bella23 έγραψε:Εγω νομιζω οτι παιζεις σε καλη θεση... για ποια κατηγορια θα δωσεις;
Τί εννοείς παίζω γιακαλή θέση; Δεκανέας, Διαβιβαστής είμαι. Ίσως κ λογικό αλλα όχι διπλάσιους λόγω επιλαχόντες απ'όσο φαντάζομαι! Άν ξέρει κάποιος τί παιζει και γενικά εχουν κάνει αρκετοί χαρτιά με Ειδικότητες στρατού;
Δε φτάνει μόνο η ειδικότητα, αλλά αν έχεις κάνει χαρτιά και σε ειδικότητα στρατού αλλά και αν συγκεντρώνεις αρκετά μόρια έχεις πολύ καλές τύχεσ... Πόσα μόρια συγκετρώνεις;
chris_alex έγραψε:18300 καταϊδρωμένος! εσύ;(επισης και για υπαξ λίγο λιγότερα)
και εγώ 18300 έχω αλλά παίζω σε άλλη κατηγορία από σένα... Στη γενική σειρά των 90 ατόμων... τώρα να πω ότι είμαι και αισιόδοξος θα πω ψέμματα, αλλά εσύ από κατηγορία στρατού ίσως έχεις κάποια τύχη παραπάνω.
chris_alex έγραψε:18300 καταϊδρωμένος! εσύ;(επισης και για υπαξ λίγο λιγότερα)
και εγώ 18300 έχω αλλά παίζω σε άλλη κατηγορία από σένα... Στη γενική σειρά των 90 ατόμων... τώρα να πω ότι είμαι και αισιόδοξος θα πω ψέμματα, αλλά εσύ από κατηγορία στρατού ίσως έχεις κάποια τύχη παραπάνω.
Όλοι ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο κ η ελπίδα... Παντα τελευταία! Αυτό που φοβόμουν ήταν οι γυναικες. Μια κανονική γυναίκα: 19 απολυτηριο (λυκείου κ τεε), αγγλικά proficiency, γαλλικα advanced, ισπανικά advanced, πιάνο, ρυθμική, μπαλέτο++++++++++. ΑΣΤΟ είναι ήδη πολύ μακριά!
Θεωρώ ότι όσοι έχουν πάνω από 18000 μόρια μπορούν να ελπίζουν. Τώρα όσο περισσότερα μόρια συγκεντρώνει κάποιος τόσο περισσότερες ελπίδες μπορεί να έχει... Προσωπική εκτίμηση πάντα. Θεωρώ πολύ δύσκολο κάτω από 18000 να μπει κάποιος. Μιλάω πάντα για τη γενική κατηγορία που ενδιαφέρει και αρκετό κόσμο...
Για να είναι 18000 θα πρέπει εκτός απο πολλές αιτήσεις να υπάρχουν κ πολλά μόρια φαντάζομαι! Ξέρει κάποιος στο περίπου πότε θα ξεμπερδέψουν με χαρτιά κλπ;
Συμφωνώ με τον handballer! Ίσως και λίγο παραπάνω. Εγώ θα έλεγα από 18500-19000 περίπου. Δεν γίνεται να μπει κάποιος με Λιγότερα. Μου φαινεται δραματικα δυσκολο. Οριακά κάτω από τις 19000 η βαση για μενα... Υπομονη τωρα. Να παρουμε την 6η δοση και ολα θα γινουν