Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Καλησπέρα και απο εμένα! Και εγω παρακολουθώ για να έχω μια ιδέα και να δω αν μπορέσω να μπω με τους 600. Είμαι Β κατηγορία θέσει 250 αλλά με αυτά που βλέπω ότι δεν κόβουνε και περνάνε είναι άδικο αν ισχύει
Μα αυτό λέει και το παιδί πιο πάνω ; Για ποιο λόγο τα λένε όλα αυτά. Λες και δεν ξέρουμε πως είναι τα πράγματα ή πως είναι ακριβά τα νοίκια στην Αθήνα. Η μόνη εξήγηση είναι πως έχουν σπαστεί γιατί είναι πιο κάτω σε σειρά
Εγώ φίλε μου όπως έγραψα επιλαχών είμαι δεν ξέρω γιατί το κάνουν αυτό, σίγουρα εγώ είμαι μικρός και έχω δυνατότητα και για άλλες προκυρηξεις αλλά δεν υπάρχει λόγος να σκοτωνομαστε σε 1 forum. Το 2019 αν θυμάμαι καλά εγώ ήμουν κάτω από 18 αλλά αν θυμάμαι καλά μετραγε ποιο πολύ αν κάποιος είχε πάει ειδικες δυνάμεις άρα τα παιδιά που είχαν τελειώσει μια σχολή ήταν σε 2η μοίρα τώρα αλλαξε καλως η κακώς δεν θα τι κρίνω εγώ δεν είναι η δουλειά μου αλλά δεν γίνεται εγώ που είμαι πιτσιρικάς να σκέφτομαι έτσι και αλλοι που είναι 26+ να αντιδρούν έτσι θέλοντας να κάνουν κάποιον να το ξανά σκεφτεί όχι ρ φιλε να δοκιμασει και αν δεν θελει ας φύγει εφόσον έχει το δικαίωμα αυτό. Επιπλέον καταλαβαίνω και τα παιδιά που είναι 26+ διότι μετά δεν θα μπορούν να κάνουν τα χαρτιά τους λόγω του ορίου ηλικίας και σκέφτονται ότι χάνουν θέση διότι κάποιος θα μπει και θα παραιτηθεί στην 5ετια ενώ αν δεν είχε μπει από την αρχή ίσως να είχαν μπει τα παιδιά 26+ αλλά ευτυχώς η δυστυχως έτσι είναι ας πούμε ο νόμος δεν αλλάζει ιδίως από 1 forum
Προσωπικά με όσους μίλησα είχαν κάνει προετοιμασία άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο. Κόπηκαν άτομα ναι. Συγκεκριμένα για αυτούς που λένε περί ελαστικότητας, στο μήκος και στη σφαίρα ήταν η επιτροπή από πάνω και μέτραγε με το μέτρο. Σε όποιο άθλημα δεν πέρναγες με την πρώτη σου έπαιρνε ταυτότητα και σου έλεγε να ξανά κάνεις την προσπάθεια. Εάν εξαντλούσες τις 3 προσπάθειες που ειχες, τελείωνε. Είδα να κόβονται στο χιλιάρι. Επίσης κόπηκαν στο ύψος και στη σφαίρα κάτι κοπέλες. Τους είπαν ότι έχουν το δικαίωμα να ξανά δώσουν το Σάββατο εάν έχει υπάρξει κάποιος τραυματισμός.
Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Είμαι στη θέση 250 της Β κατηγορίας και προφανώς θα πρέπει να κοπούνε η να μην πάνε κάποια άτομα για να μπορέσω να μπω και θεωρώ άδικο να μπει κάποιος με βύσμα αλλά στην Ελλάδα είμαστε οποτε δεν μπορούμε να το αλλάξουμε! Αν είναι όντως έτσι τα πράγματα ίσως υπάρχουν κάποιες ελπίδες! Σου εύχομαι καλή αρχή και καλή δύναμη στο νέο ξεκίνημα
Άδικο είναι να μπαίνουν αμόρφωτοι χωρίς τίποτα
Ευχαριστώ φίλε μου, εύχομαι να σου πάνε όλα καλά !Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 20, 2024 11:16 pm Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Είμαι στη θέση 250 της Β κατηγορίας και προφανώς θα πρέπει να κοπούνε η να μην πάνε κάποια άτομα για να μπορέσω να μπω και θεωρώ άδικο να μπει κάποιος με βύσμα αλλά στην Ελλάδα είμαστε οποτε δεν μπορούμε να το αλλάξουμε! Αν είναι όντως έτσι τα πράγματα ίσως υπάρχουν κάποιες ελπίδες! Σου εύχομαι καλή αρχή και καλή δύναμη στο νέο ξεκίνημα
Εντομεταξυ όσοι ειν εποπ αλλά Κ στην αστυνομία πάντα μόνο τους άντρες βλέπεις να κλαίγονται και να προσπαθούν μετά να κάνουν τα χαρτιά τους σε καμία άλλη προκήρυξη και μετά πάλι τα ίδια
Όχι φίλε μου εδώ θα διαφωνήσω από ποτέ τα πτυχία σε κανουν μορφωμένο; Δεν μπορείς να κρίνεις τον απέναντι σου χωρίς πτυχιο εγώ είμαι ο πιτσιρικάς που έγραφα ποιο πάνω αλλά εδώ είσαι λάθος μη κρίνεις διότι πλέον αν πληρώσεις παίρνεις πτυχιο σε όλα τα ΑΕΙ πέφτει φουλ αντιγραφή και κινητό δεν έχω πτυχιο αλλά τελειώνω μια σχολή (ΑΕΙ) οπότε προσεχώς θα έχω αλλά είσαι φάουλ εδω μη λέμε ότι θέλουμε σίγουρα ένα πτυχιο θα σου παρέχει γνώσεις αλλά δεν μπορείς να λες τον άλλον αμορφωτο επειδή δεν έχει πτυχιο.
+ φιλαράκι μου συνήθως οι μορφωμένοι είναι αυτοί που το παίζουν καομποιδες στο σώμα εγώ όσα παιδιά ξέρω από ΔΙΑΣ που δεν έχουν τελειώσει κάποια σχολή είναι κομπλέ σαν άτοκα πάντα όμως και με πτυχιο και χωρίς υπάρχουν εξεραισεις αλλά εδώ τοποθετηθηκες λαθος
Θες δεν θες έτσι είναι η πραγματικότητα και μπορώ να στο αναλύσω από πάρα πολλές απόψεις έχω δει άτομα που δεν ήθελαν ούτε να υπηρετήσουν και ξαφνικά τσουπ ας μπούμε ΕΠΟΠ αφού δεν κάναμε τίποτα στην ζωή μας το ίδιο και στην αστυνομία βρίζουμε την αστυνομία αλλά τελικά ας κάνουμε και τα χαρτιά μας μπορώ να σου πω άλλα τόσα άλλα δεν θέλω να γεμίσω το φόρουμ
Άρα οι γονείς που μας μεγάλωσαν χωρίς πτυχία είναι αμόρφωτοι; Και αν είναι αμόρφωτοι σημαίνει πως δεν έχουν δικαιώματα ; Απο ποτε ένα πτυχίο καθορίσει την μόρφωση σου; Κάποιος μπορεί να μη κατάφερε να σπουδάσει για οικονομικούς λόγους αλλά σε πληροφορώ πως μπορεί να είναι πιο μορφωμένος απο πολλούς ανθρώπους που έχουν βγάλει ΑΕΙ. Ντροπή να σκεφτόμαστε έτσι και να μειώνουμε ανθρώπους επειδή δεν έχουν ένα χαρτί!
Φίλε μου υπάρχουν εξαιρέσεις πάντα και παντού. Αλλά δεν μπορείς να λες κάποιον αμορφωτο επειδή δεν έχει πτυχιο, σε αυτό που είπες για κάποιον που δεν υπηρέτησε και θέλει να μπει εποπ μαζί σου είμαι απαράδεκτο, αλλά εσύ έγραψες ότι αν κάποιος δεν έχει πτυχιο είναι αμόρφωτος. Να ξέρεις ότι πολλές οικογένειες τα βγάζουν δύσκολα πέρα μπορεί 1 οικογενεια να μένει αθηνα και το παιδί να πέρασε κομοτηνη και να μη μπορούν να το στείλουν να σπουδάσει, τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν πολλές. Όμως δεν χρειάζεται να χαλάσουμε τις καρδιές ο καθένας έχει την δική του γνώμη. Εγώ σέβομαι την δική σου αλλά πιστεύω κάτι άλλο.
Καλό είναι να σταματήσει εδω η συζήτηση καθώς χάνεις το φόρουμ την ουσία του και κάποια άτομα θέλουν να μαθαίνουν πληροφορίες απο εδω. Οποτε δώστε ένα τέλος τώρα!
Ωραία εγω έχω να πω σε όλους συγχαρητήρια και ειδικά και στα άτομα που κοπηκαν γιατί το ότι κόπηκες δεν σε κάνει ότι δεν είσαι ικανός για αυτή την δουλειά και όσοι περάσανε τώρα που θα βουλευτούν θα δείτε πολλούς που θα γίνουν χειρότερα από μπουλιδες
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες