνοι και θα μας αφησουν μονο με το κατω εσωρουχο!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 22
Για τις γυναίκες:-25 και για τους άντρες:-27. Μέχρι αυτά τα νούμερα για ΔΜΣ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης