Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Παιδιά όσους δεν κάλεσαν από το τμήμα και δεν έχουν λάβει ούτε μειλ στείλτε ένα μήνυμα εδώ να δω ότι δεν είμαι ο μόνος😂
Episkepsi

Δημοσίευση από Episkepsi »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Φεβ 05, 2026 4:10 pm Παιδιά όσους δεν κάλεσαν από το τμήμα και δεν έχουν λάβει ούτε μειλ στείλτε ένα μήνυμα εδώ να δω ότι δεν είμαι ο μόνος😂

Μήπως έχεις τίποτα θέματα με δικαστήρια; Αλλιώς μην αγχώνεσαι θα σε πάρουν 

Επισκέπτης

Όχι βέβαια κανένα θέμα με δικαστήρια και είμαι στον πίνακα μέσα που στείλανε σε κάτι παιδιά στο μειλ αλλά εμένα ούτε με έχουν καλέσει ούτε μου έχουν στείλει μειλ...
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Φεβ 05, 2026 4:59 pm Όχι βέβαια κανένα θέμα με δικαστήρια και είμαι στον πίνακα μέσα που στείλανε σε κάτι παιδιά στο μειλ αλλά εμένα ούτε με έχουν καλέσει ούτε μου έχουν στείλει μειλ...

Είναι ανάλογα και το τμήμα, αν δεν σε πάρουν και αύριο πάρε τηλέφωνο από μόνος σου. Κάποιοι είναι λίγο ρδέλομπου.
Trx

Δημοσίευση από Trx »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Φεβ 05, 2026 4:59 pm Όχι βέβαια κανένα θέμα με δικαστήρια και είμαι στον πίνακα μέσα που στείλανε σε κάτι παιδιά στο μειλ αλλά εμένα ούτε με έχουν καλέσει ούτε μου έχουν στείλει μειλ...

Καλά και εγώ είμαι στον πίνακα και δεν με πήραν τηλέφωνο ακόμα , θα δούμε από αύριο, αν δεν , θα πάω από κοντά 

power

Δημοσίευση από power »

Ηρεμία παιδιά όσοι πετύχατε .... κοιτάξτε ψηλά, κάντε τον σταυρό σας και δοξάστε τον "Κύριο Ιησού Χριστό".
Δεν δηλώσαμε πολιτισμένοι .... είμαστε πολιτισμένοι τα σκουπίδια στα σκουπίδια. ( Ο Νοών Νοείται) .
Επισκέπτης

Παιδια μην αγχωνεστε οσοι ειστε στον πινακα θα σας παρουν εξαλου αυριο τελειωνουν και οι τελευταιοι . Εχετε μερες μεχρι τις 15/2 μην ανησυχειτε. Γιανα γνωριζετε καλεσε σημερα και επιλαχων απ υον Μαιο που ειχαν δωσει για τους 65 να υπογραψει 13/2 και να παρουσιαστει 15/2. Το σιγουρο ειναι οτι δε συμπληρωσε τον αριθμο της τελευταιας προκηρυξης οποτε πιθανον να βγαλει και καινουρια μια και το 24 δεν εχει αλλους. 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Φεβ 05, 2026 6:23 pm Παιδια μην αγχωνεστε οσοι ειστε στον πινακα θα σας παρουν εξαλου αυριο τελειωνουν και οι τελευταιοι . Εχετε μερες μεχρι τις 15/2 μην ανησυχειτε. Γιανα γνωριζετε καλεσε σημερα και επιλαχων απ υον Μαιο που ειχαν δωσει για τους 65 να υπογραψει 13/2 και να παρουσιαστει 15/2. Το σιγουρο ειναι οτι δε συμπληρωσε τον αριθμο της τελευταιας προκηρυξης οποτε πιθανον να βγαλει και καινουρια μια και το 24 δεν εχει αλλους. 

Τι εννοείς αύριο τελειώνουν? 

Επισκέπτης

Θα σας ενημερώσουν όλους απλά σε κάποια τμήματα μπορεί να έχουν πολύ φόρτο και οι συνάδελφοι προσπαθούν όσο μπορούν να βγάλουν την δουλειά που τους φορτώνουν κάθε μέρα. Και δεν είναι ***** Οπως χαρακτήρισε ένας πιο πάνω.
Αν θεωρείς την αστυνομία έτσι μην μπεις φιλικά στο λέω για το καλό σου και των υπολοίπων. 
Εξάλλου έχουν υποχρέωση να σας ειδοποιήσουν για να γίνει η διαδικασία της πρόσληψης. 
Αλλά αν θέλετε και εσείς να πάει πιο γρήγορα πάρτε ένα τηλέφωνο αύριο το πρωί να σας πουν τι πρέπει να κάνετε. 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Φεβ 05, 2026 7:44 pm Θα σας ενημερώσουν όλους απλά σε κάποια τμήματα μπορεί να έχουν πολύ φόρτο και οι συνάδελφοι προσπαθούν όσο μπορούν να βγάλουν την δουλειά που τους φορτώνουν κάθε μέρα. Και δεν είναι ***** Οπως χαρακτήρισε ένας πιο πάνω.
Αν θεωρείς την αστυνομία έτσι μην μπεις φιλικά στο λέω για το καλό σου και των υπολοίπων. 
Εξάλλου έχουν υποχρέωση να σας ειδοποιήσουν για να γίνει η διαδικασία της πρόσληψης. 
Αλλά αν θέλετε και εσείς να πάει πιο γρήγορα πάρτε ένα τηλέφωνο αύριο το πρωί να σας πουν τι πρέπει να κάνετε. 

Συμφωνούμε να διαφωνούμε.

Spiderman

Δημοσίευση από Spiderman »

Ερώτηση:
1) Αν κάποιον για τον οποιοδήποτε λόγο δεν τον κρίνουν κατάλληλο για την πρόσληψη, δεν θα ήταν το όνομα του στους σημερινούς πίνακες Ικανών;
2)Οι πινακες δείχνουν αυτούς που θα προσληφθούν και όχι απλά ότι  πέρασαν τις επιτροπές σωστα;

Επισκέπτης

Οι σημερινοί πίνακες δείχνουν ποιοι πέρασαν επιτυχώς τις ΠΚΕ που πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες μέρες. Τα 515 αυτά άτομα μαζί με τους 85 του Μαϊου 2025 είναι αυτοί που θα κληθούν για να υπογράψουν πρόσληψη και να προχωρήσουν στην εκπαίδευση ειδικών φρουρών. Εξυπακούεται ότι αν κάποιος έχει κοπεί δεν είναι σε αυτούς τους πίνακες. Με αυτές τις διαδικασίες τελείωσε ο πίνακας του 08/2024, και αναμένουμε να δούμε αν θα ανακοινωθεί νέα προκήρυξη μέσα στο έτος.

Diogenis123
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Diogenis123 »

Γεια στην ομάδα. Εμένα με πήρανε τηλέφωνο 13 ορκίζομαι κ 15 παρουσιάζομαι θέλω να ρωτήσω κάτι οποιος ξέρει ας με πει.
Θέλω να ρωτήσω όταν τελειώσει η εκπαίδευση μας στην σχολή μετά όλους μα όλους θα μας στείλουν στην Αθήνα πουθενά αλλού δεν θα πάει κανείς;
Πχ αν εγώ δηλώσω μέσα στην σχολή ότι θέλω να πάω Θεσσαλονίκη κ συγκεντρώσω συνολικά μια βαθμολογία που θα μου επιτρέψει να πάω Θεσσαλονίκη επειδή θα το έχω πρώτη επιλογή  θα με στείλουν εκεί η δεν παίζει κάτι τέτοιο;

Επισκέπτης

Diogenis123 έγραψε: Παρ Φεβ 06, 2026 1:22 am Γεια στην ομάδα. Εμένα με πήρανε τηλέφωνο 13 ορκίζομαι κ 15 παρουσιάζομαι θέλω να ρωτήσω κάτι οποιος ξέρει ας με πει.
Θέλω να ρωτήσω όταν τελειώσει η εκπαίδευση μας στην σχολή μετά όλους μα όλους θα μας στείλουν στην Αθήνα πουθενά αλλού δεν θα πάει κανείς;
Πχ αν εγώ δηλώσω μέσα στην σχολή ότι θέλω να πάω Θεσσαλονίκη κ συγκεντρώσω συνολικά μια βαθμολογία που θα μου επιτρέψει να πάω Θεσσαλονίκη επειδή θα το έχω πρώτη επιλογή  θα με στείλουν εκεί η δεν παίζει κάτι τέτοιο;

Όλες οι θέσεις είναι για Αθήνα δεν θα σου δώσουν την δυνατότητα να επιλέξεις για κάτι άλλο και πρώτος να βγεις. 
Δεν έχουν πάει ποτέ από την αρχή Ε.Φ. εκτός αττικής μόνο με την πανεπιστημιακή έγινε που πήγαν 100 άτομα Θεσσαλονίκη.
User5000
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 18
Ενδιαφέροντα: Γυμναστική
Επάγγελμα: Μηχανικός

Δημοσίευση από User5000 »

Καλημέρα παιδιά η σχολή θα κρατήσει δύο μήνες στη Τρίπολη ; 
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση