Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό (2010);

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 27
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

Αν δεν σου ηρθε τωρα για την γ εσσο Τον Αυγουστο... Τον νοεμβριο με την δ εσσο να το περιμενεις...
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
ΓΙΑΝΝΗΣ

Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ »

Καλησπερα παιδια δηλωσα στις 2-7-10 για να μπω νωριτερα στον στρατο, εθελοντικα δηλαδη. Ειμαι γενηθης 19-6-92
και ακομα δεν με εχουν ειδοποιησει,
ποτε μπαινω ;
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από OMEGA »

Για ποτε δηλωσες;
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
zarko
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από zarko »

Για αυγουστο δηλωσα
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από OMEGA »

zarko έγραψε:Για αυγουστο δηλωσα
πανε στο army.gr πατα την εφαρμογη '' μαθε που θα καταταγεις'' βαλε τον στρατιωτικο σου αριθμο και αν δεν γραφει τιποτα και δεν σου ερθει το χαρτι καταταξης εντος των ημερων... Να περιμενεις για νοεμβριο να μπεις με την Δ εσσο...
zarko
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από zarko »

Δηλωσα να καταταγω νωριτερα στον στρατο για τον αυγουστο. Στο στρατολογικο γραφειο τις περιοχης μου με ενημερωσαν οτι πρεπει να κανω νεα αιτηση για τον νεομβριο αν τελικα δεν μου ερθει...

...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zarko την Τρί Αύγ 10, 2010 3:40 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από OMEGA »

10 αυγουστου εχουμε σημερα λιγο δυσκολα να σου ερθει το χαρτι καταταξης με την γ εσσο... Αργησες να δηλωσεις ως προτακτος προφανως... Πανε στην στρατολογια αυτη την φορα Νωρις ! Να δηλωσεις εθελοντικα να μπεις με την δ εσσο.
Δημήτρης

Δημοσίευση από Δημήτρης »

Καλησπέρα,

Θέλω να κάνω μια ερώτηση σχετικά με την διακοπή της αναβολής μου. Έχω αναβολή μέχρι το 2013. Σπουδάζω και μόλις εχτές έμαθα ότι πέρασα και το τελευταίο μάθημα που χρωστούσα. Αυτό σημαίνει ότι τελείωσα με την σχολή και θέλω να κόψω την αναβολή μου.

Θέλω όμως να μπω τον Νοέμβριο και από όσο γνωρίζω η ΕΣΣΟ του Νοεμβρίου είχε προθεσμία να κόψει τις αναβολές μέχρι τις 3-8-2010 (μετά από παράταση). Έγω όμως επειδή δεν γνώριζα τότε εάν περνάω το μάθημα, δεν έκοψα την αναβολή και θέλω τώρα να την διακόψω με σχεδόν 1 μήνα καθυστέρηση.

Ξέρει κανείς αν γίνεται να με πάρουν στην ΕΣΣΟ του Νοεμβρίου και γενικά τι μπορώ να κάνω για να με καλέσουν και εμένα να μπω Νοέμβριο;

Δημητρης

Δημοσίευση από Δημητρης »

Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να σας ρωτήσω μέχρι πότε μπορώ να κόψω την αναβολή μου για να παρουσιαστώ τον Φεβρουάριο και αν την κόψω αυτές τις μέρες υπάρχει περίπτωση να με καλέσουν τον Νοέμβριο;
Ευχαριστώ πολύ.
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Hyper »

Δημήτρης έγραψε: Καλησπέρα,

Θέλω να κάνω μια ερώτηση σχετικά με την διακοπή της αναβολής μου. Έχω αναβολή μέχρι το 2013. Σπουδάζω και μόλις εχτές έμαθα ότι πέρασα και το τελευταίο μάθημα που χρωστούσα. Αυτό σημαίνει ότι τελείωσα με την σχολή και θέλω να κόψω την αναβολή μου.

Θέλω όμως να μπω τον Νοέμβριο και από όσο γνωρίζω η ΕΣΣΟ του Νοεμβρίου είχε προθεσμία να κόψει τις αναβολές μέχρι τις 3-8-2010 (μετά από παράταση). Έγω όμως επειδή δεν γνώριζα τότε εάν περνάω το μάθημα, δεν έκοψα την αναβολή και θέλω τώρα να την διακόψω με σχεδόν 1 μήνα καθυστέρηση.

Ξέρει κανείς αν γίνεται να με πάρουν στην ΕΣΣΟ του Νοεμβρίου και γενικά τι μπορώ να κάνω για να με καλέσουν και εμένα να μπω Νοέμβριο;

Λοιπον αρχικα μη χανεις αλλο χρονο, πηγαινε αυριο και κοψε την αναβολη. Υπαρχει νομος οπου τον γραφει και το site της στρατολογιας και λεει οτι αν καποιος δεν προλαβει την προθεσμια και η επομενη εσσο τον κατατασσει μετα απο καιρο (οπως στην περιπτωση σου) που απο αυγουστο πας να παρουσιαστεις φεβρουαριο 6 μηνες μετα δηλαδη, Γινεται να ζητησεις να καταταχθεις το συντομοτερο με την πρωτη εσσο. Αρα γινεται να μπεις νοεμβριο. Φτανει να μη χασεις αλλο χρονο και να το πεις εκει με οποιον εχεις επαφη για να κοψεις την αναβολη κ θα σου πει τι να κανεις. Ισως πρεπει να κανεις καποια αιτηση. Αν εχεις νεοτερα μπες να μας πεις. Καλη τυχη.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από Greek_Army »

Δημητρης έγραψε:Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να σας ρωτήσω μέχρι πότε μπορώ να κόψω την αναβολή μου για να παρουσιαστώ τον Φεβρουάριο και αν την κόψω αυτές τις μέρες υπάρχει περίπτωση να με καλέσουν τον Νοέμβριο;
Ευχαριστώ πολύ.

Από 1 Αυγούστου έως 31 Οκτωβρίου για να μπεις φεβρουάριο
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

Δημητρη γινεται και για νοεμβριο σου απαντησα σημερα σε αλλο θεμα οπου ειχες κανει ερωτηση
Δημητρης

Δημοσίευση από Δημητρης »

Μηπως θα μπορουσες να με διευκολινεις να το εγραφες εδω διοτι, δεν θυμαμαι που αλλου εχω κανει ποστ; Ευχαριστω πολυ ολους.
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

Μεταφερθηκε εδω κοιτα πιο πανω

Γιαννης

Δημοσίευση από Γιαννης »

Γεια σας παιδια... Περασα περιοδευον το Γεναρη, ποτε θα παρουσιαστω; Τα 18 τα εκλεισα 28 ιουλιου. Θελω να μαθω, για να δω τι θα κανω με το ιεκ. Αν γνωριζει καποιος, να απαντισει...

αα και κατι αλλο... Εχω δηλωσει αμφιβιους καταδρομεις... Αν τελειωσω, εχω μορια για την αστυνομια πολιτων;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες