Τι να πάρω μαζί μου στην κατάταξη (2011)
Όχι, απλά δεν θα τα φοράς.
- Αλεξανδρος_9007
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 7
Ενταξει αυτο ελειπε να πας μαγκας στην αναφορα ή να φορας γυαλια ηλιου στη σκοπια... Χαχαχα. Εγω νομιζα οτι τα κατασχετουν μεχρι την επομενη σου εξοδο!
Κασκόλ και σκούφοι επιτρέπονται φαντάζομαι. Τι χρώματος και στυλ να πάρω;
Καλύτερα λαδί (φαιοπράσινο), αν και με μαύρο δεν έχεις πρόβλημα.
Μόνο λουκάνικο δίνουν τώρα πια, έτσι; Χωράνε τα πράγματα που θα μας δώσουν; Επειδή στο σάκο (σχετικά μικρός αφού δε θα πάρω πολλά ρούχα) που θα πάρω χωράνε μόνο τα ρούχα και προσωπικά αντικείμενα. Υποθέτω πως αν πάρω μεγάλο σάκο δε θα χωράνε όλα.
Ναι μόνο το λουκάνικο δίνουν τώρα. Με την καμία δεν χωράνε τα πράγματα.
Αν πάρεις 70λιτρο σάκο που φοριέται και στη πλάτη, χωράνε αρκετά πράγματα. Υπάρχει και των 100 λίτρων, αλλά μην το πάρεις γιατί μετά θα μπαίνεις στον πειρασμό να πάρεις όλο το σπίτι σου και μετά να είναι ασήκωτος.
Αν πάρεις 70λιτρο σάκο που φοριέται και στη πλάτη, χωράνε αρκετά πράγματα. Υπάρχει και των 100 λίτρων, αλλά μην το πάρεις γιατί μετά θα μπαίνεις στον πειρασμό να πάρεις όλο το σπίτι σου και μετά να είναι ασήκωτος.

Έχω πάρει πολύ λίγα ρούχα αφού πιστεύω πως κι αυτά δε θα μου χρειαστούν. Στων 70 εννοείς πως χωράνε όλα κι έτσι δε θα χρησιμοποιώ λουκάνικο;
Το λουκάνικο θα το κουβάλας μέχρι να απολυθείς, και πάντα μέσα θα έχει τα προβλεπόμενα (θα σας δέιξουν τι και πώς κλπ).
Αν δεν πάρεις πολλά πράγματα, το 70λιτρό θα σου είναι υπεραρκετό για να βάλεις ό, τι θές.
Αν δεν πάρεις πολλά πράγματα, το 70λιτρό θα σου είναι υπεραρκετό για να βάλεις ό, τι θές.
Εννοείς πως ακόμη κι αν μπορείς να τα χωρέσεις όλα σε μία, είναι υποχρεωτικό να κουβαλάς και το λουκάνικο επειδή πρέπει να έχεις συγκεκριμένα πράγματα εκεί;
Ω, ναι...
Μπορείς να μου πεις ποια είναι αυτά που βάζεις και ποια αυτά που αφήνεις εκτός, για να υπολογίσω;
Δεν θυμάμαι. Θα σας δείξουν εκεί τι και πώς.
Nassos είσαι σίγουρος ότι δίνουν μόνο το λουκάνικο πλέον;
Αν ναι, ισχύει για όλα τα κέντρα; Π. Χ. Στο Κ. Ε. Ε. Δ. Τι δίνουν;
Να πάρω έναν τέτοιο να τελειώνω;
Αν ναι, ισχύει για όλα τα κέντρα; Π. Χ. Στο Κ. Ε. Ε. Δ. Τι δίνουν;
Να πάρω έναν τέτοιο να τελειώνω;
Έχουν πάψει να δίνουν τον "σάκο ταξιδίου" εδώ και κάμποσο καιρό. Δές τη λίστα από προηγούμενη ΕΣΣΟ
Στο ΚΕΕΔ στη διάρκεια της θητείας σου δίνουν και σακίδιο τύπου "bergen" αλλά στο τέλος το επιστρέφεις.
Ναι πάρε αυτόν το σάκο. Είναι και αρκετά μεγάλος για να χωρέσουν πολλά προσωπικά σου είδη.
Στο ΚΕΕΔ στη διάρκεια της θητείας σου δίνουν και σακίδιο τύπου "bergen" αλλά στο τέλος το επιστρέφεις.
Ναι πάρε αυτόν το σάκο. Είναι και αρκετά μεγάλος για να χωρέσουν πολλά προσωπικά σου είδη.
Σ' ευχαριστώ για την απάντηση.
Μένει να δω τι παίζει με τους υπνόσακους στο ΚΕΕΔ και αν χωράει στο 70/75λιτρο, αλλιώς να πάω όντως σε 100λιτρο.
Εν τω μεταξύ τέτοιοι σάκοι στο ΚΨΜ δεν παίζουν ε; Γιατί έχω διαβάσει ότι έχουν χαμηλότερες τιμές γενικότερα από τα μαγαζιά με σχετικά είδη.
Μένει να δω τι παίζει με τους υπνόσακους στο ΚΕΕΔ και αν χωράει στο 70/75λιτρο, αλλιώς να πάω όντως σε 100λιτρο.
Εν τω μεταξύ τέτοιοι σάκοι στο ΚΨΜ δεν παίζουν ε; Γιατί έχω διαβάσει ότι έχουν χαμηλότερες τιμές γενικότερα από τα μαγαζιά με σχετικά είδη.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες