Eπιλαχόντες Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
lagos13
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από lagos13 »

Φιλε halo βαζεις μεσα και του επιλαχοντες εμεις θελουμε να βρουμε τους 375 επιτυχωντες οδηγους. Στην πρωτη 150αδα ηταν ολοι επιτυχωντες και κοπηκαν 36 ατομα, στην δευτερη 150 που ηταν και εκει ολοι επιτυχωντες κοπηκαν 40 ατομα, στην τριτη 150αδα ηταν οι πρωτη 75 επιτυχων αλλα επειδη κοπηκαν απο τα αλλα 2 γκρουπ 76 ατομα (36+40=76) εγιναν και οι 150 επιτυχων+1ατομο, απο την τριτη 150αδα κοπηκαν αλλοι 40 που αυτοματα βαζει αλλους 41 επτυχωντες στο τεταρτο γκρουπ. Απο αυτους τους 41 επιτυχωντες του τεταρτου γκρουπ κοπηκαν η δεν παρουσιαστηκαν οι 18 (τους εχω ελεγξει ονομαστικα).(36+40+40+18=134) ... Τωρα απο εκει και περα κοπηκαν κ αλλοι, αλλα ηταν επιλαχωντες, αν παρουν περισσοτερους οδηγους που μαλλον ετσι θα γινει θα ειναι πολυ καλο. Οπως ειπε και ο φιλος gumf πολλοι δεν πηγαν στα ψυχοτεχνικα, ισως και γιαυτο μαλλον μου βγαινουν και λιγοτερα τα ατομα...754ατομα καλεσαν αρχικα,230 κοπηκαν και 486 καλεσαν για ψυχοτεχνικα λειπουν 38.(754-230=524)
panos45
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από panos45 »

Παιδιά δεν είναι λογικό οι θέσεις που έχουν μείνει κενές απο την ειδικότητα των δικηγόρων να τις καλύψουν οι οδηγοί τη στιγμή που οι υπάρχουν τόσοι επιλαχόντες των διαφόρων ειδικοτήτων της Α΄κατηγορίας.Η προκήρυξη λέει: Τα κενά της Α΄κατηγορίας θα καλυφθούν απο την Γ΄.

Μα για να υπάρξουν κενά στην Α΄κατηγορία πρέπει να εξαντληθούν οι λίστες με τους επιλαχόντες των διαφόρων ειδικοτήτων της Α΄κατηγορίας, οι οποίες είναι πολυάριθμες.

Πώς θα γίνει η επιλογή για την κάλυψη των θέσεων που δεν έχουν καλυφθεί απο τους δικηγόρους πχ; Νομίζω είναι 10 αυτές οι θέσεις.

Θα δημιουργήσουν μια λίστα σύμφωνα με τα μόρια κατάταξης των επιλαχόντων όλων των ειδικοτήτων της Α΄κατηγορίας και θα πάρουν τους πρώτους 10 πχ;

Αυτό σε ποιο σημείο της προκήρυξης θίγεται;

Νομίζω η προκήρυξη έχει ασάφεια ως προς το σημείο αυτό.

Γνωρίζει κάποιος πότε θα ξεκινήσει η φοίτηση στην σχολή;

Μάλλον πάει για το νέο έτος έτσι δεν είναι;

Καλό βράδυ

Άβαταρ μέλους
lagos13
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από lagos13 »

Εγω πιστευω προσωπικα οτι στην κατηγορια των δικηγορων οι θεσεις θα καλυφθουν απο την κατηγορια των οικονομικων που ειναι πιο κοντα και ολες οι αλλες απο τους οδηγους. Στην σχολη πρεπει να μπουμε πριν το 2013 γιατι αν αλλαξει η χρονια και δεν μπουμε, εφαρμοζεται αυτο που ψήφισαν πριν λιγες μερες 2 χρονια χωρις προσληψεις αστυνομια και πυροσβεστικη.
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ ΕΚΑΜ

Δημοσίευση από ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ ΕΚΑΜ »

lagos13 έγραψε:Εγω πιστευω προσωπικα οτι στην κατηγορια των δικηγορων οι θεσεις θα καλυφθουν απο την κατηγορια των οικονομικων που ειναι πιο κοντα και ολες οι αλλες απο τους οδηγους. Στην σχολη πρεπει να μπουμε πριν το 2013 γιατι αν αλλαξει η χρονια και δεν μπουμε, εφαρμοζεται αυτο που ψήφισαν πριν λιγες μερες 2 χρονια χωρις προσληψεις αστυνομια και πυροσβεστικη.

οπως το ειπες αν δεν μπουμε πριν το 2013 κλαφτα... Εικόνα
faraun
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από faraun »

Εαν ειναι ετσι ομως, τοτε γιατι εβγαλαν καινουργια προκηρυξη 5ετων?
ΞΥΔΑΣ

Δημοσίευση από ΞΥΔΑΣ »

faraun έγραψε:Εαν ειναι ετσι ομως, τοτε γιατι εβγαλαν καινουργια προκηρυξη 5ετων;

Δεν έβγαλαν καινούργια προκήρυξη πενταετών... Η παλιά είναι αυτή που βλέπεις αναρτημένη στην κεντρική σελίδα του fire service. Απλώς έχει ανακοινώσεις στις 31/10/2012 που αφορούν κάποιους ισοβαθμούντες...
faraun
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από faraun »

Λαθος μου. Καποια στιγμη πριν λιγο καιρο θυμαμαι οτι ειχα δει οτι εβγαλαν ανακοινωση για καινουργια προκηρυξη 5ετων τωρα ομως βλεπω οτι δεν υπαρχει... Τι να πω μπορει να μη θυμαμαι καλα! Μακαρι να ισχυει αυτο που λες και να μπουμε οσο πιο συντομα γινεται...
panos45
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από panos45 »

Για Να Αλληλοσυμπληρωθούν Οι Πίνακες, Δημιουργείται Με Απόφαση Της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού Πίνακας Επιλαχόντων Ανά Κατηγορία (στις Κατηγορίες Α' Δ' Ε' Και ΣΤ Ανεξαρτήτου ειδικότητας) κατά φθίνουσα σειρά μορίων από τον οποίο και γίνεται η συμπλήρωση. Σε περίπτωση ισοβαθμίας μεταξύ τους προηγείται στη σειρά βαθμολογίας ο υποψήφιος που έχει μεγαλύτερο βαθμό τίτλου σπουδών, ενώ σε περίπτωση νέας ισοβαθμίας γίνεται κλήρωση από την Επιτροπή Διενέργειας παρουσία των ισοβαθμούντων υποψηφίων κατά την οποία προβλέπεται υποχρεωτική κλήση από την

ανωτέρω Επιτροπή των υποψηφίων ή νομίμων εκπροσώπων αυτών στη διαδικασία της κλήρωσης σε συγκεκριμένη ημερομηνία ώρα και τόπο. Η μη προσέλευση των ανωτέρω στη διαδικασία της κλήρωσης δεν αναβάλει την διαδικασία.

Τελικά βρέθηκε η απάντηση πως θα καλυφθούν τα κενά.

Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από handballer »

Σε περίπτωση που δεν καλυφθούν οι θέσεις στον πίνακα επιτυχόντων σε μία από τις υποκατηγορίες της Δ' ή Ε' κατηγορίας τότε αυτά αλληλοσυμπληρώνονται ανά κατηγορία. Σε περίπτωση που και πάλι τόσο στις κατηγορίες Δ' και Ε' όσο και στις υπόλοιπες κατηγορίες για οποιαδήποτε λόγο δε συμπληρώνεται ο αριθμός των προκηρυχθεισών θέσεων, τότε αυτές συμπληρώνονται ως εξής...
Άβαταρ μέλους
mikekorle
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από mikekorle »

Με την κατηγορία Β ρε παίδες τι παίζει; η προκυρηξη εγραφε 203 άτομα ότι θα πάρουν και για αναστημομέτρηση κάλεσαν 197 άτομα. Αν παρατηρήσετε στους πίνακες αναστημομέτρησης το 198 Είναι οδηγός και από αυτον και κάτω μπαίνουν οι πτυχιουχοι. Για ποιο λόγο δεν κάλεσαν 203 άτομα στην κατηγορία Β;
iaswn

Δημοσίευση από iaswn »

mikekorle έγραψε:Με την κατηγορία Β ρε παίδες τι παίζει; η προκυρηξη εγραφε 203 άτομα ότι θα πάρουν και για αναστημομέτρηση κάλεσαν 197 άτομα. Αν παρατηρήσετε στους πίνακες αναστημομέτρησης το 198 Είναι οδηγός και από αυτον και κάτω μπαίνουν οι πτυχιουχοι. Για ποιο λόγο δεν κάλεσαν 203 άτομα στην κατηγορία Β;

mikekorle στη Β δεν είναι μόνο 198 είναι 208. Είναι δηλ. Άλλοι 10 που είναι ανάμεσα στους πτυχιούχους που καλέσαν 23 και 24. Άμα κοιτάξεις καλύτερα θα τους βρεις

Άβαταρ μέλους
lagos13
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από lagos13 »

Αν και δεν το εχω ψαξει καθολου για β κατηγορια δεν το βρισκω Λογικο να καλεσαν μονο 197 ατομα για 203 θεσεις. Κοιταξε καλυτερα ποσοι ηταν για ψυχοτεχνικα γιατι στην αναστημομετρηση δεν θα βγαλεις ακρη!
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από handballer »

mikekorle έγραψε: Με την κατηγορία Β ρε παίδες τι παίζει; Η προκυρηξη εγραφε 203 άτομα ότι θα πάρουν και για αναστημομέτρηση κάλεσαν 197 άτομα. Αν παρατηρήσετε στους πίνακες αναστημομέτρησης το 198 Είναι οδηγός και από αυτον και κάτω μπαίνουν οι πτυχιουχοι. Για ποιο λόγο δεν κάλεσαν 203 άτομα στην κατηγορία Β;
Είναι απλό φίλε μου. Γιατί σίγουρα πολλοί από τους οδηγούς έχουν περάσει και σαν μάχιμοι και θα πάνε στη κατηγορία των μαχίμων που λογικά έχουν βάλει πρώτη επιλογή. Σίγουρα είναι κάποιοι δεν μπορεί να ξέρει κανένας πόσοι. Σαν προσωπική εκτίμηση μου φαίνεται δύσκολο να είναι και οι 198 μάχιμοι περασμένοι. Πιθανόν να είναι σε αυτούς και κάποιοι επιλαχόντες. Μπορεί 1,5,10,30 δεν γίνεται να ξέρουμε. Αν χρειάζονταν πάντως θα καλούσαν όπως και με τους οδηγούς. Δύσκολο μου φαίνεταο ο 197 που είναι στην αρχική λίστα νούμερο 740 να είναι περασμένος, να έφτασε τόσο χαμηλά η λίστα στους μάχιμους. Μπορεί όμως αν όλοι μα όλοι οι περασμένοι οδηγοί δήλωσαν πρωτη επιλογή τη Γ. Πόσες πιθανότητες συγκεντρώνει αυτό. Μπορεί ναι μπορεί και όχι. Πιθανότατα την άλλη βδομάδα να ξέρουμε.

lagos13 έγραψε: Αν και δεν το εχω ψαξει καθολου για β κατηγορια δεν το βρισκω Λογικο να καλεσαν μονο 197 ατομα για 203 θεσεις. Κοιταξε καλυτερα ποσοι ηταν για ψυχοτεχνικα γιατι στην αναστημομετρηση δεν θα βγαλεις ακρη!
δεν παίζουν τα ψυχοτεχνικά αλλά η αναστημομέτρηση και μόνο. Κάποιος μπορεί να κόπηκε στα ψυχοτεχνικά και να είναι μόνο για αναστημομέτρηση. Και πάλι κάποιοι άλλοι μπορεί να κοπούν στην αναστημομέτρηση και αν κρίνω από αυτά που είδα σε όλες τις δοκιμασίες. Αν είναι 100% αυστηροί που κανονικά πρέπει 3-5 άτομα θα πρέπει να κοπούν. Αλλά είπαμε. Εδώ ο άλλος έκανε 10 φορές το ύψος μέχρι να το περάσει και ο αξιωματικός του είπε μπροστά σε όλους θα κάνεις μέχρι το βράδυ να το περάσεις. Τι να λέμε τώρα...

Και στους μάχιμους βάλε +1 τον Μιχαήλ που δεν είναι στους οδηγούς. Δεν έχει δίπλωμα
επιλαχων

Δημοσίευση από επιλαχων »

Παιδια ειμαι γυρο στο 450 στην γ και παω για αναστημομέτρηση στης 27 λετε να ειμαι μεσα;
Άβαταρ μέλους
mikekorle
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από mikekorle »

Φίλε handballer, ο 197 υποψήφιος, στον αρχικό πίνακα στην Β κατηγορία είναι κάπου γύρω στο 740, πρέπει όμως από τους 740 να αφαιρέσουμε και τους οδηγούς καθώς ακόμη και τους πτυχιούχους που συμπεριλαμβανόταν στην κατηγορία Β. Οπότε η λίστα δεν έχει φτάσει χαμηλά οπως ισχυριζεσαι, διότι είχαν καλέσει για αθλητικές δοκιμασίες στην Β κατηγορία περίπου 400 άτομα άρα τα άλλα 340 που απομένουν μέχρι το 740 είναι εκ των πραγμάτων οδηγοί και πτυχιούχοι. Το ερώτημα πλέον είναι το εξής: Μπορεί κάποιος οδηγός να εισχωρήσει στην κατηγορία Β; Και αν ναι με ποιες προυποθέσεις;(θα πρέπει τα μόρια του να ξεπερνάνε λογικά αυτά του 740 στον αρχικό πίνακα στην Β Κατηγορία)
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες