Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Nikosgs
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Nikosgs »

Στην προκήρυξη έλεγε ότι αν χρειαστεί σε 9 μήνες από την πρόσληψη των 400 όχι από την ανάρτηση της προκήρυξης! Μην αγχωνουμε άδικα τα παιδιά που περιμένουν! Όσο για το υψηλόβαθμο στέλεχος της αστυνομίας εδώ δεν ξέρει η πολιτική ηγεσία τι θα κάνει τελικά και ξέρει αυτός; Όλοι εικασίες κάνουμε!
Oppas
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από Oppas »

Έτσι ακριβώς απο την πρόσληψη όχι από την έκδοση της προκήρυξης, θέμα πολιτικής βούλησης είναι όχι υψηλόβαθμων αστυνομικών. Μεγάλη ήττα να την αποσύρουν σε επεισόδια, πιστεύεις δεν το ξέρουν ότι θα γίνουν. Εκεί θα είναι και το πάτημα μας να την ενισχύσουν και με τους υπόλοιπους όχι να την κάνουν με ελαφρά. Πολιτική ήττα θα ήταν αυτό
ΕΦ21
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 86

Δημοσίευση από ΕΦ21 »

Nickolas Ironborn έγραψε:Στην προκήρυξη 31 Μαίου που είχε βγει έλεγε ότι αν δεν καλέσουν τους 600 σε διάστημα 9 μηνών δεν θα τους πάρουν. Πηγαίνουμε για τον 5ο μήνα και ακόμα δεν μπήκαν οι επιτυχόντες 400 και βάση όσων ακούγονται από τον Υπουργό όταν πάρουν τους 400 και τελειώνουν αυτοί την εκπαίδευση τους θα έχει περάσει το 9μηνο. Άρα βάση λογικής τους 600 δεν βλέπω να τους παίρνουν. Από ανεπίσημες πληροφορίες σας λέω ότι το σχέδιο που έχουν είναι να μπουν οι πρώτοι ειδικοί φρουροί στα 3 πανεπιστήμια (2 στην Αθήνα και ένα το Αριστοτέλειο) και μετά αφού γίνουν φασαρίες κτλ θα τους περάσουν στα τμήματα ή σε τίποτα φυλακές! Αυτά μου είπε υψηλόβαθμος αστυνομικός από Αθήνα ότι παίζονται.

Που κολλάνε οι φυλακές ; Χαχαχα

Nickolas Ironborn
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Nickolas Ironborn »

Σαν ειδικός φρουρός πας όπου υπάρχει ανάγκη από την υπηρεσία! Έχεις μεν δικαιώματα βάση μορίων κτλ άλλα η υπηρεσία κανονίζει (για μεταθέσεις κτλ). Για παράδειγμα ο ξάδερφος μου ειδικός φρουρός 14 χρόνια ήταν Αθήνα Δίας, βρήκε έναν από Θεσσαλονίκη έκαναν αμοιβαία και τώρα που έχει οικογένεια κτλ ήθελαν άτομα στις φυλακές και πήγε για να είναι πιο ήσυχα! Κάτι ανάλογο πιστεύω θα γίνει και εδώ. Θα μπεις ΟΠΠΙ και έπειτα βάση αναγκών μορίων κτλ πας όπου ανοίξει ο δρόμος
Άβαταρ μέλους
BorderRanger
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από BorderRanger »

Το εννοείς πήγε στις φυλακές; Βαράει σκοπιές στη φυλακή; Τον έβαλαν δηλαδή σε θέση εξωτερικού φρουρού;

Nickolas Ironborn
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Όσον αφορά για τις πληροφορίες μου, έχω αστυνομικούς στον περίγυρο μου και αναφέρω τι μ λένε. Κουβέντα να γίνεται. Απλά επειδή τα συγκεκριμένα τα άκουσα από αρκετούς τα βρίσκω λογικά
Nickolas Ironborn
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δεν ξέρω τι υπηρεσία κάνει παρά μόνο ότι είναι ζωαρα 😜
Νοημοσύνη
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 168

Δημοσίευση από Νοημοσύνη »

Ironborn, σου απάντησαν από το υπουργείο?
Nickolas Ironborn
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Ναι με γράψανε στα ***** τους
Νοημοσύνη
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 168

Δημοσίευση από Νοημοσύνη »

Χαχα δεν μπορώ να πω ότι δεν το περίμενα.

Βγάζει κάτι αποτελεσματα προκηρύξεων σιγά-σιγά το ΑΣΕΠ. Ίσως να είμαστε τυχεροί την άλλη βδομάδα. Κανείς δεν ξέρει. Ο υπουργός είπε ότι έχει πάρει διαδικασίες ΑΣΕΠ η προκήρυξη.

Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Nickolas Ironborn έγραψε: Δεν ξέρω τι υπηρεσία κάνει παρά μόνο ότι είναι ζωαρα 😜
Αδερφέ στις φυλακές πάντως αποκλείεται να πήγε με με αμοιβαία. Έχουνε απαγορευτεί εδώ και πολλά χρόνια οι μετατάξεις και αμοιβαία είναι αδύνατο να έκανε με προσωπικό που δεν ανήκει στο σώμα της ελ. Ας. Ίσως κάπου μπερδεύτηκες.
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Στις μεταγωγες δικαστηρίων εννοεί πήγε, και φυλάξεις κρατουμένων στα νοσοκομεία. Επειδή δεν φτάνουν τα άτομα της ΥΕΦΚΚ πάει και Η ΕΛΑΣ.

Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Διασωστης31 έγραψε: Στις μεταγωγες δικαστηρίων εννοεί πήγε, και φυλάξεις κρατουμένων στα νοσοκομεία.Επειδή δεν φτάνουν τα άτομα της ΥΕΦΚΚ πάει και Η ΕΛΑΣ.

Αυτό πράγματι θα μπορούσε, ισχύει.
thomaskdal
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 116

Δημοσίευση από thomaskdal »

Ο Μπακογιάννης ζήτησε να αυξηθούν οι αστυνομικοί στην Αθήνα πάντως... Έχει ένα άρθρο σημερινό στο policenet. Είπε πως δεν επαρκουν
Άβαταρ μέλους
Nikoskriti4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 99

Δημοσίευση από Nikoskriti4 »

Τι σας κάνει να πιστεύεται ότι οι 600 δεν θα μπουν ; Πείτε μου στον θεό σας . η αστυνομια πότε ΔΕΝ έχει ανάγκες ;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης